Първоначално написано от FuCKkK13 вие сте странни хора.. оставям ви да се ''обичате'' щом така си изразявате любовта само. може ли мен да не ме обичате ако ( обичате ?! - лоша дума ) може ? Каква обич какви 5 лева?
Първоначално написано от RagioL Каква обич какви 5 лева? ей ! не използвай собствения ми въпрос към мене ... ми мн се дразните може така да си показвате любовта,кой знае
Първоначално написано от FuCKkK13 ей ! не използвай собствения ми въпрос към мене ... ми мн се дразните може така да си показвате любовта,кой знае Първо това прозвуча все едно ме изкара педал. Втора аз се дразня с куцо кьораво и сакато.Правя само някои малки изключения.
Първоначално написано от RagioL Първо това прозвуча все едно ме изкара педал. Втора аз се дразня с куцо кьораво и сакато.Правя само някои малки изключения. и мене почна спри се ... аз нищо лошо не съм казала,бз се .. все едно си момиче в цикъл.. на бз не носиш хич тия дни
Първоначално написано от FuCKkK13 и мене почна спри се ... аз нищо лошо не съм казала,бз се .. все едно си момиче в цикъл.. на бз не носиш хич тия дни Тия дни сънувах че имам цял склад с оръжия и боеприпаси. Не е ли готин сън кажи ми?
аз обаче си лягам,че утре училище ... лека и мека на всички
Правила