.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос относно бременността

Здравейте хора, значи, когато едно момиче е пред цикъл, има някакви симптоми, например я болят гърдите и тем подобни. Та въпросът ми е следния: Когато е пред цикъл и има тези симптоми и забременее, изчезват ли симптомите.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз ли не вденах или да?
    Преди менструация не може да забременее,няма наличие на Овулация.
    Ако е бременна ,но не знае и мисли,че трябва да и дойде - няма да има симптоми на менструация. По-скоро ще липсва такава. В началото на бременността обаче, някои от симптомите на ПМС се припокриват с тези на ранна бременност.
    maDamn

Да но докато има симптоми на менструация и момчето свърши в нея, има ли вероятност да забременее. Ако има, изчезват ли симптомите на менструацията.

Град
    Beyond reality
    не
    Бременност има при наличие на зряла яйцеклетка т.е - Овулация , която е на 14 ден от 28 дневен цикъл.
    И ако свършиш в нея, симптомите на менструация няма да и изчезнат.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Симптоми на менструация?!
    Чувала съм до сега само за ПРЕДменструален синдром, симптома на менструацията би трябвало да е кръвотечението
    Не прави секс!

успокояваш ме и научавам доста полезна информация, мерси.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    не
    Бременност има при наличие на зряла яйцеклетка т.е - Овулация , която е на 14 ден от 28 дневен цикъл.
    И ако свършиш в нея, симптомите на менструация няма да и изчезнат.
    А има ли вероятност да забременее в някой друг ден. Не в този 14-ти когато е овулацията

Град
    Beyond reality
    Бременее се само в Овулация,но имай предвид,че сперматозоидите живеят до няколко дни във влагалището,така че дори и да го направите дни преди Овулацията има малък шанс!
    Презервативи или други средства за контрацепция.
    Хубаво е приятелката ти, а и ти да сте по-запознати.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Няма как да си сигурна, дали овулацията ти няма да се измести...въпреки, че е изключително рядко.
    Не рискувайте и НЕ правете секс без никакви предпазни средства и/или мерки!
    Не мислиш ли, че ако беше толкова сигурен метод да правиш секс само в дни далеч от овулацията, контрацептивите щяха да се използват от много по-малко хора?

Авторе... разбери какво е Овулация, обяснили са ти го добре по-горе, ама като гледам не си разбрал. Проспал си часовете по биология... не прави секс.. не си достатъчно ограмотен в тая област.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от eqinox Виж мнението
    Здравейте хора, значи, когато едно момиче е пред цикъл, има някакви симптоми, например я болят гърдите и тем подобни. Та въпросът ми е следния: Когато е пред цикъл и има тези симптоми и забременее, изчезват ли симптомите.
    Не знам, не съм била бременна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си