- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
от мухата Злон
fuck,много се палиш и обясняваш..
и аз преди правех като теб ама осъзнах, че нито във форума, нито в реалния живот има смисъл
ами като това е истината какво искаш да ти кажаако исках злоба щях да пусна една снимка в секса и щяха да си умрат половината да хейтват.... въпреки че и там не им се получава много..
някой път е хубаво да замълчиш
и да не пускаш снимки
: )))
обясняваш се цял ден какъв цвят ти е косата,какви кичури има, какви на цвят са, колко като брой са, от коя страна са ти..ма какво ставало и как ставало
никой не го интересува, изказах си мнението и не съм искала да ми се обясняваш
сори
не че нещо ама не знам скоро да съм пускала снимки.... и ти ми обясняваш,че не е така - разликата в мненията на двете е ? .. и щом ме попитаха значи някой го инт. - отговорих и вие започнахте .. не отговорих на вас нали,ако не бяхте започнали нямаше и да се опитам да обясня.. и в тоя случай не виждам къде е твоето мнение..и в случая един човек ме пита,аз отговарям и ти си 3тия човек - сега пак си помисли кой трябваше да замълчи.. ако не бяхте започнали да ми казвате каква съм аз,понеже виждаш ли вие ме познавате,нямаше сега да има 3 страници за косата ми
ако има хора, които се лекуват от рак и четат темата, биха се комплексирали
Секс в Хаити, френски кибрити
fuck, верно
пусни снимка
ако не ви се слуша вече за коса,мога да пусна пак моя снимка и да послушате малко за ''целулита ми"![]()
![]()
държа все пак да отбележа,че НЯМАМ целулит. просто да се знае :Д
форумна котке