.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Question Аз съм на 14, той на 25 какво мислите? :)

Аз съм на 14, а гаджето ми е на 25. Ходим от почти 3 месеца. Налага се да се крием, когато излизаме по ред причини... Повечето хора, които прочетат това ще ме помислят за заблудена, пропаднала и каква ли още не, но аз съм интелигентна, уча в една от елитните езикови гимназии(имам предвид не някое квартално). Когато стана на 18 съм склонна да кажа на нашите, но сега е просто невъзможно. Колкото и да не ви се вярва при нас има истинска любов, смисъл най-малкото трябва да ви подскаже за това фактът, че търпим всичките гадни хорски погледи :х Както и да е...споделете мнение

П.П. Ясно ми е, че и вашите отзиви няма да са от най-хубавите

Знаеш ли кое му гадното в тоя случай? Когато ти станеш студентка и ти се ходи по дискотеки и кафенца, той вече ще е на 30 и ще иска дете.

еми не е точно така смисъл винаги има компромисен вариант пък и той купонджия си пада :Д съмнявам се, че няма да му се ходи с мен

Здравей, мила, първо няма как да не те питам, правите ли секс? Според мен е малко вероятно да се получи нещо сериозно, но пък нищо не ти пречи да се позабавляваш. Когато бях на 16, ходих с 27 годишен ( горната ви граница). Беше забавно, понаучих доста неща, главно за секса но на пича му омръзна да слуша "олее какво каза днес госпожата по математика", или "мама каза да се прибера в 10" и се разделихме. Мина доста време, сега съм на 20 и го разбирам. Беше забавно и полезно, нищо не губиш. Успех

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Според мен не са важни годините, а начина ви на мислене..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    PEDO BEAR DETECTED!!!

хаха начина на мислене винаги върви ръка за ръка с възрастта ....

Цитирай Първоначално написано от nokia6600 Виж мнението
    Здравей, мила, първо няма как да не те питам, правите ли секс? Според мен е малко вероятно да се получи нещо сериозно, но пък нищо не ти пречи да се позабавляваш. Когато бях на 16, ходих с 27 годишен ( горната ви граница). Беше забавно, понаучих доста неща, главно за секса но на пича му омръзна да слуша "олее какво каза днес госпожата по математика", или "мама каза да се прибера в 10" и се разделихме. Мина доста време, сега съм на 20 и го разбирам. Беше забавно и полезно, нищо не губиш. Успех
    ами благодаря за пожеланието ами не не сме и сме говорили по темата и няма да е скоро а за това, че ще му писне от мен...да възможно е времето ще покаже

Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Според мен не са важни годините, а начина ви на мислене..

да и аз така мисля както и той за това и във връзката ни решенията не се определят само от него, защото е по-голям, а напротив взимаме всяко едно заедно и във всеки случай постигаме консенсус с компромис от едната или и от двете страни

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    PEDO BEAR DETECTED!!!
    всеки с мнението си

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Много си мъничка...Изживей си любовта и не бързай с плановете за бъдещето.Радвай се на моментите с него сега,докато ви е хубаво заедно.Ако наистина сте един за друг връзката ви ще трае дълго време,защо не и завинаги,ако не сте,тогава няма за какво да съжаляваш .

хаха начина на мислене винаги върви ръка за ръка с възрастта ....
    ами горе долу....имам предвид аз съм някак си с повече акъл от по-голямата част от пуберите доста често мислите ни съвпадат до някаква степен за това не мога да се съглася с теб, но всеки има собствено мнение и аз уважавам твоето

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Много си мъничка...Изживей си любовта и не бързай с плановете за бъдещето.Радвай се на моментите с него сега,докато ви е хубаво заедно.Ако наистина сте един за друг връзката ви ще трае дълго време,защо не и завинаги,ако не сте,тогава няма за какво да съжаляваш .
    благодаря това ми хареса и аз съм на същото мнение

кфи ли не работи има вече много си се заблудила пък и тоя как те баламосва ти си на 14 а той на 25 това са 11 години ти като си на 20 той на 31 и си ги смятай сама нагоре децата как ще му казват дядо ? не се излагай това не може да е сериозна връзка пък и ти си още малка за такива връзки ....

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Едва от 3 месеца сте заедно и говориш за великата любов и бъдещето след 4 години.Има много време,много си малка според мен.Поне на 16 да беше.
    Правили ли сте секс???
    Когато аз бях на 14 по далеч от гушкане и целувки не се е стигало,а и е нормално...та ти още не си се развила като жена.

Казваш, че между вас има любов. Сори че го казвам, но не вярвам да има мъж способен да изпита любов, преди да е правил секс. може и да греша, поне аз на такива съм попадала......

