.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    Не мога да разбера защо всички си мислят,че след като е на 25 години иска семейство и деца.
    Може пък иска да виси на гърба на мама и тати,да ходи по женички и да не си дава зор за нищо.
    Реално погледнато може да имате чувства,любов и такива работи помежду ви,ок. Но виж неговите очаквания може да са по-различни от твоите. Ти все пак си на 14,а той на 25,кой знае може да поиска някои "бонуси" ...
    Обаче не гледай толкова черногледо, познавах една такава двойка. Тя беше някъде 12-13,а той на 22. Имаха връзка продължително време,не знам до къде са стигнали по бонус скалата,ама скъсаха и това беше енд стори.

Ти си прецени,ама да не стане белята после.
    В повечето случай, мъжете на тази възраст си имат сериозни жени, и след няколко години ако все още всичко е наред ще има и деца.
    Аз в момента съм на 20 и такива момичета на 14,15г изобщо не ме вълнуват, ( но всеки е различен )
    Мислил съм по въпроса и ще ти кажа че когато стана на 27,28г вече ще съм семеен. Дай боже всичко да е наред.

@whitediamond и твоето мнение ще се промени след няколко годинки.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, заблудена си - даже повече, отколкото си мислех, като ти видях заглавието.

Замисляла ли си се някога защо 24-годишен МЪЖ ще бъде с едно 14-годишно ДЕТЕ?
    Колкото и да подкрепям, че за любовта граници няма - в такива случаи отричам това. Защото именно възгледите ви, начина, по който възприемате нещата, са доста различни. Ако беше малко по-голяма, окей. Ама...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това, че учиш в елитна гимназия изобщо не означава нещичко.

Малка си. Ще те зареже. И би трябвало да те зареже. Ти си дете, колкото и да не искаш да го приемеш. Той се нуждае от много повече от просто един секс, който дори в момента не можеш да му осигуриш.

Не съм против връзките, където разликата в годините е голяма, но хората да са на различни етапи. А не на 10 и 21.

Тъжно е. Жал ми е за теб. Ама ще се научиш.

Оф и аз уча в престижен университет, но не се чувствам по-специална хаха СУ най престижния, естествено след твоята гимназия

Повече от фен Аватара на whitediamond
    В повечето случаи да,вярно е,че на тези години искат семейство.
    Но от друга страна е пълно с мамини синчета,дето още живеят с тях и се хранят на техният гръб.
    Познавам мъж,който на 30 години още живее с тати и хич му е на оная работа за жена и дете.
    Така,че да не се залъгваме с факта,че щом е на 25,значи му е светнало нещо в главата.
    Просто предположих,че може би не иска семейство засега.

Моето мнение по въпроса едва ли ще се промени след години.
    Поставих си като цел до 30 години да си имам мъж и дете. Второто както потръгне.

Всички по едно или друго време сме били на 14 и сме си мислели, че сме много по-развити и здравомислещи от връстниците ни. Авторката и тя така, обърнал и внимание, понеже кой го знае и на него колко му е акъла и тя вече си мисли, че хванала Господ за шлифера. Да, ама не, след някоя друга година, както вече ти казаха, ще има да си се смееш на акъла, а баткото ще те е зарязал от много време. И сега може и да казваш , че не ти пука дали ще спи с някоя друга, но лъжеш единствено себе си. В момента, в който разбереш, че го е направил, очаквам да видя поредната "мрънкаща" тема тук. Ти самата знаеш, че не е правилно и именно за това не искаш да кажеш на родителите си.

