.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Аз не мога да скъсам с него, поради факта че го обичам.
    Аз спа с него.
    Яко ли е да скъсам с него и да ми се носи име после? И преди да кажете- да си мислила. Ще кажа- промени се, преди не е бил такъв.
    И аз ако му каза " Искам свобода.." Ще каже " Ок, ама и аз искам и тогава да не ме ревнуваш."
    А това знам какво значи.
    Ще правя каквото си поискам, мисли му. Ще те карам да ме ревнуваш до лудост... Мале, мале
    Боже, колко си глупава Остани си до края на живота с него, че ако го зарежеш край с репутацията ти...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво име ще ти се носи? Спала си с гаджето си, не с половината квартал.

И той няма право да ти казва абсолютно нищо, при положение, че ти искаш не друго, а равни "права". Както той може да си излиза с приятелите, така и ти можеш. Не можеш ли да го разбереш това?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Аз не мога да скъсам с него, поради факта че го обичам.
    Аз спа с него.
    Яко ли е да скъсам с него и да ми се носи име после? И преди да кажете- да си мислила. Ще кажа- промени се, преди не е бил такъв.
    И аз ако му каза " Искам свобода.." Ще каже " Ок, ама и аз искам и тогава да не ме ревнуваш."
    А това знам какво значи.
    Ще правя каквото си поискам, мисли му. Ще те карам да ме ревнуваш до лудост... Мале, мале
    Никакво име няма да ти излезе. А и някой да каже нещо, пука ли ти? Спала си с приятеля си, какво нередно има в това?

Не може ли да седнете и като големи хора да се разберете никой да не кара другия да ревнува? Той е на 18, не на 8.
    Айде говори с него и сподели какво е казал.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Момиче,адски си заблудено.Да не сме в 20ти век,или в турско село,че да ти излезе име.

Чакай малко,да не сте помаци,или да живеете в някое потурчено село?Само там мъжете се държат по този начин с жените.
    Всъщност и на много други места..
    Последно редактирано от nymphadora : 01-23-2013 на 18:41

Голям фен Аватара на black pearl
    За бога, отдавна мина времето , когато мъжът е над жената.....
    Ако съм на теб- да съм му била шута ако се държи така....
    П.С обясни му , че няма как ти да не можеш да излезеш с приятелките си, а той да си прави каквото си иска.. и не смятам , че има правото да ти ограничава социалните контакти..

Супер фен Аватара на leadyflame
    ахахаха, ужас, понякога хората наистина ме изумяват в ограничението на собствената личност да бъде, в името на нещо което мозъка ни поддържа като идея, уж за собствено удоволствие и това на партньора.. а то какво става всъщност

Не , че нещо ама .. това си е чист ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ , ти ходиш ли с него или си на затвор ?!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Така е като си си хванала турче за приятел. Скоро ще носиш и забрадка.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Правиш каквото искаш. Не те ебе за никого.

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    боже... той как така ти забранява... следи ли те xD ... я си гледай живота!!!! ... излизаи си с приятелки и изобщо не му казвай ... тва неговото се нарича ---> навлизане в личното пронстранство!
    без ПОДПИС ... xD

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Нарекъл те е малка и глупава, която ако оставя сама да излиза 2 пъти в седмицата - ще си хване друг, а ти още си с него?!
    то е факт , че тя е малка и глупава, иначе нямаше да са заедно
    ...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на minchorna
    Той пък защото е много голям..На години да,но на акъл е по-малък от теб

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Ако скъсам с него сега ще имам име, защото съм на 15 и не съм девствена. Да, трудно е да ме разберете..
    Днеска една приятелка ще идва в нас. Довечера ще говоря с него, дано се оправим!
    Аз много го обичам!!
    Хората са прави, като казват " Любовта е сляпа." ;х Примирявам се, за да бъда с него. Много нерви съм хвърлила по тая връзка няма да за*ба всичко така :С

Ако скъсам с него сега ще имам име, защото съм на 15 и не съм девствена. Да, трудно е да ме разберете..
    Днеска една приятелка ще идва в нас. Довечера ще говоря с него, дано се оправим!
    Аз много го обичам!!
    Хората са прави, като казват " Любовта е сляпа." ;х Примирявам се, за да бъда с него. Много нерви съм хвърлила по тая връзка няма да за*ба всичко така :С
    Приятно трошене на главата...какво име ще ти излезе ?9ти клас си,ако съм сметнал правилно,пак много си издържала..

