.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    гушкаво такова.
    пък няма кого. :\
    самотно ми е, тъжно ми е, ревливо ми е, отчаяно ми е.
    едно нещо няма дето да е наред, едно-единствено, поне за него да се заловя.
    съкрушена съм, безсилна, нещастна и окаяна.
    искам само да ми кажат нещо мило, да ме гушнат здраво и да не ме пускат. и да си се наплача на спокойствие.
    стига с тия измишльотини "бъди силна". ми ако не искам? цял живот съм силна и цял живот вървя напред.
    сега имам нужда да поспра, да зацикля дори на едно място(което вече съм и направила, което е... мхм, рискувам да си прееба бъдещето много стабилно) и да си го изстрадам всичкото.
    и имам нужда някой да бъде с мен. и да съм досадна, и да съм тегава, и депресирана, а някой да ме милва, да ме гушка и да ми казва, че съм прекрасна, че е до мен и всичко ще се нареди.
    просто не знам какво да правя с живота си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    искам само да ми кажат нещо мило, да ме гушнат здраво и да не ме пускат. и да си се наплача на спокойствие.
    стига с тия измишльотини "бъди силна". ми ако не искам? цял живот съм силна и цял живот вървя напред.
    сега имам нужда да поспра, да зацикля дори на едно място(което вече съм и направила, което е... мхм, рискувам да си прееба бъдещето много стабилно) и да си го изстрадам всичкото.
    и имам нужда някой да бъде с мен. и да съм досадна, и да съм тегава, и депресирана, а някой да ме милва, да ме гушка и да ми казва, че съм прекрасна, че е до мен и всичко ще се нареди.
    Нареви се като женичка едно стабилно, ама така, че да си излееш всичко. Ако щеш, пусни си някой сълзлив филм и го изреви здраво. После всичко си тръгва наново и отначало, и те е яд, че трябва пак да градиш, но пък е толкова хубаво, защото всички възможности са там.

По темата: боли ме всичко. Спала съм кофти и рамото ме боли ужасно та едвам го мърдам, отгоре на всичко ми дойде днес. Поне почти докрай довърших ботаниката и набързо минах артерии. Чувствам се горда. Няколко гадни страници в описания ги съкратих в 3 мънички, ясни схеми. Защо ли направо не ни ги дават така? Толкова по-ясно е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Като цяло колко познато усещане. Само дето аз не страдам от любовна раздяла.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си