- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми съвет
Има едно момче ,което много харесвам ,обаче се чудя как да му призная?Чрез приятелка или сама?Всмисъл ако се изнервя доста той ще разбере?Как да разбера отговора му ако мълчи и не казва нищо какво значи?Трябва ми съвет как да постъпя с него сме на 17....ако каже на приятелите си и после ми се присмиват?
По-добре му признай самаАко наистина го харесваш му кажи без да овърташ пък каквото стане в крайна сметка трябва да опиташ.
Никога не съм го разбирал това с признаването,ама карай.Не може да излезете,да му покажеш по някакъв начин,че имаш симпатии,да се увериш,че и той има/да му създадеш,ами ще му изтърсиш едно "Харесвам те, а ти мен?".И ако той в момента не те харесва,какво правим?Залагаш си всичко на единия едноминутен диалог.
По темата:Сама ще му признаеш,и то на живо .И не,няма за какво да ти се присмиват.
Не му мисли, а действай.
Иначе действай САМА.
С посредници, писаници и неща, касаещи признаване на чувства по всевъзможни начини, без контакт очи в очи, не става.
И според мен не трябва да му казваш, а да му покажеш по някакъв начин. И в никакъв случай не го прави чрез трети човек или в Интернет.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А защо не чрез приятелка или чрез скайп например?
Ами честно казано,защото е тъпо.
Първо се увери че и той изпитва нещо към теб и тогава му признай.Ако сега не изпитва нищо е въпрос на време да се сближите и той да промени чувствата си към теб.Съветвам те първо да се увериш какво изпитва към теб и тогава да действаш.![]()