- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят блог :)
а ти не забравяй преди да си измиеш зъбите да седнеш с кръвясали очи да спамиш из интернет, да се пропикаеш в гащите от този тежък един долар, дето си спечелил.
h o m e l e s s
Секс в Хаити, френски кибрити
Кой е казал, че не работя? Да не мислиш, че само с това се занимавам? Живей си там живота, получавай си заплатата, просто в нашата държава без допълнителен доход не става, друг е варианта като този индивид гора да живеем на гърба на мама и тати ... нали знаеш до един момент ще е такагледай ти да не станеш такъв за какъвто ме мислиш без да ме познаваш.
не , на гърба на майка ти не съм, може малко по-долу, ако си струва, ама като знам, че те е направила такъв заблуден, как да се прежаля
Сменяй темата, прави се на ударен, заблудения си ти момче, друго освен да дразниш и спамиш не правиш. Живей си там живота не ме занимавай, просташките и глуповати изказвания само намекват за набора и умственото ти развитие, спри да се излагаш и лягай да спиш.
предпочитам да съм забпуден, пред това да лъскам цял ден в интернет и като видя, че ще ми пратят мощния един долар след 1 седмица през paypal, да оцапам монитора от кеф
Господ боК си мой човек
93 набор съм, и без да работя, тея пари твойте от 1 месец чикибойство в нета ги правя за 3 дена, така че да сме наясно - дразня се с право
Събрали сте се хейтъри и пишлегари тука и когато видите нещо, което на вас не ви харесва го засипвате с лайната си, разбирам да сте прочели това, което съм написал в блога и да критикувате, но вие всички говорите наизуст, еми говорете си, боли ме едно място за вас, а за детето 93 набор - ще ти дойде и на теб времето, спокойно![]()
The amount of hatred in this thread is too damn high!
Просто масата се води по коментар на някой "познат" и почва масов хейт.. 1 не си направи труда да влезе да прочете за какво става на въпрос, не ви давам директен линк за реферали както виждате, обяснявам за какво иде реч, но просто детския ви акъл не може да го асимилира това.Хейтвайте си, щом ви доставя удоволствие.
Повтарям.
Тука всички се хейтват.
Не е защото един е почнал, а защото всички го правят. Защото е забавно.
Освен това, продължавам да питам какво очакваш и какво търсиш в този форум...
Още повече пък в спам-секцията, където няма да ти се хванат на рекламата...
Ако смяташ да продължаваш да се държиш като малоумен, по-добре просто си замълчи и се махни, щото не си печелиш фенове за блога.
(нищо лично където и да е)
Хейт и истина са различни понятия, вземи изтрезней, има милиони начини да изкарваш кинти, някои от тях дори доставят удовлствие, не се налага и да спамиш в 1000 сайта.
Парите, които ти можеш да изкараш за година, аз ще изкарам за седмица пак от нета.
Ако имаше поне малко акъл, нямаше да си губиш времето по този начин.