- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Антипатичен ли ви е defender?
Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции
Не, мненията му съвпадат с моят светоглед
^
^
че какво толкова го демонизираш това колективно мислене бе.................. когато една философия е правилна, какво значение има дали е колективна или не. ...................
Не.Казах го по съвсем друга причина, която явно няма да достигне до вас.... Както и да е.
ПП: Интересно е обаче как всеки вижда себе си в мен... Единия вижда "Някой над всички", другия вижда "надуващ се", трети ме вижда като заблуден, четвърти като зъл. Продължавайте с игрите.... Така или иначе за вас ще бъда само това, което виждате в мен... това, което е и във вас.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-19-2013 на 12:30
След като прочетох този коментар, веднага се присъединявам към тези, които те наричат "заблуден". И между другото, ти написа няколко думи, с които те назовават потребители от форума и всички бяха близки помежду си по смисъл. От тук следва, че този, който трябва да се замисли над това, което пише си ТИ.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Казах че не съм част от обществената представа за реалност.... нормално е групово-формираните индивиди да ме описват по този начин. И аз дефакто за тях съм такъв. Според колективната представа за реалност(която действа както на колективно, така и на личностно ниво), аз наистина съм заблуден, надут, зъл, или каквото там кой каквото си е харесал. Разликата е, че аз не се "гледам" през очите на другите, през очите на колективното, през очите на мненията, позициите, доброто и злото, и т.н. Затова и не съм групово-формиран индивид....