- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ейй, защо никой не пише?
Как си прекарахте ваканцията? Аз не искам да свършва, ама няма как![]()
Еее, омръзна ми да ъпвам темата .. Защо не пишете?
И аз да ъпна малко темата.Явно всички сте се скътали някъде или просто вече няма какво толкова да си кажем защото минаха всички тези вълнения.Но иначе ,как прекарахте ваканцията ? Как сте,кък върви в училище ?![]()
Ихууу, някой най-сетне да пише.
Аз се изложих на класните. Не съм очаквала да имам толкова ниски резултати. По АЕ съм между 5 и 6, та ще ме изпитва. Много бързо нещо ми минават седмицитеНаистина и аз няма какво да ви кажа. Какви подаръци получихте за Коледа?
Замря всичко, наистина. Иначе ваканцията мина горе-доооооооолу добре, имах е*ати голямото домашно и общо взето 50% от времето го прекарах в учене. -.- Почна да ми се повдига от тоя френски, ахахахах.
Здравейте
При мен ваканцията мина адски бързо, имахме много домашни и.. Не беше почивката, която очаквах.
На класното по БГ имам 5-ца, в четвъртък правихме по мат., а утре ще имаме по ИЕ. И това е..
Нямам търпение да дойде юни месец ^^
Аз също имах много,но както винаги в последния момент почнах .Та не ми стигна времето за всичко ...
Иначе и аз с нетърпение чакам юни ;х
Айде, айде, айде, включвайте се повече, де.((( Къде замряхте всички.
![]()
И аз не знам какво да ви кажа вече. Много ми се насъбра материал. Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е?
oooo и аз ще се изложа, но ще се пробвам (тест ли ще бъде .. дано) btw учите ли Опълченците на Шипка .. :X
От кой клас е? ;д
Хмм.. т'ва не го помня ;д
Както и да е. И без това, както казах, няма да е нещо особено. Поне аз така смятам, де ;д
Ъмм.. т'ва не го ли учихме мин. година?