- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Ако приятелката ти се е чукала с друг след като си е направила изследванията на челото ли ще и го пише, дайте моля ви се да не влизаме в разни теории на вероятностите, пак казвам това си е мой избор и не искам никой да се съгласява с мен, просто се изнервям, когато почнете тука да се правите на много образовани, като например господин копи пейст или г-ца ако момчето свърши в дупето на момиче, тя може да получи разстройство (тя си знае коя е)
Както виждате нито се правя на много интелигентен, нито нищо, просто споделям мойто си мнение, ако на някой не му харесва ок, ама е кофти като се почнат квалификациите за човека, както почна ти и г-ца 35+ ..... никой не искам да обиждам, но тва си бяха провокации
Много ми е интересно преди да се натискате с някой дали го карате да се изследва за инфекциозни заболявания, които можеш да лепнеш само от целувка или докато говориш от близо с някой и са далеч по-сериозни от един трипер примерно ?
Когато ходите на публични места слагате ли си маска на лицето, нали много треперите над здравето си
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Спор няма, просто не ми е ясно, защо трябваше да се драматизира толкова много, при положение, че на всеки му са ясни рисковете, а тва се е някъв мой си "принцип" да го наречем, никой не съм се опитвал да убеждавам, а и ако става за въпрос дори ако момичето е спало с двама преди мен не е никва гаранция, че няма да е болна от нещо, както казах ако почнем да развиваме теории до никъде няма да стигнем
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...