.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    revenge_zZz
    Guest

Как да привлечеш вниманието на едно момче

как да се харесаме на едно момче какви женски трикове знаете ?

хвърляш му усмивки, отделяш му малко внимание, леки "неволни" докосвания момчетата забелязват такива работи като цяло да превлечеш вниманието на момче не е никак трудно
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Като го погледнеш му се умихни, но леко, не да се ухилиш и да стане грозно. Ако си говорите винаги му се усмихвай. Дръж се мило, бъди себе си. Не бъди тип http://images.paraorkut.com/img/grap...fde272e0b7.jpg защото няма да те хареса заради самата теб. Като цяло не съм точно аз човека, който трябва да дава съвети, но все пак това е според мен!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз се сещам с повдигане на блузката, аме е много студено. Иначе противно на мнението на нежната част от населението, момчетата и мЪжете обичат нормалното общуване. Не ми е ясно защо и двата пола правят грешката да си мислят, че противоположния мисли различно от тях. И ние сме хора като жените. Общувай с човека, обрЪщай му внимание, изслушвай проблемите му и му покажи по този начин, че те интересува и си готова да си с него, когато има проблем. Лично аз не знам по-добЪр начин.
    Ако не стане - дИгай блузката!

Горепосочения тип успя да ми привлече вниманието, впрочем...

revenge_zZz
    Guest
    днес имах изпит и там имаше едно момче много ми хареса мисля че и той мен хвърляхме си по някои друг поглед него познавам даже и не сме си и говорили но преди да си тръгне дойде и ми каза успех стана ми доста приятно но не знам дали ще се видим пак

Наистина ли си от Белослав?

revenge_zZz
    Guest
    не :Д

Има нещо гнило тука :Д :Д

revenge_zZz
    Guest
    смисъл ?

виж си съобщенията, ако искаш

Погледи, усмивки... с времето се учи човек, споко. Ако го срещнеш пак, не се срамувай да го заговориш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съблечи се.

Шегата настрана. Дори и без да комуникираш вербално можеш да породиш някакви симпатии у него. Усмивка,поглед.Културно държание. Ако му направиш отначало добро впечатление оттам нещата са по-лесни. Иначе и цигански колелета гола да правиш, няма да те сметне за интересна.
    maDamn

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Иначе и цигански колелета гола да правиш, няма да те сметне за интересна.
    представям си го!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Покажи му цици и му дай бира.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе ще дойдете вие на мойта

Къса пола, изрязана блуза - така ще привлечеш някой `играч` (в повечето случаи).
    Подкрепям marilyn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си