Моят приятел също е приблизително на възрастта на твоя, вече се замисля за семейство и това е напълно нормално. А ти какво точно можеш да му предложиш на твоя? Малка си дори да спиш с него, а какво остава за някаква по-сериозна връзка?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Исках да напиша нещо положително на авторката, но уви. Прочетох няколко нейни коментара и се втрещих. Защо изобщо писа - привличаш внимание ли? Дори нямате някакъв проблем.
    И аз като бях на 14 имах връзка с момче на 23. И противно на всички мрънкащи около мен, всички дето се бъркаха във връзката и се изказваха компетентни, не мога да се оплача. Всичко си беше ок между нас, нито ме е карал нещо насила да правя. И да, има някои които са надраснали годините си, и други които са по-малки. Кои сте вие да съдите?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Смятам, че си трол. А ако не си смятам, че приятелчето ти заслужава да влезне в затвора...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    По принцип съм на мнение,че за любовта няма граници,възрастта е просто число и прочие..Обаче ти си на 14,ходиш на училище,майка ти и баща ти се грижат за теб,имаш вечерен час,малко опит с мъжете.Той е на 25,предполагам издържа се сам,работи и т.н.На съвсем различни етапи сте от живота си,не виждам какво може да ви задържи заедно още 4 години и как изобщо толкова време ще криеш връзката ви от родителите ти.Всички момичета си мислят,че като си хванат по-голямо момче и вече са голяма работа,2-3 години разлика е едно,обаче 11?!И колкото и да те обича,не мисля,че ще му се иска 2-3 години още да стои на сухо.Най-добре и двамата да си намерите някой на вашата възраст.А би ли ми казала как точно се запознахте и се събрахте,понеже ми е малко странно?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Исках да напиша нещо положително на авторката, но уви. Прочетох няколко нейни коментара и се втрещих. Защо изобщо писа - привличаш внимание ли? Дори нямате някакъв проблем.
    И аз като бях на 14 имах връзка с момче на 23. И противно на всички мрънкащи около мен, всички дето се бъркаха във връзката и се изказваха компетентни, не мога да се оплача. Всичко си беше ок между нас, нито ме е карал нещо насила да правя. И да, има някои които са надраснали годините си, и други които са по-малки. Кои сте вие да съдите?
    Те са форумните Богове , имат силата да съдят всеки (rofl) . Типично за форума впрочем .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Те са форумните Богове , имат силата да съдят всеки (rofl) . Типично за форума впрочем .
    Хубаво - някой е успял с такава връзка ама това не дава някаква гаранция, че и тяхната ще просъществува още дълго пък момичето си прави планове за след 4 години. Пък и не ми се струва нормално - тя е още дете също като повечето от нас във форума, а той е с 11 години по-голям от нея. Да не споменаваме пък, че това е престъпление и че родителите й няма да са във възторг.

Добре бе tori не казвам че тяхната ще успее или няма да успее .. Просто като гледам коментарите на много възвишени личности тука , които заклеймяват че момичето дори няма да стане човек поради нещата които е написала в темата . Другото което е , че почти всички са убедени че момчето ще иска деца , е извинете ме ама вие мислите ли му четете ? Аз не съм ЗА тези връзки , НО е факт че има сполучливи такива колкото и да е малък този % ! Просто хейта дето се излива по посока на по особенните случай , които не се вписват в ограничените главички на някой хора е излишен .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Чиста педофилия. Крийте се, защото той е престъпник по закон. Ако толкова много те обича, няма да те докосне поне още 8 години. Зрял човек няма да се занимава с малки деца или поне не, когато все още са малолетни. Обича ли те, ще изчака да пораснеш, защото те мисли. Дано не го правите, защото ще е голяма глупост. Малка си. Възрастта не е проблем след 20-25 и нагоре, но толкова малка...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Добре,щом толкова се обичат,защо крият връзката си?!Защото родителите на момичето са ограничени и няма да разберат чувствата им?!Да кажем,че такава връзка е възможна,дори познавам едно момиче на почти 15,ходещо с 27 годишно момче,но това не е тайна за никого.Най-малко за родителите и!
    Щом самата авторка не намира нищо нередно в отношенията с въпросното момче/мъж,защо те са тайни?!
    Да,не всички на тази възраст мислят за деца и семейство,нито пък е невъзможно връзката им да издържи дълго и на платоническо ниво,но струва ли си?!Тя на училище,той - на работа,тя с вечерен час,той -не,тя с приятелите си и той с неговите и някъде през останалото време,криещи се от хорските погледи.Няма ли да им омръзне да се крият и какво следва след това...
    Това е въпросът!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    И аз като бях на 14 имах връзка с момче на 23. И противно на всички мрънкащи около мен, всички дето се бъркаха във връзката и се изказваха компетентни, не мога да се оплача.
    ^^
    На мен даже никой не ми се е бъркал, а бяхме 2г. с този човек.

