.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    magdalena1
    Guest

Какво да му подаря?

С приятеля ми правим една година на 14 февруари и се чудих с какво мога да го изненадам.Не се сещам почти за нищо... Моля ви помогнете, дайте съвет!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Бих ти предложила да му подариш нещо мъничко, което е пряко свързано с вас двамата.
    Мъничка тетрадка, пълна с ваши снимки или забавни ваши цитати и разговори. Всеки би се зарадвал на това.
    Тениска, щампирана с нещо, което двамата харесвате или на което се забавлявате.
    Малка тетрадка с рецепти за ястия, на които сте се наслаждавали заедно или просто обичате.
    Рисунка, изобразяваща ваши любими моменти.
    Писмо, ръчно написано, в което му благодариш за хубавите моменти, разказваш му за чувствата ти, когато си с него..
    Приказка, под формата на разказ, която може да започва "С имало едно време.." и в която да разказваш за вашата история заедно.
    Може да му сготвиш например кексчета и да ги подредиш в сладка кошничка, която да завържеш с панделка, а на панделката прикачено листче с послание.

Това бяха по-интересните ми идеи, иначе ако желаеш може да му купиш колан, портфейл, парфюм и др.

Успех.:3

Идеите на .Wonder са много добри, но по случай 14 февруари магазините са препълнени с разни любовни нещица. Например днес се разхождах в центъра и забелязах в фотото че правят Чаша, ключодържател, пъзел, нещоо като тези коледните сувенирчета които като ги разтръскаш ии пада сняг ;д.. и всички тези неща със снимка... ии тем подобни много сладки идейки за подарък
    Надявам се, че съм била полезна

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    К'вото и да си говорим, мъжете се радват най-много на добра храна, добро питие и страстен секс!
    Една вкусна вечеря приготвена лично от теб, с хубаво вино, романтична обстановка(сещаш се приглушено осветление, свещи, романтична музика за фон). На доста мъже романтиката не им е по-вкуса като "романтика", а по-скоро като "разнообразяване".
    Ново дантелено бельо и най-вече да го "изненадаш" със секс - почваш го на секундата след като си дояде десерта.

Извикай някоя приятелка и си спретнете тройка,ще го направиш най-щастливия

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    ...
    Ако тя е лесбийка и въпросният "приятел" е от женски род, тези съвети ще са много полезни.
    Мъжете/момчетата не си падат по толкова изпинани и сантиментални подаръци. Забелязала съм го в почти всички познати от мъжки пол.
    Според мен най-добрият подарък ще е нещо свръзано с негово хоби, интерес, нещо друго, което го влече или по което е запален.
    Класическата вечеря, десерт, еротично бельо и яко секс, зависи от възрастта им. Ако имат свободен терен и средства, няма лошо. В противен случай се придържам към първото си предложение.
    И спря да се върти за миг земята..

Изкарайте един прекрасен ден заедно не се впрягайте с тези подаръци ...

Не слушай другите, а се вслушай в сърцето си. Щом сте вече от година заедни, значи работата е сериозна. Аз бих му подарила нещо, което много ще му хареса, ще го носи винаги със себеси. И винаги ще му нашпмня за мен, дори вече да не сме заедно. Всичко е въпрос на лично усещане.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от repichkaaa95 Виж мнението
    Извикай някоя приятелка и си спретнете тройка,ще го направиш най-щастливия
    Примерно.

Може би нещо ръчно направено; ако искаш му изплети едни чорапи.

Но виж, много ми хареса една от идеите на .Wonder - щампована тениска със сърце и вашите инициали примерно, но си вземи и ти за теб за да си ги обличате заедно и да сте си комплект

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Писмо, ръчно написано, в което му благодариш за хубавите моменти, разказваш му за чувствата ти, когато си с него..
    Това би ми харесало на мен, когато изказва красивите моменти прекарани заедно.
    Schhh! Hear the silence...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ако сте от 1 година заедно и не знаеш какво да му подариш ще му е по-добре да скъсате на време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си