- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам, че ще ви се стори глупаво, но...
Поддържам връзка от разстояние с едно момиче. Вчера тя ми нарисува като подарък една много красива рисунка и ми я прати. Искам и аз да направя нещо за нея, за да я зарадвам. За съжаление не мога да рисувам, а не се сещам нищо друго. Можете ли да ми помогнете?
Снимки? Колаж? Клипче?
Отиди й на гости.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това, че не можеш да рисуваш ще го направи още по-сладко, но не й кради идеята.
Освен предложените по-горе идеи можеш да й изпратиш цветя, да й напишеш стихче, да й попееш, знам ли.
изпикай се в едно бурканче и и го прати няма по-хубав подаръ кот малко биологичен материал от теб смис мн ще се зарадва защото тя буквално ще част от теб при себе си![]()
прати й нещо по пощата....смисъл колет примерно? и вътре да има някакво подаръче :3
^ И аз това предлагам. Един колет с нещо. Ако рисуването и е хоби и нещо, което много обича, може да свържеш подаръка.
Ако искаш нещо по интернет - билети, купони, дрехи, сувенири и т.н. всичко, което може да го пратиш с карта и да отиде на нейният адрес.
Някакво забавно клипче/твои смешни снимки...
Най-хубавият подарък, според мен, ще е да отидеш при нея изненадващо. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Направи ѝ колаж с ваши снимки.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напиши й стих.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Можеш да й напишеш някакъв стих, да напишеш нещо като есе, примерно.
Идеи много.
Никога не сме се срещали и едва ли ще стане скоро, защото живеем много далеч един от друг. Питал съм я за адреса й, за да й пратя някакъв подарък, но тя отказва да ми го каже.
Каква връзка тогава ни говориш? Още не сте се видели, не си знаете физиономиите връзка имали...
Защо не се ожените по интернет?
Изпрати и снимка на годежен пръстен и и предложи брак! Няма по-хубав подарък от това!![]()
![]()