- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не споделям любовта
Има едно момиче в класа ми дет ме харесва, но аз не ......
ми честно казано аз съм "най-калния" от нашия клас и се учудих, че ме харесва и нейните приятелки ми казаха. истината е че харесвам друго момиче и се чуда дали ме харесва и тя - много се закача с мен - опита се да ме удуши с върже за скачане, все ми бута нещата от чина на земята, разля ябълков сок върху мен, удря ме (при това доста силно), опита се да ме направи импотентен и още мн други....
та имам малък проблем с "гаджосването" - нз какво да права за да станем "официални" гаджета , нз кво да правя докато сме гаджета и нз кво да правя ако се сблъскам с някакъв междугаджески проблем и нз как да скъсам и нз какво да правя след като скъсам, нз колко време трябва да мине преди да си хвана друго гадже и нз да общувам когато си купихме компа си казах "добре дошъл комп и сбогом социален живот" :X
ИиИ какво да гледам за гадже - външния вид , характера или и двете... и как да отрежа момичетата които не харесвам..... и за малко да забравя аз съм от "затворения" тип хора или поне много често ми го казват
Последно редактирано от anonimen97 : 01-23-2013 на 13:37
Разказ писан от 10 годишен. Бият се, за да си покажат, че се харесват. Много ви е рано да се "гаджосвате"
И какво си тръгнал да се вайкаш, за какво сте щяли да си говорите, пък как си щял да я скъсаш, преди още да сте тръгнали![]()
ААААА стига де. та тя си е красива и забавна, а понякога и жестока(до сега не е убила никой ХD). може да спрете да се смеете и да минем на основната тема... моля, а след това правете квот си искате
Когато спреш да си задаваш всички тези въпроси, които изброи в първия си пост, тогава ще си готов за гаджИ. Сега продължавайте да се боричкате с аверката.
Не свиквай, ако продължаваш така тя ще е първата и последната, която иска да се "гаджоса" с теб.![]()
Момче,ти 3.ти клас ли си ?![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Тъп си.
Иначе: рано ти е за интимни приятелки, при такъв умствен капацитет.
Стой си на дупето и не се занимавай с неща, за които все още не си пораснал.
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт,черен,зелен,син или червен3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я4.Месецът ти на раждане5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял6.Напиши името на човек от същия пол като теб7.Любимото ти число8.Калифорния или Флорида9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът10.Напиши желание.Отговорите:1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.2.Ако си избрал:Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.Черен – Ти си скромен и агресивен.Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.Син – Ти си човек със спонтанен характер.Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.3.Ако инициалът ти е:А-Р – Имаш много приятели и любов в животаЛ-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро щеразцъфне.С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.4.Ако си роден през:Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си севлюбил в този, който не си очаквал.Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но щеоткриеш сродна душа.5.Ако избереш:Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има многопромени и ще се радваш на тях.Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и щенаправи всичко това, но може и да не го разбереш.6.Това е най-добрият ти приятел.7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.8.Ако избереш:Калифорния – Обичаш приключенията.Флорида – Романтична душа си.9.Ако избереш:Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
Пич я кажи на колко си години. И моля те не пиши "нз" толко често.
Иначе, харесваш я! Кажи и!
Но наистина ако си малък на около 10 и й кажеш, че я харесваш тя може да те отреже, не защото не те харесва, а защото може и тя да е объркана като теб.