.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    С приятеля ми си сменихме статуса чак на третия месец от връзката. И то точно защото, той ме помоли да го направим, а на мен нищо не ми костваше.
    Аз ведмъж дори съвсем на шега му намекнах дали толкова го е срам от мен, че няма да си сложи една профилна снимка където сме заедно. После веднага я смени.

Но като се има предвид, че аз постоянно му пращам някакви забавни клипчета и снимки на стената, не знам дали някоя други би проявила интерес към него. xD

Ако толкова държиш на този статус просто го попитай дали би го сменил.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

да ти сложи торба на главата
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Отдавна се изтърка публичното фукане с връзките. Може просто да се пишеш `обвързана`, но не изисквай от него да приема покана. Просто покажи, че си заета, нищо повече.
    Аз попринцип съм на мнение, че това, което е истински ценно, трябва да го пазим за себе си. Тоест основно ние да си знаем за него, а не да парадираме пред целия свят.

Ох , ами честно казано и аз не си падам много много по тези "публични връзки" с всичките им публикации,снимчици,постов е,песнички,обвързвания и т.н. даже бих казала,че ме дразнят.Някакси досадно е..но след като той те игнорира "публично" , а харесва снимки на въпросното момиче би трябвало да седнеш и да си поговориш с него.Все пак 3 месеца не са никак малко.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
    Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.

С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
    Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.
    Попринцип е така. Ако единия иска нещо толкова много, другия би трябвало да направи компромис. Но в случая на авторката, мисля, че желанието на момчето е по-силно. Ако още иска да е с другото момиче, ясно е защо не иска публичност на сегашната си връзка.

Интересно ми е и какво те води до мисълта, че тези, на които не им пука, също избиват комплекси?! Не се заяждам ни най-малко, просто от моите лични наблюдения съм си извадила достатъчно изводи и ми е любопитно какви са твоите наблюдения, след като явно толкова силно се контрастират с моите.

А относно статуса. Приятелят ми влиза може би веднъж-два пъти на няколко месеца в този сайт. Въобще не държи да обновява информацията си непрекъснато, нито аз искам това от него. Хората, които ни познават, знаят, че сме заедно и без да сме го написали във всички сайтове, в които имаме регистрация.
    Ако някой ни пише с цел флирт, срещи, глупости... просто не отговаряме.
    За нас няма смисъл да осведомяваме ''приятелите'' си във фейсбук за всичко, случващо се в нашия живот. Може би не придаваме такава важност на социалните мрежи, не знам. Факт е, че не ни пука.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от forside1 Виж мнението
    Мисля, че трябва да си изтриеш facebook-a. От кога живота започна да се върти около сайтове ?
    и аз това се чудя
    имала съм такива периоди, явно си по-малка
    просто в даден момент осъзнаваш че ''in a relationship'', ''like'', ''comment'' са просто някакви глупости и не значат нищо
    ние пък с моя приятел не се снимаме имаме точно 1 снимка, на която съм ужасна аз и нито един от двамата не се е тагнал (качена е в страницата на едно заведение) и какво от това?
    за мен е много по-важно да излезем, да се видим и да ме представи на някой негов познат/приятел (което той вече е направил) отколкото да ми хареса снимката във фейсбук или нещо такова; за да е с мен явно ме харесва и нямам нужда от notification-и , за да ми го докаже,.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Офф,пълни глупости.
    Аз също нямам снимки с него, аз съм си сложила ,че съм обвързана,той не. Не сме си ги свързали "взаимоотношения". Но всеки който иска - знае. Не се крием, излизаме си заедно,тва че в соц. мрежи не те е добавил като половинка е нещо,за което не бива да се притесняваш.Просто бели дертове.
    maDamn

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Стига с този facebook бе хора. Защо трябва всичко да пишете там? Може просто човека да не иска да споделя връзката ви с всички. И аз имам приятел от 3 години , ама не съм се обвързала с него в социалната мрежа!!!! Защо всеки трябва да знае какво се случва с личния ми живот.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако ти е чак такъв проблем - кажи му. Според реакцията му би следвало да можеш да прецениш дали просто не придава такова значение на социалните мрежи, или има нещо гнило.

И аз не държа да публикувам всеки аспект от живота си в социалните мрежи. По стечение на обстоятелствата като си правех регистрацията, единствените снимки, които имах на компютъра, бяха общите ни снимки от бала и сложих една такава за профилна. По-късно той си сложи същата снимка. По него време бяхме заедно от почти 2 години. Написахме се "обвързани" един с друг, за да може по-късно на първи април за излъжем приятелите ни, че сме се разделили. Нереално много хора се вързаха на нищо и никакъв статус във фейсбук.

