.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на SurfSky

Безжична мишка с батерии

Здравейте хора.Подариха ми безична мишка с батерии . Та въпроса ми е колко време държат батериите , по ли е добре да се купят батерии със зарядно и да си ги зареждаш ... ? Четох че батериите на Durex държали повече време ...

Батериите на Durex незнам колко държат, но батериите на Duracell са добри. Аз бях със безжична преди да си вземя R.A.T. Duracell имат едни които се презареждат и според мен идваха и със зарядно. При мен караха по 2-3 седмици. Зареждат се сравнително бързо.
    Bloody Ligh7 ... That makes me going on ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Здравейте хора.Подариха ми безична мишка с батерии . Та въпроса ми е колко време държат батериите , по ли е добре да се купят батерии със зарядно и да си ги зареждаш ... ? Четох че батериите на Durex държали повече време ...
    Аз имам Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 и светодиодът й е син (в случай, че има някакво значение). Работи с 1 батерия (в момента мишката е с Duracell). Оригиналната батерия, също Duracell, издържа 6-7 месеца, а със сегашната батерия мишката вече е от 1-2 месеца. Но тук е мястото да отбележа, че мишката има копче, което я изключва и включва (като аз винаги я гася, когато ходя да си лягам или съм на работа).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си