8ми съм. Ще се оправим, ще съм инат тоя път :Д

8ми съм. Ще се оправим, ще съм инат тоя път :Д
    1.С ината доникъде няма да стигнеш,напротив
    2.Такива връзки тип "затвор" няма да доведат до нищо хубаво
    3.Не си мисли,че е единственото и последно момче
    4.Не си мисли,че като се следите така,ако реши няма да ти изневери

Ние сме си я направили тая връзка.
    Толкова сме ревниви и двамата, че просто няма до къде :хх
    Знам, не е единственото. Но как да го приема? ;с Моите очи виждат само него.. ;;

ок,казах ти,колкото и да ревнуваш ,ако е решил ще ти изневери..напротив...дайте си свобода и ако останете заедно значи сте един за друг такива дръж ме,за да не си тръгна са пълна простотия

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    @CoockieMonster к'во бях написал "Зарежи не се занимавай" , сега като ти чета коментарите имам чувството че си не по голяма от 12 .... с адски детския ти акъл не си за никаде (без да се обиждаш) ии.. да , не говори с него удари един телефон и му кажи че късате .. момчета много т'ва че го обичаш и той те провокира по един или друг начин не те прави щастлива , няма смисъл да се занимаваш със човек който не те цени и който ти казва какво да правиш и какво да не правиш.
    ESL !!!

anonymous708973
    Guest
    Ако скъсам с него сега ще имам име, защото съм на 15 и не съм девствена.
    И планираш да чакаш до 16-17-18, за да не ти излезе име ли?

Еми, като си толкова глупава, няма да излизаш с приятелки по женски и това е.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ооо,това е абсурдно,но доста често срещано.
    И защо ще те нарича малка и глупава,при положение,че е на 18(едва ли се отличава с повече интелект)?!
    Отстрани погледнато и аз бих ти казала да скъсаш с него,но ти нали го обичаш.
    Историята е детска,нормално е,но е нужно доверие.Няма право да ти забранява каквото и да било,постави му ултиматом или да те пуска сама и да ти има доверие или късате,така има голяма вероятност да разбереш дали наистина държи на теб.
    Ти не си негова вещ,а човек със собствени нужди.
    Момичетата не могат без приятелки.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Леле, колко объркани хора има. :Д
    То това никаква връзка не е..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    You bit*h! Хората ти казват какво да правиш, ти пак си знаеш твоето... За какво тогава си губиш времето с тия форуми и искаш чуждо мнение? Като ти виждат очите само него - стойте си... То как няма да ти виждат очите само него, като не излизаш... WTF и простотия...?
    Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 01-25-2013 на 09:51

Мале бате не знаех, че има толкова тъпи хора... (Не се обиждай) Обаче той е с теб само заради едното ..... Сещаш се няма нужда да казвам. И щом не искаш да късате с него ще ти излезе друго име сто процента той е казал на приятелите си кво прави с теб и как го слушаш като малко кученце дето му хвърлят топка а той я носи... Ти си му неговото куче РАЗБЕРИ ГО !
    Колкото по-рано толкова по-добре

Влизаш тук, искаш съвет, всички си казват единодушното мнение, но тъй като то е различно от това, което ти си си представяла почваш да се оправдаваш и да спориш. Ами стой си с него, като ти каже нещо да не го правиш, не го прави. Скоро ще почне и да те наказва сигурно.Приятелката и щяла да идва на гости, а тя ще му се обяснява... Просто винаги съм се чудела на някой познати как го позволяват този контрол. Тъжното е, че не става дума само за тинейджъри ами и за зрели жени.
    И да, с право ти казва, че си глупава понеже ако не си, нямаше да му се оставяш така, и той го знае. (обиждай се колкото си искаш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си