- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно бременността
Здравейте хора, значи, когато едно момиче е пред цикъл, има някакви симптоми, например я болят гърдите и тем подобни. Та въпросът ми е следния: Когато е пред цикъл и има тези симптоми и забременее, изчезват ли симптомите.
Аз ли не вденах или да?
Преди менструация не може да забременее,няма наличие на Овулация.
Ако е бременна ,но не знае и мисли,че трябва да и дойде - няма да има симптоми на менструация. По-скоро ще липсва такава. В началото на бременността обаче, някои от симптомите на ПМС се припокриват с тези на ранна бременност.
maDamn
Да но докато има симптоми на менструация и момчето свърши в нея, има ли вероятност да забременее. Ако има, изчезват ли симптомите на менструацията.
не
Бременност има при наличие на зряла яйцеклетка т.е - Овулация , която е на 14 ден от 28 дневен цикъл.
И ако свършиш в нея, симптомите на менструация няма да и изчезнат.
maDamn
Симптоми на менструация?!
Чувала съм до сега само за ПРЕДменструален синдром, симптома на менструацията би трябвало да е кръвотечението
Не прави секс!
успокояваш ме и научавам доста полезна информация, мерси.![]()
Бременее се само в Овулация,но имай предвид,че сперматозоидите живеят до няколко дни във влагалището,така че дори и да го направите дни преди Овулацията има малък шанс!
Презервативи или други средства за контрацепция.
Хубаво е приятелката ти, а и ти да сте по-запознати.
maDamn
Няма как да си сигурна, дали овулацията ти няма да се измести...въпреки, че е изключително рядко.
Не рискувайте и НЕ правете секс без никакви предпазни средства и/или мерки!
Не мислиш ли, че ако беше толкова сигурен метод да правиш секс само в дни далеч от овулацията, контрацептивите щяха да се използват от много по-малко хора?
Авторе... разбери какво е Овулация, обяснили са ти го добре по-горе, ама като гледам не си разбрал. Проспал си часовете по биология... не прави секс.. не си достатъчно ограмотен в тая област.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5