.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Само за мен ли тея реплики са МЕГАтъпи? :Д
    Абсолютно. Не просто са мегатъпи, ами и отгоре.

На такива абсурдни "свалки" каквито SpiritInBlack описа, никоя нормална жена не би се вързала. Някое от изброените неща ако тръгне някой да ми ги разправя, ще го помисля за бавноразвиващ се девственик. Чак жал би ми станало най-вероятно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не става въпрос за привлекателност и на кой му работи устата повече просто някои момчета си пасват с яките мацки други не. Това е нещо подобно на болта и гайката. Ако си паснат е супер ако ли не.... ми още дълги нощи сухи тренировки пред компютъра. Има всякакви хора. Имам познати момчета които момичетата ги търсят звънят им а не са нищо особено нито си правят труда да ги зарибяват по някакъв начин. Някои като мен се мъчат но пак не става и то не с една или две. Просто си е до човека. Но не мога да схвана как нещо ако е по лошо от друго ти избираш по лошото а не по доброто. Някои ще кажат въпрос на вкус. Според мен въпрос на вкус е питам момиче кое харесваш повече ягодов или ванилов сладолед. Тя казва и двата са хубави но примерно ваниловия по ми харесва. Обаче ако и дам говно и ягодов сладолед и тя избере говното това не е въпрос на вкус а на дебилност. Това е против природата според мен. Нали природата е създала човека да избира най-доброто и хубавото за него. Не схващам. Нека някоя жена да се изкаже защо са такива жените.

Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    просто някои момчета си пасват с яките мацки други не. Това е нещо подобно на болта и гайката.
    Определение 'яка мацка'? Примерно има много грозноватички, които обаче са 'яки', а има и красиви, които са прекалено дръпнати и/или интелигентни, до степен шибан научен ръководител, зубър и прочее. Всичко си зависи, но като цяло повечето момичета с комплекси не биха излезнали с някой, когото намират, че изглежда твърде над тяхното ниво. За това понякога има избор на 'лайна'
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абсолютно. Не просто са мегатъпи, ами и отгоре.

На такива абсурдни "свалки" каквито SpiritInBlack описа, никоя нормална жена не би се вързала. Някое от изброените неща ако тръгне някой да ми ги разправя, ще го помисля за бавноразвиващ се девственик. Чак жал би ми станало най-вероятно.
    Спирита, приеми го като притятелска забележка, но толкова се напъваш да си алфа, че чак се отдалечаваш от понятието.

Мацоранчо, това, че ти виждаш нещо като лайно, не значи, че е лайно.

АнархиПънк, прекалено интелигентен човек, слава Богу, няма.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си