- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 14, той на 25 какво мислите? :)
Аз съм на 14, а гаджето ми е на 25. Ходим от почти 3 месеца. Налага се да се крием, когато излизаме по ред причини... Повечето хора, които прочетат това ще ме помислят за заблудена, пропаднала и каква ли още не, но аз съм интелигентна, уча в една от елитните езикови гимназии(имам предвид не някое квартално). Когато стана на 18 съм склонна да кажа на нашите, но сега е просто невъзможно. Колкото и да не ви се вярва при нас има истинска любов, смисъл най-малкото трябва да ви подскаже за това фактът, че търпим всичките гадни хорски погледи :х Както и да е...споделете мнение![]()
П.П. Ясно ми е, че и вашите отзиви няма да са от най-хубавите![]()
Знаеш ли кое му гадното в тоя случай? Когато ти станеш студентка и ти се ходи по дискотеки и кафенца, той вече ще е на 30 и ще иска дете.
еми не е точно така смисъл винаги има компромисен вариантпък и той купонджия си пада :Д съмнявам се, че няма да му се ходи с мен
![]()
Здравей, мила, първо няма как да не те питам, правите ли секс? Според мен е малко вероятно да се получи нещо сериозно, но пък нищо не ти пречи да се позабавляваш. Когато бях на 16, ходих с 27 годишен ( горната ви граница). Беше забавно, понаучих доста неща, главно за сексано на пича му омръзна да слуша "олее какво каза днес госпожата по математика", или "мама каза да се прибера в 10" и се разделихме. Мина доста време, сега съм на 20 и го разбирам. Беше забавно и полезно, нищо не губиш. Успех
![]()
Според мен не са важни годините, а начина ви на мислене..
хаха начина на мислене винаги върви ръка за ръка с възрастта ....
Много си мъничка...Изживей си любовта и не бързай с плановете за бъдещето.Радвай се на моментите с него сега,докато ви е хубаво заедно.Ако наистина сте един за друг връзката ви ще трае дълго време,защо не и завинаги,ако не сте,тогава няма за какво да съжаляваш .
кфи ли не работи има вече много си се заблудила пък и тоя как те баламосва ти си на 14 а той на 25 това са 11 години ти като си на 20 той на 31 и си ги смятай сама нагоре децата как ще му казват дядо ? не се излагай това не може да е сериозна връзка пък и ти си още малка за такива връзки ....
Едва от 3 месеца сте заедно и говориш за великата любов и бъдещето след 4 години.Има много време,много си малка според мен.Поне на 16 да беше.
Правили ли сте секс???
Когато аз бях на 14 по далеч от гушкане и целувки не се е стигало,а и е нормално...та ти още не си се развила като жена.
Казваш, че между вас има любов. Сори че го казвам, но не вярвам да има мъж способен да изпита любов, преди да е правил секс. може и да греша, поне аз на такива съм попадала......
да очаквах този тип отговориами не смятам, че трябва да си толкова крайна, защото не познаваш нито мен нито него
аз лично мисля, че с времето разликата ни няма да е толкова очевидна
познавам доста хора (имам предвид възрастни), които са с по 10-11 години разлика и си се разбират добре
според мен ако има любов годините не са толкова важни
пък и защо да му викат дядо? :О все пак всеки с мнението си
![]()
Ами ако е така и съумееш да не се поддадеш на приказките му (които повярвай ми след време ще има) хайде да опитаме,обичам те,искам да съм с теб и бла бла , адмирации ако ти се получи.
Но ти си влюбена и едно момиче лесно поддава на такива приказки и си мисли,че е готово дори и да не е.И повярвай ми 25 годишен мъж няма да седи 2,3 години без секс.![]()
На 14 си, забавлявай се, излизай с момчета, изчакай известно време преди да правиш секс, трупай опит. Наслаждавай се на момента и не мисли за това какво ще е след време с този човек. А дали любовта опира до секса ще го разбереш слез време.
Точно там е уловката, девойче. Когато става дума за възрастни хора, годините не са проблем. Ти обаче си все още детенце и нямаш какво да предложиш на един нормално развиващ се мъж на 25. Друг е въпросът, че той явно е доста назад с материала, за да има връзка с дете.
И това ли е за теб голямата любов? Уж ще те обича, пък ще чука други?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."