.
Отговор в тема
Страница 78 от 102 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2530
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от annamari Виж мнението
    то пък кво да обясяваш на 15,16 год. недорасли момиченца ква интрига вкарвам? :Д фък ти да не си някво гуру тук? :Д правете си квото искате после се оплаквайте от нацъвтелите си косички, малки деградирали пикли :Д :Д :Д :Д :*
    Госпожо, насъВтели коси тук няма. Тъкмо се спряха споровете, така че бягай

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    annamari , ти случайно да си на 30? Искрено съжалявам хората, които съдят за човек по това дали е с вафли или не.

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Заради предимствата успявам да се гледам в огледалото и без изправена коса :д
    Виждала съм твои снимки, според мен много ще ти ходи чуплива коса, не мноооого къдрава, а просто чуплива, пробвай с ролки или някакъв друг вариант за къдрене без топлинна обработка.

anonymous708973
    Guest
    Напоследък и аз така смятам, благодаря ти
    Обмислям варианта с ролките от известно време... след пълния провал на къдренето с хартийки, де :д

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Направи си това със станиолите, ако го знаеш. Аз станах като АФРО като ме направиха.
    Ама, пфуу, ако не го знаеш няма как да ти го покажа, че изтриха клипа.

Ето това е ефектът (направих си скрийншот, докато клипа беше активен) :

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    xaxxxaxx на 20 съм, стара ли съм за този форум?
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Какви са другите методи за обем ? Аннамари ?
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Направи си това със станиолите, ако го знаеш. Аз станах като АФРО като ме направиха.

То и с молив се получава същият ефект,но след като се направиш цялата с фолиото или с молив,трябва да разделиш кичурите и да ги тупираш.Правила съм се,седи хубаво и издържа адски много време.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ За топирането не съм съгласна. Просто трябва да се раздели и да се навие, което е трудно сама.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Оххх, отдавна не съм влизала тук.
    Ще ми предложите ли маска за мазна коса? Мия я 3 пъти в седмицата. Знам, че е много, но няма начин да ходя със мазна коса. Давам пример: изкъпах я в Неделя вечерта, в Понеделник си беше много мекичка, а във Вторник все едно цял литър олио съм си изсипала на главата. Косата ми стана мазна, откакто почнах да използвам хининовата вода на Милва и един балсам, ей го - http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...w=1024&bih=655
    Косата си я мия във Неделя, Вторник и Петък. И ползвам преса 3 пъти седмично Маски от много време не съм си правила. Знам, че е много вредно за косата ми да я изправям 3 пъти седмично, но просто не мога да се гледам със тази ужасна, чуплива коса. Всички ми казват, че със изправена коса ми е много по-добре, въпреки, че нямам никакъв обем.
    А, и да добавя, че косата ми от 1 година насам е станала изключително рядка Някакви идеи как да я сгъстя?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Ще ми предложите ли маска за мазна коса? Мия я 3 пъти в седмицата. Знам, че е много, но няма начин да ходя със мазна коса. Давам пример: изкъпах я в Неделя вечерта, в Понеделник си беше много мекичка, а във Вторник все едно цял литър олио съм си изсипала на главата. Косата ми стана мазна, откакто почнах да използвам хининовата вода на Милва и един балсам, ей го - http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...w=1024&bih=655
    Косата си я мия във Неделя, Вторник и Петък. И ползвам преса 3 пъти седмично Маски от много време не съм си правила. Знам, че е много вредно за косата ми да я изправям 3 пъти седмично, но просто не мога да се гледам със тази ужасна, чуплива коса. Всички ми казват, че със изправена коса ми е много по-добре, въпреки, че нямам никакъв обем.
    А, и да добавя, че косата ми от 1 година насам е станала изключително рядка Някакви идеи как да я сгъстя?
    Не знам дали ще ти помогне, но ето моя опит. И аз бях така, но в последствие открих решението. За омазняването се оказа, че използвам прекалено агресивен шампоан. Сега съм с bc bonacure repair rescue shampoo, адски съм доволна от него. Косата ми вече се омазнява на 3 дни, като на 3 вечерта я къпя. Отделно пърхота ми намаля драстично, явно е имало общо с агресивността на шампоана. За сгъстяване пробвай маска с тривитаминол или ако искаш ампули с ботокс на Лореал. Момичетата сигурно ще препоръчат и те нещо. Успех!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мацки,някоя от вас дарена ли е със способността да пазарува от ибей?
    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...at=0&_osacat=0
    Разгледайте,100мл чисто арганово масло за 8-9 паунда и доставка 2 паунда .. направо срамота
    Някой ако ще си поръчва да казва,да правим обща поръчка,защото мен хич ме няма с тоя ибей ..

Голям фен Аватара на monroe999
    много се чудя дали да не започна да използвам професионални шампоани и балсами/маски, бихте ли ми препоръчали някоя серия, но от по-евтините, може и някой био шампоан, имаше доволни тук; също така ще съм благодарна, ако ми кажете и колко често си миете косата и за колко време ви стигат

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/s...aphogee-473-ml
    http://www.zlatnaribka.com/aphogee/s...ed-hair-473-ml
    някой да е ползвал тези?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    бихте ли ми препоръчали някоя серия, но от по-евтините, може и някой био шампоан, имаше доволни тук; също така ще съм благодарна, ако ми кажете и колко често си миете косата и за колко време ви стигат
    Christian of Roma от по-евтините.И какви са тези въпроси за колко време стигат? o.O За колкото ви стигат и нормалните шампоани.Зависи колко слагате и колко често си миете косата.

еми попитах просто... голяма работа пф.
    някоя слагала ли си е цялото яйце в маска, без да отделя белтъка?

Супер фен Аватара на fizzyg
    еми попитах просто... голяма работа пф.
    Аз съм слагала,като съм забравила да отделя
    Иначе зависи колко ти е дълга косата,1-литров шампоан стига за 6-7месеца някъде..

Да.

не се престраших да оставя белтъка, забърках си маска от жълтък, зехтин и кисело мляко, затоплих малко в микровълновата и си я нанесох в корените, а по дължината и краищата само зехтин

Нищо няма да ти стане от белтъка.И той е полезен.Попринцип е за мазна коса, но не знам.Няма да навреди със сигурност.

Banned Мега фен
    белтъка също е полезен,но не колкото жълтъка.. за това в повечето маски се слага жълтък

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Christian of Roma от по-евтините.И какви са тези въпроси за колко време стигат? o.O За колкото ви стигат и нормалните шампоани.Зависи колко слагате и колко често си миете косата.
    напоследък много си почнала да се караш на въпроси тя питаше,защото често се срещат проф.шампоани по 1л.

благодаря за разяснението, знам, че няма да ми навреди де, но съм чувала, че се отмива трудно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    почти сигурна съм,че е от хининовата вода.. спри я.. вече и тя е химия.. а балсама в корените слагаш ли го ? ако го слагаш в корените - спри,слага се само по дължината.. пробвай така и ако не стане смени шампоана.. и някоя друга маска с хума няма да ти дойде зле за сгъстяването : хума,кисело мляко,тривитаминол и жълтък.. може и мед щом ти е мазна.. като ти се пооправи може да правиш така : хума,кисело мляко,тривитаминол,жълтък и някакво масло (бадемово примерно)
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-23-2013 на 14:13

Banned Мега фен
    благодаря за разяснението, знам, че няма да ми навреди де, но съм чувала, че се отмива трудно
    не се отмива трудно,просто гл да е със студена вода

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

малко ме е страх като съм на училище така да се направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си