- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идейки за подарък :)
Xora s moito slunce pravim edin mesec ,znaq 4e ne e mnogo i vse pak... Chudq se kakvo da mu vzema za podaruk ,daite mi nqkakvi idei .Mislex si da e sreburna grivni4ka,ili ax neznam ......
Купи му Винили.. аз на това бих се зарадвал.
spored me 6te se radva pove4e na ne6t0,napraven0 ot teb samata...
Predi vreme bqh podarila na priqtelq mi,disk(koito zapisah vku6ti) s "na6ite pesni".4rez "Nero" napravih oblojka(na6a snimka),koqto zalepih na gornata 4ast na diska,sled tova izvadih textovete na pesnite.Trudoemk0 e,no si struva6e stra6n0 mn se zaradva![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
za parfum,spored men e o6te po-ran0....dezodorant-ne e lo6aa ideqПървоначално написано от menta_loverka
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
според мен е рано да му подаряваш сребро.... пък и защо не го зарадваш просто така не защото правите един месец....смисал направи му подарак малко по рано така и няма да се изложиш защото тои може да не ти е взел подарък за това че правите един месец.... :P
Е защо пък още за първия месец започваш с подаръците?! Не е необходимо за всеки месец да се подаряват подаръци.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ми има мн сладки пръстенчета в "На тъмно" и можеш да му земеш такова, ама зависи си и то него ако не обича да носи няма да се зарадва
На мъж пръстени гривни и синджирчета не са най добрите предложения най-стилно и хубаво според мен е часовник за един мъж но не и за 15 годишно лапе![]()
Макар че ви е много рано за подараци![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
1 месец и подарък ... лелеее...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И според мен е малко рано за подаръци, пък и той изобщо може да не се сети, че правите един месец.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Moq priqtel kato pravehme 1 mesec mi podari 3 golemi krasivi 4erveni rozi. Az ni6to ne mu bqh vzela togava, no na nego ne mu naprawi vpe4atlenie. + tova si bqhme malki osobeno azInu4e hodim otdavna i si podarqvame po praznici,godishnini - sreburni grivni,sinjir4eta, parfumi, dreshki, za edna godishnina bqh izmislila mnogo hubavo stihotvorenie za nas... i takiwa neshta
Zatova iskam da ti kaja, 4e ne e neobhodimo da mu vzemash neshto, 1 mesec ne e koi znae kakvo. Predstavi si 4e ti mu vzemesh, a toi na teb ne, naprimer. Makar 4e neznam. Ti reshavash. Ili puk si predstavi 4e hodite dulgo vreme s tozi 4ovek i posle po praznici i t.n shte se 4udish kakuv podarak da mu vzemesh, pri polojenie 4e veche si mu podarqvala dosta i nqmash drugi idei...... ne burzai
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
На 5-6 месец сигурно вече Ферари-та или БМВ-та ще му подаряваш![]()
![]()
![]()
The Spark
купи му спортен въздушен филтър за колата, ако има такава![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
регистрирах се преди минута само заради тъпите ви коментари.
-Абе хора за кво да е рано за подарък? та вие като сте едни .. стиснати не всеки е такъв.
Аз на приятелката си още първия ден и бях купил мечка и рози. първа седмица няква мида с перла*сигурно се сещате за кво става въпрос* Вие като сте стиснати хлебарки .. не всички са такива.