.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Talking Първата ми целувка....с 20 години по-стар от мен!

На никого през живота си не съм казвала това. Искам да споделя като анонимка тук.
    Аз не съм грозна, но бях много стеснителна преди години и не знаех как да общувам с момчетата. Когато бях на 15 или 16 попаднах на едно общество да го наречем от мъже доста по-възрастни от мен. те искаха да спят с мен, разбира се. Аз тогава бях девствена и това ми се струваше немислимо. Дори не се бях целувала с език.
    Една вечер аз бях в компанията на тези индивиди и казах, че ще си тръгвам ( с мисълта повече да не стъпя при тях). Един от тях каза, че ще ме изпрати (бяхме в заведение) и изневиделица ме целува с език. А той беше над 30 (на 33 някъде) и беше ужасен на външен вид. Аз не знаех какво да направя, опитах се да се отдръпна. След няколко секунди (20 горе долу) се отскубнах от него и повече никога не го видях, както и приятелите му.

Доста гадно звучи.

И ние какво да направим в този случай. Ако те притеснява, че е бил много по-голям от тебе.. споко, нормално е.
    А ти като не си искала нищо от тия батковци.. защо си общувала с тях? Нормално е да искат да спят с теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И ние какво да направим в този случай. Ако те притеснява, че е бил много по-голям от тебе.. споко, нормално е.
    А ти като не си искала нищо от тия батковци.. защо си общувала с тях? Нормално е да искат да спят с теб.
    По-скоро я притеснява това че е бил отвратителен .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    По-скоро я притеснява това че е бил отвратителен .
    Ми търсила си го е... като не е искала нищо от тия хора, защо е общувала с тях??
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това не се ли нарича Педофилия?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

При положение, че е била на 16, едва ли.

И ние к'во трябва да направим или кажем в случая?
    Да не говорим и,че става дума за нещо, станало преди години, не сега.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Момичето просто споделя не иска да я съветваме!

Все пак хубаво е, че не си им се пуснала на тея и дори не си ги видяла повече, че има и момичета, които биха ги минали всичките

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Голяма фантастика.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ужас.Еми няма как да върнеш времето назад, а и сама си била виновна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си