Но самият факт, че профилните ни снимки не са сменяни от вече почти 3 години, показва колко много внимание обръщаме на фейсбук.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Само аз ли съм на негова страна? И аз не обичам обвързването по ФБ, качването на 1000000 снимки еднакви и тагване на всяко място, където сме били. За мен важното е не на коя какво е харесал, а как се държи с мен, когато сме заедно. Дали ме запознава с приятелите си, дали иска да ми покаже делника си, цялостното му поведение и тн и тн... а не дали сме писали, че сме гаджИнца у фейса...
    И ти си права донякъде,както и много други след теб. Но да му се невиди опашките ли ще ви паднат ако се отблежите като обвързани и отвреме навреме си харесвате нещо или се тагнете на някоя снимка.Още по-малко пък,че гаджето на момичето не е като да не си пада му харесването на снимки и това показва това,че харесва постоянно снимките на другото момиче.Да, най-вероятно има някакъв проблем и той се надява на някакъв развой в любовно отношение с другото момиче най-малкото.Било важно едикакво си,не сте обичали да казвате на всичките си приятели и да ви знаели живота.И какво като го знаят?Нещо срам ли ви е от половинката ви или какво? Или просто предпочитата разни подлъгани хорица да ви забавляват флиртувайки с вас докато се заблуждават,че не сте обвързани? Всяка една крайност без значение каква е не както трябва.Щом си с гаджето ти виждат всички, а в противен случай явно има нещо друго. И е много важно как се държи един човек докато сте заедно,но наистина важно е как се държи докато не сте заедно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-20-2013 на 13:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И ти си права донякъде,както и много други след теб. Но да му се невиди опашките ли ще ви паднат ако се отблежите като обвързани и отвреме навреме си харесвате нещо или се тагнете на някоя снимка.Още по-малко пък,че гаджето на момичето не е като да не си пада му харесването на снимки и това показва това,че харесва постоянно снимките на другото момиче.Да, най-вероятно има някакъв проблем и той се надява на някакъв развой в любовно отношение с другото момиче най-малкото.Било важно едикакво си,не сте обичали да казвате на всичките си приятели и да ви знаели живота.И какво като го знаят?Нещо срам ли ви е от половинката ви или какво? Или просто предпочитата разни подлъгани хорица да ви забавляват флиртувайки с вас докато се заблуждават,че не сте обвързани? Всяка една крайност без значение каква е не е както трябва.Щом си с гаджето ти виждат всички, а в противен случай явно има нещо друго. И е много важно как се държи един човек докато сте заедно,но наистина важно е как се държи докато не сте заедно.
    Забелязвам, че социалната мрежа е станала повод за неразбирателство между хората. На мен наистина не ми пука за мрежата, на моето момче също и не сме се писали обвързани. За мен е безсмислено и не знам какво толкова значение отдавате. И не го правя аз лично, с цел други да ми пишат за да си флиртувам и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Забелязвам, че социалната мрежа е станала повод за неразбирателство между хората. На мен наистина не ми пука за мрежата, на моето момче също и не сме се писали обвързани. За мен е безсмислено и не знам какво толкова значение отдавате. И не го правя аз лично, с цел други да ми пишат за да си флиртувам и тн.
    Нещо ми се струва,че омразата към Facebook вече започва да мяза малко на омразата към чалгата.Ами като толкова не ви харесва има лесен начин.Закривате си профилите и сте готови.И няма значение ти с какво цел го правиш.Искате или не искате просто сами предизвиквате нещата..Малко ще са хората,които ще се осмелят да ви свалят и двамата ако в профила ви пише просто Обвързан/а с едикой/едикоя си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Нещо ми се струва,че омразата към Facebook вече започва да мяза малко на омразата към чалгата.Ами като толкова не ви харесва има лесен начин.Закривате си профилите и сте готови.И няма значение ти с какво цел го правиш.Искате или не искате просто сами предизвиквате нещата..Малко ще са хората,които ще се осмелят да ви свалят и двамата ако в профила ви пише просто Обвързан/а с едикой/едикоя си.
    Аз не искам да си трия профила, малко или много съм свикнала, а и ми трябва покрай университета. Нито на мен, нито на него му липсва статуса "обвързан/а" и сме си прекрасно така.

Аз не искам да си трия профила, малко или много съм свикнала, а и ми трябва покрай университета. Нито на мен, нито на него му липсва статуса "обвързан/а" и сме си прекрасно така.
    Ами в такъв случай ви пожелавам да продължавате да сте истински щастливи занапред и двамата и дано да няма тема Той ме заряза заради някаква си.Какво да правя?
    На мен лично тоя статус Необвързан/а си крещи отвсякъде:"Свободна/свободен съм или нещата не са сериозни. Идвайте да ме сваляте"
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-20-2013 на 14:04

Ами той ако иска да се зарибява с друга ще го прави и с фб, и без. Аз също. Просто не сме от онези двойки, които си имат паролите, четат си хронологиите, звънят си по 10 пъти на ден и нз си какво. Лично пространство и доверие.

Ами той ако иска да се зарибява с друга ще го прави и с фб, и без. Аз също. Просто не сме от онези двойки, които си имат паролите, четат си хронологиите, звънят си по 10 пъти на ден и нз си какво. Лично пространство и доверие.
    Статусът "обвързан" по никакъв начин не отнема лично пространство.

