.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    Безсмислени са тия неща. Който има времето да се занимава. Не мога да отделям време за нещо което ще ми донесе примерно 2-3 долара на месец.
    В началото ще ти носи 2-3 долара, но инвестирайки в реферали и представи си имаш 300 реферала и кликат по 2 реклами средно ще имаш по $3 на ден, $91 на месец, $1109 на година, а това си е само работа за 5 минутки на ден.

А ако си ultimate юзър с 4000 реферала и 2 клика средно, $80.30 на ден $2409.00 на месец $29309.50 на година.

И понеже съм си инат и съм почнал няма да се откажа...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    В началото ще ти носи 2-3 долара, но инвестирайки в реферали и представи си имаш 300 реферала и кликат по 2 реклами средно ще имаш по $3 на ден, $91 на месец, $1109 на година, а това си е само работа за 5 минутки на ден.

А ако си ultimate юзър с 4000 реферала и 2 клика средно, $80.30 на ден $2409.00 на месец $29309.50 на година.

Няма ли да ти е по-лесно да спечелиш милионите от щатската лотария, там поне има минимални шансове.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Няма ли да ти е по-лесно да спечелиш милионите от щатската лотария, там поне има минимални шансове.
    Ако имах $3 милиона бих пуснал някъде към 10000000 комбинации, защо не ? Поне ще съм сигурен, че ще спечеля
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението

Нали се сещаш че никой не е махнал от тея 30 хиляди долара на година разходите за подновяването на рефералите... Също че и трябва понякога да се рециклират. Абе няма хляб в тая работа. Каквито и доводи да ми представяш няма да ме накараш да мисля различно... Поне тука при мене има опит в тая работа. 7-8 месеца се занимавах като тебе и кво - 40 реферала и 4 долара спечелени, и то беше последния месец ей така защото ми трябваха спешни пари. Истината при такива програми са директните реферали. Ако нямаш - ще лапаш мухите. И както каза papugai ще ти е в пъти по лесно да спечелиш от лотарията от колкото да си докарваш стабилен доход от тоя сайт...
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си