.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен Аватара на CoockieMonster

Кво, кво, квоо да правяя :)(

На 15 съм. Гаджето ми е на 18.
    Докато бях 1 смяна аз нито един път не съм излизала с приятелки без него. Твърди, че съм много хубава и някои щя. да ме заглежда. Та, така. Не ми дава да излизам без него.
    Вчера си говорехме и ми каза, че докато аз съм 2 смяна ще излиза с приятели.
    Ок, приех го.
    Обаче той излиза през петък. И тук в града и не пускат по дискотеките без подкуп, ако си под 18.
    И аз затова не излизам с него, пък и твърди че не може да се напие с мене.
    Какво да правя?
    Не ми дава да се виждам с приятелки, а той с неговите е постоянно, дори някои път се влачат с нас..
    Ако има зн ходиме от 6 месеца, от 1 месец положението е такова. Смис от един месец се вижда с тях, а аз не съм излизала по женски от 5 месеца.
    Помощ!
    Прави неща, които на мене не дава.
    Винаги се оправдава " Аз съм момче и е различно"

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Щях да кажа да си поговорите, ама като видях последния ред ми стана ясно, че си се опитала да разговаряш по темата. Обесни ли му, че това, че ти няма доверие те обижда или просто го нападна с "Защо ти можеш, а аз не?!"

Ако не става с приказки - действай и му бий шута. Не е редно да те командва така и да ти е като сянка!

Супер фен Аватара на nymphadora
    the fuck did i just read..
    даже не ми се философства,ще кажа просто,че и двамата сте малоумни.

Е казва "Не можеш и ти, защото си много хубава, някои ще те заглежда. Ще заглеждаш и ти. Можеш да ме зарежеш заради друг. Каза, че има разлика понеже съм била малка и глупава, някои може да ми направи нещо."
    Лошо, лошо..
    nymphadora Философствай де! ;д

Нарекъл те е малка и глупава, която ако оставя сама да излиза 2 пъти в седмицата - ще си хване друг, а ти още си с него?!

Да, много го обичам. Нереално, но факт.

А, забравих.
    Казва, че приятелките ми са курви и ще ме водят по мъже! И затова не ми дава. Викам му " мога да се пазя", а той "те няма да те питат, направо налитат" ...........

не се обиждай.. но ти се държиш като "малка и глупава"... стегни се

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Чувствам се ужасно. :Д
    Ревност? Сериозно?
    Аз и гаджето сме си забранили да си пишем и говорим с други. А ако сефте харесаме някоя снимка на друг-друга- Край! :Д
    Ходим от 6 месеца и ми е перф. така. !! Ревнувай я, а така.
    Само една ревнивка, същата като тебе, разбира какво ти е !!
    Това със снимките и писането с други - сериозно ли?!?!?!
    И като ти е перфектно така, що пусна тая тема?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Тъпа си.Нека те прави на какфото си иска.
    П.П. Никога не съм го разбирал това (описаното по-горе) .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Перф ми е, че не си пишеме с другия пол, ама да не излизам с приятелки не ми е перф!!
    Аз какво мога да направя, не ме нападайте, кажете !!

Вариант А) Противопоставяш му се на глупостите

Вариант Б) Директно късаш с него, поради отношението му

Вариант В) Свикваш с това положение

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Кратко, точно и ясно.
    А ти продължавай все така да го слушаш и изпълняваш всичко , което ти казва.

