.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Колко често?

Исках да пусна първата си тема и това ми хрумна първо.Може би на някого въпросът ми може да се стори глупав,но ми беше инетересно. Колко често излизате без приятеля/ката си или колко често излиза вашият/та приятел/ка без вас???

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не си водя статистика. Рядко излизаме заедно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    защо пък в секс ? ... а и не ги броя.. колкото толкова

Супер фен Аватара на nymphadora
    Често.В един клас сме и имаме нужда от време на време да НЕ се виждаме

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нямам си на идея. Зависи какво се разбира под излизане. И двамата сме толкова окачулени с работа в последно време, че едвам имаме време ние да се видим, какво остава за приятели в страни от уни/работата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Добре си ти е темата, Деянова! Ами... За момента нямам приятелка, така че КОЛКОТО СИ ИСКАМ, МАМКА МУ!!! Иначе зависи - имал сЪм приятелки, които са били от други градове. С тях гледам да се виждам колкото се може по-често и пак не ми стига, имал сЪм такива, които са били от моя град, с тях сЪм бил всеки ден след работа и вЪв всеки свободен промеждутЪк. Имах и такава, с която живях на семейни начала. По 1 време си бяхме омрЪзнали. Дори докато единия беше в тоалетната (по нужда, ест), другия си миеше зЪбите и си правехме мохабет...

Ми около 1 път седмично се виждаме, понякога 2 пъти. С други хора сме всеки ден. Не обичам някой да е залепен до мен,нито аз до него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

каквото и да става приятелите са на 1во място за всичко си има време

Цитирай Първоначално написано от oldirtydog Виж мнението
    каквото и да става приятелите са на 1во място за всичко си има време
    Това е докато се флюбиш. (Т.е. не просто да си намериш "някоя".)

Иначе и при мен като при SisiStrange.

Ами ние живеем заедно и аз все още нямам шоф. книжка и той ме кара на всякъде, така че почти винаги сме заедно.

Цитирай Първоначално написано от Mia ^.^ Виж мнението
    Това е докато се флюбиш. (Т.е. не просто да си намериш "някоя".)

Иначе и при мен като при SisiStrange.
    любовта си е любов заебеш ли приятелите си заради нея край на мача

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Като мерилин. Ако имах/ме повече възможност не бих отказала и повече.

Ние живеем заедно,но почти през целия ден сме по задачи и с други хора.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    От един момент нататък човек става все по-семеен и иска или не, малко или много, за приятелите остава една идея по-малко време. Трябва да имам егати неистинските приятели, за да ги "загубя" заради нещо такова. Те разбират много добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Рядко не сме заедно,приятелите ни са общи така че..........

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Рядко излизам без него и той рядко излиза без мен.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Брат, знаеш ли колко често става неволно... Аз съм си патил, правя го без да искам.. Незнаеш как ще ти се врътне тиквата
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ние живеем заедно. Когато той е на работа, а аз имам свободно време, го отделям на приятелите ми. И той е така. Често двамата излизаме с приятелите ни. Зависи кой кога е на работа, дали съм на лекции и т.н.

А за темата за приятелите и гаджето, ако приятелите са наистина приятели и ако човекът до теб е свестен, не би трябвало да има проблеми и сръдни.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И аз живея с приялтея ми. Попринцип уж сме постоянно заедно, но си излизам и без него, когато имам свободно време. Все пак живеем заедно, не мисля, че има нещо лошо в това да излизам с моите приятели разбира се и той също.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Докато живеехме заедно излизахме може би веднъж-два пъти по отделно, през другото време заедно. Сега няма как да излизаме заедно само мислено или ако си звъннем по телефона

Голям фен Аватара на stambelan
    Излизаме заедно 4-5 пъти в месеца, през останалото време излизаме по отделно.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

то при всички е различно. преди си мислех че искам ей така само 2-3 пъти в седмицата да се виждаме. но след това се влюбих и толкова съм свикнала вечерите да сме заедно че като пропуснем вечер супер много ми липсва. никога не съм го ограничавала да си излиза както и той мене не. иначе графикът е такъв- ставам, отивам на даскало (1ва смяна), излизам на кафе с приятели (ако имам свободно време) или се прибирам и го чакам да ме вземе, отиваме в тях или пак на кафе. неговата програма е по -скоро работа от 07-19 часа и с мен през останалото време
    Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.

Мега фен Аватара на xoxi
    Откакто замина да учи в друг град, по 5 дни в седмицата най-често въобще не се виждаме. Аз си излизам с моите приятели, той с неговите колеги. Само почивните дни сме заедно.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    От един момент нататък човек става все по-семеен и иска или не, малко или много, за приятелите остава една идея по-малко време. Трябва да имам егати неистинските приятели, за да ги "загубя" заради нещо такова. Те разбират много добре.
    Между "една идея по-малко време" и това да не ти остава час-два (при това не всеки ден) за човек извън тоя розов мехур... има голяма разлика.

Същото като хохi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си