Или може би за някои "обвързан" е тежест? Дали пък отказът да заявиш "черно на бяло", че сте двойка не е някакъв вид дистанциране от този факт и вкопчване в "свободата" и "независимостта", присъщи на един необвързан индивид? Било то и само в социалните мрежи.

П.П Не е лично към теб, marylin, просто си разсъждавам.

Ами представи си просто,че това е един вид тежест към околните.Поставя накяква невидима стена.А колкото повече хора знаят във Facebook толкова повече ще знаят и в реалността.
    Иначе и аз съм против влизане в профила,четене на хронологии и т.н.Това си е лично пространство и може да си имате и доверие без да подлагате всичко казано от другият на съмнение.Още по-малко пък и ако не ви е давал поводи.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Или може би за някои "обвързан" е тежест? Дали пък отказът да заявиш "черно на бяло", че сте двойка не е някакъв вид дистанциране от този факт и вкопчване в "свободата" и "независимостта", присъщи на един необвързан индивид? Било то и само в социалните мрежи.

И да,точно това имах предвид и аз.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-20-2013 на 14:18

"Обввързан/а" не тежи, но не мисля, че мрежата е мястото, където да си показваме любовта. Държа на контакта и отношението на живо. И не крия от хората, че съм с Него, просто така ни е добре и така правим. И не съм го приела лично, споко, разсъждаваме си просто.

"Обввързан/а" не тежи, но не мисля, че мрежата е мястото, където да си показваме любовта.
    О, абсолютно. Смешни са излиянията в любов по "стените" и драматично-трагичните тагнати любовни статуси.

Но не мисля, че едно простично заявяване "Аз съм с този човек", може да се класифицира като показност или нещо подобно. Изключвам случаите на сменянето на статуса при всяка караница, последвани от редица постове а-ла "разби ми сърчицето" и прочие. Това вече са детинщини с цел привличане на внимание.

Точно така "Обвързан/а" не тежи.Просто казва: както се каза:'Аз съм с този човек" и те предпазва от повечето хора,които ще искат да те свалят овреме предварително премахвайки оправданията от рода на:"Ама аз не знаех и затова така стана.Сега е вече твърде късно." И колкото и да си имате доверие вероятността да устоите на напливите от хората,които знаят,че сте обвързани,но не им пука е много по-голяма от това да устоите на всеки,който ви сваля,защото си мисли,че не сте обвързани или поне не сериозно

И колкото и да си имате доверие вероятността да устоите на напливите от хората,които знаят,че сте обвързани,но не им пука е много по-голяма от това да устоите на всеки,който ви сваля,защото си мисли,че не сте обвързани или поне не сериозно
    Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.

Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.
    Ми то на челото не ми пише "обвързана". Така, че ако някой на улицата тръгне да ме зарибява... какво? Именно или ти е слаб ангела, или не.

anonymous708973
    Guest
    Много сте ми забавни всички, които разделяте нещата на две крайности. Значи, щом не се водите обвързани, за вас фб няма значение, защото предпочитате живия контакт. А двойките, които са си променили статусите, живеят в мрежата, така ли?
    Пълни глупости.

Точно така.

хохi, за това избиване на комплекси говорих.

Не говорим за постоянно сменяне на статуси, постване на сърчица и т.н. - това е показност.
    Обаче често си ровя из фб, виждам нещо, поствам му го. Той оня ден ми постна няква картинка "Древно предание гласи, че има жени, които знаят какво ще облекат в момента, в който отворят гардероба". И? В социалните мрежи ли живеем?

Мерилин, без да се заяждам, ама това с личното пространство мирише вече на мания. Всички искаме такова и т.н., обаче особено след като спомена, че се виждате веднъж, понякога 2 пъти в седмицата, а сте от един град... Нищо лошо нямам към теб, но по моите критерии това не е никаква връзка и меродавно мнение за "моето момче".

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мерилин, без да се заяждам, ама това с личното пространство мирише вече на мания. Всички искаме такова и т.н., обаче особено след като спомена, че се виждате веднъж, понякога 2 пъти в седмицата, а сте от един град... Нищо лошо нямам към теб, но по моите критерии това не е никаква връзка и меродавно мнение за "моето момче".
    Напоследък нямам особено време, идва сесия и с излизанията съм ограничила всички. То въпроса не е колко често се виждаме, аз имам по-различни критерии за връзка явно. Не мога да съм залепена за някого. Имам нужда да си виждам и приятелите, и семейството, и на лекции ходя все още. На мен ми е достатъчно да се виждаме 1-2 пъти на седмица, не си звъним по 10 пъти на ден, той ходи където и когато иска, аз също. Знам, че повечето хора са на твоето мнение, но на нас така ни е добре, а и който ме чете, ще знае, че опит в сериозните отношения нямам. Затова гледам да не прибързвам, бавно и спокойно. Не съм го приела като заяждане, просто си говорим.

anonymous708973
    Guest
    А, както си преценила, така си си организирала нещата. Ако с моя бяхме постоянно в един град, нямаше да изкараме с толкова малко секс :Д
    Въпрос на човек си е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си