- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ! Че си е евало родата!
Вчера леля ми (майка на братовчедките ми) стана на 50. Юбилей, филми, семейна вечеря. И се озовавам аз с пет години по-голямата ми братовчедка, стол до стол, в някакъв ресторант. Тя учи в Англия, рядко се виждаме, дори не си и пишем. И ракийка,марийка знаете, айде навин да пушим. Айде целувки, баране на патоци и мачкане на бюст ... Е в крайна сметка го направихме. Проблема е, че свърших в нея. И не защото не се усетих да си го извадя (презервативите не ги коментирам), а защото си падам по такива неща с роднини ..
А тя си има сериозен приятел от наистина много време , който аз много уважавма и с който цъкаме всяка вечер ЛОЛ. Сега дори не знам с какъв тон да му кажа "Ало" по скайп..
Как да постъпя?
Последно редактирано от gimmesomemo : 01-24-2013 на 20:57
заеби, зарад ракийка-марийка ще се пръкне некво такова:![]()
Днеска май има съзтезание по трелене ... И като гледам май ще вземеш 1вото място![]()
Не му казвай! На никой не казвай!
А не си ли измисляш? Ти май беше писал и за жената с клитора, като пишка.
Няма връщане назад.. мълчанието си е майката..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
пробвай още един път така мое го махнеш
Брат, изчукай и на братовчедка си гаджетоТака, когато тя му каже "Спах с брадчеда", той ще каже "Ми то и аз", тя ще помисли, "А, казах му, ама не ми повярва. Стига толкова искреност за сега", той ще си каже "Как покрай майтапа й казах истината..." и всичко ще е наред. Само да не им лепнеш нещо
![]()
Не си от най - успешните тролове.
Грешка! Трябвало е да минеш леля си, за да насъбереш мат'рял, т.е. да си направиш още една братовчедка, която после да можеш да чукаш....
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не знам, пробвай да се кастрираш. Ако не ритуалното самоубийство винаги е решение!
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!