Дори и сега да му се връзваш, един ден ще ти писнат те ограничения и ще го зарежеш.. от личен опит ти казвам. Но като цяло не си заслужава да ограничаваш контактите си с други хора/особено с приятелките ти/ заради него.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хах, за едно е прав - малка и глупава си. Той го знае и се възползва на макс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    боже мой ... абе какви са тия затвори бе ? вие нормални ли сте ? при една хубава връзка хората си имат доверие,имат време заедно,време с приятели и лично време.. в случая,когато си момиче личното време е за разкрасяване.. какво е това задушаване ? вие наред ли сте ? още толкова ви давам и от задушаване ще скъсате рано или късно... разнообразие ? или тая дума ви е чужда... извинявай ама ако продължите така след време и до магазина няма да ти дава да идеш.. какво означава ти си хубава ? други хубави момичета няма ли,че той да НЕ може да загледа друга ? има нали ?! обаче все пак излиза с приятели,а на теб не дава.. и какво значи ще ме оставиш и ще тръгнеш с друг ? извинявай ама си на 15,да не мислите да се жените ? баси малоумната работа.... ти си на 15 и си глупава като за 3,ония е на 18,забелязал е и си те върти на малкия пръст... я се стегни.. един хубав разговор без да отстъпваш,държиш се като зряло момиче и му казваш така и така от сега нататък става така и така ,ако не ти изнася ей там е вратата.. искаш не искаш това е.. или почвате да сте нормални, или късате .. ако го оставиш да си прави каквото иска след време и приятелите си ще загубиш заради него и всичко .......

Banned Мега фен
    Перф ми е, че не си пишеме с другия пол, ама да не излизам с приятелки не ми е перф!!
    Аз какво мога да направя, не ме нападайте, кажете !!
    а па за тебе нямам думи................ как може да не вярвате толкова на половинките си.. не сте ли разбрали,че ако някой иска да направи нещо ще го направи .. ако иска да ти изневери ако искаш го вържи ама пак ще намери начин да се обади и да си викне някоя да му направи кефа та и вързан да е........ ако не иска - ако ще и тя да го върже пак нищо няма да направи...... тъпа история

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    тоя ще излезе с ивинение "буклук" как тъи няма да ти дава да се виждаш с приятелите си?! той да не би случайно да ти е родител или к'во ... не можел да се напие с тебе ОМФГ , що за човек O.O най-добре за*би всичко и търси друг.. успех.
    ESL !!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    тоя ще излезе с ивинение "буклук" как тъи няма да ти дава да се виждаш с приятелите си?! той да не би случайно да ти е родител или к'во ... не можел да се напие с тебе ОМФГ , що за човек O.O най-добре за*би всичко и търси друг.. успех.
    ти остави него ама тя каква трябва да е,че да му се връзва на акъла.. ако беше на 12-13 бих я разбрала ама на 15 би трябвало ако и е първото гадже поне да има наблюдение отстрани как изглеждат другите връзки ...

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    True story...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Дръж си на своето,това че сте заедно не означава той да ти казва какво да правиш пък и те те заглеждат не ти тях приятеля ти е обсебващо ревнив.
    Последно редактирано от Vici0us : 01-24-2013 на 09:31

anonymous708973
    Guest
    Излез с приятелки. Като те попита вечерта какво си правила, най-спокойно му казваш, че си била на кино/кафе/разходка в парка. Без значение какво ти каже, му кажи, че това е новото положение и че има много по-голяма вероятност да се разделите заради нелепите ограничение отколкото заради трети човек.
    Осъзнай се и си тежи на мястото.

Просто... като си представя някой от съучениците ми да си третира така приятелката, припадам от смях. Да не си мислиш, че на 18 е много голям? Че те един сериозен процент от 18-годишните са пълни келеши, които не знаят как да си го държат в гащите. Като станеш на 18, ще видиш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е това някой като ми го изцепи и ще му резна крилата на минутата.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Обясняваш му ситуацията и си излизаш с твоите си приятелки.
    Това дали си момче или момиче - няма значение, ние сме си социални "животни" и всеки има нужда от лично пространство, свобода.
    Ако не те разбере - то тогава няма смисъл да си с някой, който те задушава по всевъзможни начини, слага ти забрани, а самия той прави, каквото си иска.

Аз не мога да скъсам с него, поради факта че го обичам.
    Аз спа с него.
    Яко ли е да скъсам с него и да ми се носи име после? И преди да кажете- да си мислила. Ще кажа- промени се, преди не е бил такъв.
    И аз ако му каза " Искам свобода.." Ще каже " Ок, ама и аз искам и тогава да не ме ревнуваш."
    А това знам какво значи.
    Ще правя каквото си поискам, мисли му. Ще те карам да ме ревнуваш до лудост... Мале, мале

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си