.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

ИСКАМ Я ПАК !!!

Здравейте, аз съм нов тук реших да намеря някакво решения на моята дълга история.. и така
    Преди около 1 година се влюбих в едно момиче, но до тогава ние не се познавахме с всеки изминал ден се влюбвах все повече и повече в нея..всяка вечер я санувах и по цял ден си мисля само за нея..преди месец се запознахме най-сетне писах ме си шегувах ме се и т.н..след няколко дена тръгнахме беше понеделник най-любимия ми ден никога преди не съм бил толкова щастлив! Ходихме 1 седмица след това тя поиска да остане за малко сама, но от тогава като се видим не си говорим, нито си пишем вече. Всяка вечер плаках за нея и се ядосвах, че някой друг ще бъде с нея и това няма да съм аз.. много трудно ми беше не съм спал с седмици! Всички ми казваха, че има още много други момичета, че тя не ме заслужава и трябва да я забравя.. НА ДУМИ Е МНОГО лесно, но СЪРЦЕТО МИ НЕ МИ ПОЗВОЛЯВАШЕ ДА Я ЗАБРАВЯ.. аз исках да си Я ВЪРНА!!! разкрих и чувствата си, но тя не ми отговори.. МНОГО Я ОБИЧАМ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕЯ.. ТЯ Е ВСИЧКО ЗА МЕН.. ПЪРВАТА МИ ИСТИНСКА ЛЮБОВ, НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛ ПОДОБНИ ЧУВСТВА КЪМ МОМИЧЕ!!!!!!!! вече не знам какво да правя всички искат от мен да я забравя само аз искам да си я върна.. много съм объркан, моля ви помогнете ми !!! Благодаря предварително..

Трябва да осъзнаеш нещо-една връзка зависи от двамата:ти може да я искаш,да си готов да минеш през ада за нея,ако тя не те иска,няма смисъл да се опитваш.Все пак-поговори с нея,но знай едно-не е връзка ако ти носиш цялото тегло сам.Поговори с нея,питай я как се чувства спрямо теб,попитай я всичко ли е наред.Ако смяташ,че си струва да се бориш за нея след това,слушай сърцето си.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от nervousss Виж мнението
    Всяка вечер плаках за нея.........
    ей тук ме загуби.
    Стига си се лигавил и приеми нещата като мъж, а не като малка пикла. Очевидно момичето няма чувства към теб.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Успокой се малко,бе.Май ти си женичката във връзката,сигурно и тя го е осъзнала и затова те е зарязала.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом тя не те иска, какво е решението, според теб?

Всички са прави: не е за теб, не си за нея, не е любов, забрави я.

Град
    plovdiv
    Пич, хвърли ме в тъча!
    Тук не знам, да ти съчувствам ли, да се смея ли, да ти дам някакъв съвет ли?
    Ти си се влюбил в нея преди да се опознаете, как реши че ти е първата любов, защото ти хвана окото здравата?
    Доста интересна и емоционална история имаш!
    На 14г. си, по-изтрай още малко, и може би като по-отраснеш малко, ще е срещнеш тази истинска любов за която "мечтаеш"

Голям фен Аватара на slimbo
    Хах това ми звучи познато , от Хасково ли си ?

Сега може да се чувстваш зле, но с времето всичко ще мине.Ще си намериш друго момиче което да обичаш и което да те обича.Знам как се чувстваш, трудно е, но ще я забравиш...

Голям фен Аватара на slimbo
    up ^.^

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Уффф... доста позната история........ незнам братле , напиши и че искаш да се видите дори и да не ти отговори и дойде на срещата поговори с нея. Може би иска малко свободно пространство. Незнам жени к'во да ги правиш
    ESL !!!

Е как още преди да я познаваш си се влюбил... dafuq Прави малко разлика между харесване/привличане и любов... Къде ти любов за една седмица. И като не те иска, стегни се малко и давай напред! Успех

CKLbrown
    Guest
    Говори с нея не само в ФБ и отново и кажи как се чувстваш и се стегни малко!Ако след като говориш с нея тя не ти обясни как стоят нещата просто я забрави колкото и да ти е трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си