Цитирай Първоначално написано от Mimolinka Виж мнението
    кфи ли не работи има вече много си се заблудила пък и тоя как те баламосва ти си на 14 а той на 25 това са 11 години ти като си на 20 той на 31 и си ги смятай сама нагоре децата как ще му казват дядо ? не се излагай това не може да е сериозна връзка пък и ти си още малка за такива връзки ....
    да очаквах този тип отговори ами не смятам, че трябва да си толкова крайна, защото не познаваш нито мен нито него аз лично мисля, че с времето разликата ни няма да е толкова очевидна познавам доста хора (имам предвид възрастни), които са с по 10-11 години разлика и си се разбират добре според мен ако има любов годините не са толкова важни пък и защо да му викат дядо? :О все пак всеки с мнението си

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Едва от 3 месеца сте заедно и говориш за великата любов и бъдещето след 4 години.Има много време,много си малка според мен.Поне на 16 да беше.
    Правили ли сте секс???
    Когато аз бях на 14 по далеч от гушкане и целувки не се е стигало,а и е нормално...та ти още не си се развила като жена.
    ако беше погледнала по-горе щеше да видиш, но аз ще повторя не не сме и сме говорили по темата и със сигурност няма да е скоро...както пиша и в началото аз съм достатъчно интелигентна, че да се съобразя, че не му е сега времето

Казваш, че между вас има любов. Сори че го казвам, но не вярвам да има мъж способен да изпита любов, преди да е правил секс. може и да греша, поне аз на такива съм попадала......
    според мен любовта не опира до секса

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ами ако е така и съумееш да не се поддадеш на приказките му (които повярвай ми след време ще има) хайде да опитаме,обичам те,искам да съм с теб и бла бла , адмирации ако ти се получи.
    Но ти си влюбена и едно момиче лесно поддава на такива приказки и си мисли,че е готово дори и да не е.И повярвай ми 25 годишен мъж няма да седи 2,3 години без секс.

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Ами ако е така и съумееш да не се поддадеш на приказките му (които повярвай ми след време ще има) хайде да опитаме,обичам те,искам да съм с теб и бла бла , адмирации ако ти се получи.
    Но ти си влюбена и едно момиче лесно поддава на такива приказки и си мисли,че е готово дори и да не е.И повярвай ми 25 годишен мъж няма да седи 2,3 години без секс.
    аз имам доста силен характер не ме познаваш и за това не го знаеш и не съм от тези, които биха се поддали а относно това ами да ясно ми е смисъл това е част от живота му аз не мога да го изисквам от него не ме мислете за толкова тъпа :*

На 14 си, забавлявай се, излизай с момчета, изчакай известно време преди да правиш секс, трупай опит. Наслаждавай се на момента и не мисли за това какво ще е след време с този човек. А дали любовта опира до секса ще го разбереш слез време.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ~Dreamer~ Виж мнението
    дпознавам доста хора (имам предвид възрастни), които са с по 10-11 години разлика и си се разбират добре
    Точно там е уловката, девойче. Когато става дума за възрастни хора, годините не са проблем. Ти обаче си все още детенце и нямаш какво да предложиш на един нормално развиващ се мъж на 25. Друг е въпросът, че той явно е доста назад с материала, за да има връзка с дете.

Цитирай Първоначално написано от ~Dreamer~ Виж мнението
    аз имам доста силен характер не ме познаваш и за това не го знаеш и не съм от тези, които биха се поддали а относно това ами да ясно ми е смисъл това е част от живота му аз не мога да го изисквам от него не ме мислете за толкова тъпа :*
    И това ли е за теб голямата любов? Уж ще те обича, пък ще чука други?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

На 14 си, забавлявай се, излизай с момчета, изчакай известно време преди да правиш секс, трупай опит. Наслаждавай се на момента и не мисли за това какво ще е след време с този човек. А дали любовта опира до секса ще го разбереш слез време.
    ами вече казах няколко пъти ще изчакам естествено ами не съм компетентна, но не мисля, че любовта може да опира само до секса

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Точно там е уловката, девойче. Когато става дума за възрастни хора, годините не са проблем. Ти обаче си все още детенце и нямаш какво да предложиш на един нормално развиващ се мъж на 25. Друг е въпросът, че той явно е доста назад с материала, за да има връзка с дете.

И това ли е за теб голямата любов? Уж ще те обича, пък ще чука други?
    ами 1-не е изостанал даже бих казала обратното, но хайде няма да говоря сега ами ако се налага да спи с някоя друга, защото аз не съм готова да съгласна съм и пак повтарям това с кой спи(на сегашния етап) не определя това дали има любов или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си