- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
annamari , ти случайно да си на 30? Искрено съжалявам хората, които съдят за човек по това дали е с вафли или не.
Напоследък и аз така смятам, благодаря ти
Обмислям варианта с ролките от известно време... след пълния провал на къдренето с хартийки, де :д
^ Направи си това със станиолите, ако го знаеш. Аз станах като АФРО като ме направиха.
Ама, пфуу, ако не го знаеш няма как да ти го покажа, че изтриха клипа.
Ето това е ефектът (направих си скрийншот, докато клипа беше активен):
![]()
xaxxxaxx на 20 съм, стара ли съм за този форум?
never never let you go you are the one i'm surching for....
Какви са другите методи за обем ? Аннамари ?
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Оххх, отдавна не съм влизала тук.
Ще ми предложите ли маска за мазна коса? Мия я 3 пъти в седмицата. Знам, че е много, но няма начин да ходя със мазна коса. Давам пример: изкъпах я в Неделя вечерта, в Понеделник си беше много мекичка, а във Вторник все едно цял литър олио съм си изсипала на главата. Косата ми стана мазна, откакто почнах да използвам хининовата вода на Милва и един балсам, ей го - http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...w=1024&bih=655
Косата си я мия във Неделя, Вторник и Петък. И ползвам преса 3 пъти седмичноМаски от много време не съм си правила. Знам, че е много вредно за косата ми да я изправям 3 пъти седмично, но просто не мога да се гледам със тази ужасна, чуплива коса. Всички ми казват, че със изправена коса ми е много по-добре, въпреки, че нямам никакъв обем.
А, и да добавя, че косата ми от 1 година насам е станала изключително рядкаНякакви идеи как да я сгъстя?
Не знам дали ще ти помогне, но ето моя опит. И аз бях така, но в последствие открих решението. За омазняването се оказа, че използвам прекалено агресивен шампоан. Сега съм с bc bonacure repair rescue shampoo, адски съм доволна от него. Косата ми вече се омазнява на 3 дни, като на 3 вечерта я къпя. Отделно пърхота ми намаля драстично, явно е имало общо с агресивността на шампоана. За сгъстяване пробвай маска с тривитаминол или ако искаш ампули с ботокс на Лореал. Момичетата сигурно ще препоръчат и те нещо. Успех!![]()
Мацки,някоя от вас дарена ли е със способността да пазарува от ибей?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...at=0&_osacat=0
Разгледайте,100мл чисто арганово масло за 8-9 паунда и доставка 2 паунда .. направо срамота
Някой ако ще си поръчва да казва,да правим обща поръчка,защото мен хич ме няма с тоя ибей ..
много се чудя дали да не започна да използвам професионални шампоани и балсами/маски, бихте ли ми препоръчали някоя серия, но от по-евтините, може и някой био шампоан, имаше доволни тук; също така ще съм благодарна, ако ми кажете и колко често си миете косата и за колко време ви стигат
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/s...aphogee-473-ml
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/s...ed-hair-473-ml
някой да е ползвал тези?
еми попитах просто... голяма работапф.
някоя слагала ли си е цялото яйце в маска, без да отделя белтъка?
не се престраших да оставя белтъка, забърках си маска от жълтък, зехтин и кисело мляко, затоплих малко в микровълновата и си я нанесох в корените, а по дължината и краищата само зехтин
Нищо няма да ти стане от белтъка.И той е полезен.Попринцип е за мазна коса, но не знам.Няма да навреди със сигурност.
белтъка също е полезен,но не колкото жълтъка.. за това в повечето маски се слага жълтък
благодаря за разяснението, знам, че няма да ми навреди де, но съм чувала, че се отмива трудно
почти сигурна съм,че е от хининовата вода.. спри я.. вече и тя е химия.. а балсама в корените слагаш ли го ? ако го слагаш в корените - спри,слага се само по дължината.. пробвай така и ако не стане смени шампоана.. и някоя друга маска с хума няма да ти дойде злеза сгъстяването : хума,кисело мляко,тривитаминол и жълтък.. може и мед щом ти е мазна.. като ти се пооправи може да правиш така : хума,кисело мляко,тривитаминол,жълтък и някакво масло (бадемово примерно)
Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-23-2013 на 14:13