.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Българска козметика

Крадвам си темата от БГ-мамма.

Тъй като аз много държа да подкрепям българското и ако имам избор при едно и също качество винаги бих избрала родното. Нека да споделим от кои български продукти сме доволни.

Много съм доволна от кремчето на Biofresh от серията Yoghurt of Bulgaria. Тоалетното мляко на Biofresh също ми е любимо и от доста време гледам да не оставям без него. Дори се мажа с него след епилация, много добре хидратира.

От маслата на Икаров също съм доволна, като се вземе предвид цена/качество.

Преди време си бях купила една страхотна розова вода от производител. Все още имам малко от нея, но почти е свършила, а върши чудеса! Търся си хубава чиста розова вода. Бях си купила преди една, но просто не беше същата и я оставих. Да ми препоръчате нещо?

Отдавна се каня и да пробвам продукти на Bilka. Има ли доволни?

Иска ми се в тази тема да споделяме мнения за хубавите български продукти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Розова вода на българска роза Карлово...и другите им неща са мнооого хубави де. <3

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Да аз съм доволна от шампоана на билка за мазна коса, много готина ми става коста от него. Също така шампоаните на арома са хубави.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Аз съм доволна от маслата на Икаров.

Иначе Билка-крем за ръце с горзде, ухае уникално и прави кожата мекичка.

На Дева има едни лосиони за тяло с аромат на шоколад, карамел и горски плод. Имам този с карамела и е уникален!!!

Иначе шампоан на билка ако е ползвала някоя съфорумка да изрази мнение и за каква коса става?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На Билка съм ползвала тоника за лице с аромат на краставица и пъпеш - мирише много хубаво, доволна съм. Ползвала съм и шампоана за мазна коса, но не останах много впечатлена.
    Иначе от другите български марки харесвам кремчетата на Здраве и Бочко, шампоаните и сапуните на Тео, маслото за нокти на Икаров.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на tonssy
    Миналата година косата започна да ми пада и си взех на Билка шампоан против косопад, но проблемът се задълбочи. Докато се къпех, имах чувството, че половината ми коса пада. Но други продукти не съм ползвала и не мога да изкажа мнение. Майка ми ползва разни кремове и лосиони на Билка и е доволна.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цялата серия Биофреш Пробиотик е доста добра,като се има предвид ниските цени.
    Имам гела,тоалетното мляко и крема и съм доволна,най-вече от крема в тубата.
    Арома грийнлайн откъм състав и цена са добри оферти.
    На Икаров маслата,розовата вода и маслото за нокти..
    Здраве,Бочко също .

Последната българска козметика, която си взех е този душ гел http://apteka.framar.bg/30028753/%D0...-%D0%BC%D0%BB- ухае много свежо, бих си го купила отново.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    На Билка,кремовете са хубави и мокрите кърпички. И наистина миришат много добре.
    Като,че ли не съм ползвала много,много български продукти.Ще следя темата,интересно ми е кое е качествено и си заслужава.
    Относно козметиката,какво ще кажете?

От българската козметика съм доволна от тази на Рубела и по-точно серията Био Витал. Използвала съм няколко продукта и наистина съм изненадана от качеството и ефекта. Ето и цялата серия на тази марка продукти: http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80...deva-bio-vital

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Иначе шампоан на билка ако е ползвала някоя съфорумка да изрази мнение и за каква коса става?
    Май има няколко вида за различните типове коса.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Кремче с роза на Agiva, страшно бях доволна, но напоследък не го намирам.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Кремче с роза на Agiva, страшно бях доволна, но напоследък не го намирам.
    В Кауфланд няма ли го?

^ Аз оттам си го взимах, но го няма точно този вид, има един нощен с А + Е витамини, в стъклено бурканче, а моя беше в пластмасова и имаше съвсем друго действие. (
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на monroe999
    един в розовата кутийка? много е хубав <3

Супер фен Аватара на Runaway11
    -шампоана на Арома с яйце ми харесва - по-добър е от гарниерите, шаума и не знам си какви там.
    -маслата на Икаров
    -Розовата вода на милва

Супер фен
    Град
    България
    Някой може ли да ми каже за какво се използва розовата вода? Иначе крем "здраве",ползвам го след епилиране
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Някой може ли да ми каже за какво се използва розовата вода? Иначе крем "здраве",ползвам го след епилиране
    Розовата вода аз я ползвам вместо тоник за лице Един вид като по-чист и естествен вариянт на тоника.
    Май и другите я ползват с подобна цел,но не мога да ти кажа наистина компетентно мнение..

Крем Здраве не е ли малко тежък за след епилиране?
    Иначе аз розовата вода я ползвам за раздразнения, зачервявания и алергии. Страшно много помага, дори против ухапвания от комар!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Розовата вода аз я ползвам вместо тоник за лице Един вид като по-чист и естествен вариянт на тоника.
    Май и другите я ползват с подобна цел,но не мога да ти кажа наистина компетентно мнение..
    И аз така я ползвам.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    един в розовата кутийка? много е хубав <3
    СЪЩИЯ ! Жесток е. Много лек и нежен, хидратираше НЕВЕРОЯТНО и заглаждаше кожата, но сега не мога да си го намеря, май са го спрели.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз така я ползвам.
    Използва се често за почистване на бебешката кожа. Аз също я използвам като тоник за лице.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пък се обривам от розово масло/вода и пр.
    май съм алергична или нещо такова..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Доволна съм от нещата на Билка.
    Преди имаше едно кремче за ръце с мавруд,миришеше уникално. Сега гледам,че него го няма,а са пуснали с мавруд,но е anti age ((
    Доволна съм от нещата на Икаров. Също така крем Бочко
    И най най-доволна съм от лилавия крем за лице на арома. Ползвам го от години. Какъвто и друг крем да си взема не ми понася на кожата,а този я прави уникална

И аз съм доволна от казметиката на Бочко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си