Виж, това със секса с друга вече е безкрайно глупаво и гадно. Или не спи с никоя, или спи с теб, другите варианти са нечестни.
    Тъй, че щом не се чувстваш готова за секс, по-добре и да не се впускаш в такива връзки, защото до това водят.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^И ние бяхме 2 години и нещо заедно. Сега ми е най-добрият приятел
    Колкото до Тори и останалите, които казват че е педофил и не знам си какво - тя ако е на 17, момчето на 18, пак е противозаконно, така че не ми излизайте с тънките намеци. Колкото до секса - тя дори да не е девствена, не значи че трябва да скача в кревата с него след първият месец-два. Имала съм връзка само секс, без чувства; имала съм и само чувства, без секс.
    За криенето си е тяхна работа, разбира се подкрепям споделянето с родителите, особено майката - вижда ми се логично по ред причини. Много зависи и какви са им отношенията.

п.п. Искам да кажа, че както някои казаха, че не всички са изключения, така и да не бъдем песимисти. Главата на раменете е за мислене. Пък то може и двамата да са на по 20г. и той пак само за секс да я търси/или тя него... никога няма гаранция

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Миличка, не целя да те засегна по някакъв начин, но нали знаеш, че това е подсъдимо? Може би сега ти се струва, че го обичаш, но убедена ли си в това, че и той изпитва същото, а не просто те 'използва'? Пак казвам, не целя да те обидя или да ти се меся по някакъв начин, но това е моето мнение.
    п.с. лично аз, ако тръгна с мъж на толкова, нашите ще ме изритат от вкъщи, не зная твоите родители как биха реагирали, ако евентуално разберат..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Юристи, я ми обяснете, кое е подсъдимо?

Подсъдимо е (и се води педофилия), ако тя няма навършени 14 години, а той е пълнолетен. В случая, тя не е малолетна и освен ако не я изнасили, не се води за престъпление.
    Пояснявам, да не се шашне още повече авторката.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Чиста педофилия. Крийте се, защото той е престъпник по закон. Ако толкова много те обича, няма да те докосне поне още 8 години. Зрял човек няма да се занимава с малки деца или поне не, когато все още са малолетни. Обича ли те, ще изчака да пораснеш, защото те мисли. Дано не го правите, защото ще е голяма глупост. Малка си. Възрастта не е проблем след 20-25 и нагоре, но толкова малка...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Юристи, я ми обяснете, кое е подсъдимо?

Подсъдимо е (и се води педофилия), ако тя няма навършени 14 години, а той е пълнолетен. В случая, тя не е малолетна и освен ако не я изнасили, не се води за престъпление.
    Пояснявам, да не се шашне още повече авторката.
    Мда, тя е непълнолетна, а не малолетна.
    Пък и доколкото четох темата - не правят секс.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Знаеш ли кое му гадното в тоя случай? Когато ти станеш студентка и ти се ходи по дискотеки и кафенца, той вече ще е на 30 и ще иска дете.
    Мнооого вярно .
    Все някога ще се разделите , просто няма смисъл ти си на 14 години не знаеш още нищо за живота .

Мдаммм... и аз на твоите години се бях заплеснала по мъж на 26. Мислех, че водата ми е до коленете, че съм надраснала връстниците си и че няма да има проблем да съм с толкова по-голям. Да ама не.
    Проблем има и той не се изразява толкова в това, че имате 11 години разлика, колкото факта, че сте на различни етапи от живота си. Ти си на 14 и си осми клас, а той е зрял мъж на който му е време да се замисли за създаване на семейство.
    Мислиш си, че няма да е пречка приятелят ти да спи с други докато сте заедно, но в момента в който разбереш за това негово евентуално действие, ще си промениш мнението веднага. А той не може, а и няма да те чака. Просто ще му писне да бъде с дете.
    Какъвто и съвет да ти дам, няма да ме послушаш, както казах бях в същото положение и ми е ясно. Поне, ако ще правите секс използвайте предпазни средства, за да няма тема "бременна ли съм".

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Искаш нашето мнение, казваме го, ама ти винаги имаш какво да отговориш.
    Еми малка си. Face it.
    Това са 11 години, по дяволите!
    Той вече е зрял мъж, а ти дори не си опитала от живота... Ходите едва 3 месеца, не сте ГО правили, а и вече говориш за любов. А какво правите, държите се за ръчички, цункате се по бузките...?
    Намери си някой под 20 и ще видиш какво е хубава връзка. Какво се занимаваш с някакви дядковци...
    Последно редактирано от Djenka : 01-29-2013 на 15:24

Аре да не се обиждаме , дядковци ... ;x

че е педофил! :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си