- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужна ми е помощ и нежно женско мнение по въпроса
nqkywsitam не съм казал че я приемаш за даденост, а че ако продължава да ти прощава безпрекословно рано или късно ЩЕ я приемеш за даденост дори и несъзнателно виждайки,че все пак ти се раминава всеки път и може да ставаш все по-дързък.Като за начало това с късането си го изтрий от речника и го споменавай единствено в моментите,когато си на 1000% сигурен,че повече нищо не искаш.Твърде е убидно.А си има и други начини да и покажеш ако нещо в нея те дразни и без да заплашваш с късане.И няма да те заболи ако споделяш малко повече с нея.
Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 14:56
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Прочетох твоя пост и чата между вас и имам няколко бележки. Няма да са свързан текст, само искам да отбележа, че и двамата сте направили грешки, няма нужда от такова драматизиране, разбира се, но човешките отношения никога не са лесни.
Голяма глупост.
Мери си приказките, защото думите нараняват много и човек си трупа, трупа, трупа и по някое време все ще избие. Който смята, че това е драматизация от нейна страна, явно е дебелокож.
Малко на посоки говоря, защото има значение и какво си й казал, ама... може да си й казал, че е егоистка, примерно. Засегнала се е много, после си се извинил (евентуално), сдобрили сте се, но тя няма да го забрави за постоянно. От време на време ще й изскача в главата, ще те гледа в най-миличките ви моменти и ще си мисли как си я нарекъл по определен начин.
Искаш ли да е така?
За това е много права.
Като човек, който изстиска едни взаимоотношения до последно с огромни скандали, грозни истории и т.н... Не давайте зор. Оставете нещата да се случват. Не слагайте категории. Ако ви харесва, виждайте се, целувайте се... по някое време или пак ще сте заедно, или не. Или пък не се виждайте, починете си, презаредете батериите.
Не съм попадала в такава ситуация, но съм 100% сигурна за вероятността да се самообвинява. Ти й казваш постоянно "не се държиш добре с мен", тя си го набива в главата, че не те прави щастлив и... ето го конфликта. Аз бих реагирала по същия начин.искам да попитам жените попадали ли сте в такава ситуация, в която обичате някого, но просто сте се отдалечили малко и искате почивка, за да спре да ви боли и да се опитате да осъзнаете какво всъщност е за вас този човек .... Може ли наистина тя да се самообвинява заради мойте думи и да иска да ме предпази едва ли не от себе си?
SisiStrange ти го написа хубаво - спри с провокациите. Че тя драматизира - така е, но и ти имаш вина. И наистина се държите като в чалга песен.
Има я и вероятността да се плаши от сериозните отношения, щом преди не е имала по-задълбочена връзка.
Последвай тоя съвет. Ако мен ме заплашваха с късане при всеки скандал, такова късане аз щях да направя, че свят ще да му се завие.Като за начало това с късането си го изтрий от речника и го споменавай единствено в моментите,когато си на 1000% сигурен,че повече нищо не искаш.Твърде е убидно.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-23-2013 на 11:30
Съгласна съм с Пантерата,а и е много грозно да показваш тук личните си чатове. Просто не е уважително към нея,тва са си лично нейни,макар и нестабилни, излияния.
maDamn
Добре, а как ви се струва идеята да си починем няколко дена и после аз да отида при нея, за да прекараме 2-3 дена заедно без да я карам да се събираме т.н. Просто 2-3 дена в който ще бъдем заедно и ще правим нещата, който ни харесват. После пак си хващам пътеките и без да се чуваме и т.н. Просто 2-3 дена, без условия, без нищо ....
Нещо ми се струва,че цялото това противоречие в отношенията ви като цяло идва от факта,че си мек човек по природа,което от една страна не е лошо, а се опитваш да се правиш на твърдия мъжага пред нея![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Благодаря ви за нападките.
Честно направо съжалявам, че съм споделил проблема си.
Последно редактирано от nqkywsitam : 01-23-2013 на 12:32
Пич, мисля, че в момента си афектиран и не разбираш какво се опитват да ти кажат потребителите. Никой не те напада, обяснява ти се къде грешите и двамата. Иди, излез навън, разходи се да си проясниш главата и пак прочети мненията тук.
Виж сега.Не мога да говоря от името на другите,но аз за себе си мога да твърдя,че въобще не те нападам особено в последният си пост.Просто някои неща се забелязват по-лесно отстрани.А от писанията ти оставам с впечатлението,че ти си сложил пред нея една огромна маска може би от страх да не стане като с предишната ти връзка.И само го подсказа.Не искаш да и споделяш за да си и интересен и загадъчен.Не искаш да и позволяваш волности за да изглеждаш по твърд,защото така си възприел,че правят готините дето яките мацки търчат по тях.Само че в тези писания от първият ти пост и това как и говориш в чата все едно едвали не ти дреме какво ще стане между вас се вижда един много ярък контраст.И може би и тя я е усетила тази маска.Ти не си себе си пред нея, а такъв какъвто мислиш и си чул,че е готино да си.И аз не съм от най-твърдите пичове ама щом си решил да го правиш така следващият път като си позволи да те удари силно я затисни например да не може да мърда изобщо и и отлепи една целувка вместо да и обясняваш колко е лоша и как не трябва да прави така.Като виждаш,че нещо я дразни не се стреми напук да я дразниш особено ако не държи на такъв майтап.И съм убеден в голям процент,че подсъзнателно поне, когато си и казал,че късате и няма да си промениш решението ти се е щяло да започне с дни да ти се моли и едвали не всеки път да минаваш с подобно сплашване,а както и Пантерата потвърди това е гадно.Само се замисли как ти би реагирал,ако мацката при всеки твои отказ да направиш това,което тя иска ти разправяше:'Край! Късаме." и до след една седмица.Че това си е живо изнудване и минава само при някои хора.Е,минава пред някои хора,но не пред всички.![]()