.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Един доста сериозен въпрос относно срочните и годишните оценки

Така,аз съм 12 клас и явно тази единствена от обучението ми година(какъв късмет) една учителка се кани да ми остави 2-ка за първия срок без обжалване.Няма да коментирам как и защо,интересува ме ако първият срок имам 2 а втория изкарам 3 или дори 4 тя има ли право да ме остави на поправка по нейна преценка? В такъв смисъл втория срок съм с друг преподавател по същия предмет и питам до колко 2-ката от първия срок ще ми повлия на годишната оценка и има ли шанс да ме оставят на поправка само от 2-ката на първия срок КАТО НЯМА ДА ИМАМ ДВОЙКА втория срок 100%

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мисля, че не може да те остави втория срок на поправка, като няма да имаш 2.
    Все пак може да попиташ класния си ръководител да ти обясни как стоят нещата.

Не можеш ли някак си да оправиш нещата? Искай да те изпитва, ако все още има време. Ако класния ти ръководител е готин, кажи му да говори с въпросния учител да те изпита пак. Недей да рискуваш да оставаш на поправка. А и вероятно ще ти трябва хубава диплома за кандидатстване.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По принцип е по преценка на учителя,но ако имаш 4 се съмнявам да ти остави 2ка. Постарай се поне за 4, а и винаги се глед анещата да са в полза на ученика за добро,или зло.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ако имаш 4 се съмнявам да ти остави 2ка
    Да.
    Ако имаш 4 втория срок, най-вероятно ще ти остави 3 за годината.
    Ако обаче си с 3 за втория срок, може да те остави и на поправка.
    Гледай да си от 4 нагоре.
    И спря да се върти за миг земята..

Говори с класния, ако е печен може и да ти помогне за да нямаш 2ка.

Иначе ако все пак ти пишат 2, а втория срок имаш поне 3 или 4, не мисля, че ще имаш проблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не може със сигурност!
    Ако имаш 2 и после дори 3 да имаш ти остава 3ка. Ако пък не, мисля, че след като си 12ти клас вече си пълнолетен/а и можеш да си търсиш правата и по друг начин, което не ти го пожелевам

anonymous895156
    Guest
    Както реши учителят. Може да ти остави която оценка прецени.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Както реши учителят. Може да ти остави която оценка прецени.
    Това е,затова се постарай повече.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Говори с класния, ако е печен може и да ти помогне за да нямаш 2ка.

Иначе ако все пак ти пишат 2, а втория срок имаш поне 3 или 4, не мисля, че ще имаш проблем.
    При 3-ка (за втория срок) пак ще го/я остави на поправка.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Ако другия срок имаш предмета веднъж в седмицата означава,че това ти остава и като оценка за годината.
    Поне при нас е така.

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    Ако другия срок имаш предмета веднъж в седмицата означава,че това ти остава и като оценка за годината.
    Поне при нас е така.
    E, да, навсякъде е така, но не вярвам, щом му/й е казал/а, че ще му остави 2ка за срока да имат само по един час в седмицата.

Абе гадно е с такива учители,които се заяждат с теб.Според мен едвали ще ти остави 2-ка за годината(ако се постараеш да имаш 4 втория срок).При нас по физика господина си е пълен педофил.Реже всичко мъжко във всички паралки.От целия випуск има само 1 момче с 6 за срока,всички останали сме с 3/4.

Ако имаш после 3 или 4 не ми се вярва да те остави на поправка,осо6ено ако си 12 клас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си