Цитирай Първоначално написано от ankata Виж мнението
Благодаря Ви за отзивите добри и лоши. Вижте те са ме приели дори първата година ходихме със тях двамата на море, беше супер бих казала, ходила съм в тях, знаят ме познават ме и са му казвали и на него, че ме харесват и нямат никакви лоши мисли за мен. Не виждам защо в такъв проблем, че когато им скефне или на него трябва да припкам и да ходя да им замазвам очите, че се интересувам едва ли не от тях толкова колкото и от него.. И след това мое спиране да ходя след време започнали да ме наричат с "оная" и т.н. думи, дори без да назовават името ми, защото мислят, че не ги уважавам, че не съм се интересувала от тях..не, че не са ми приятни, но като е бил малък ми е разказвал как са го тормозили, третирали, биели, и оставяли на последно място във всичко, дори ми беше казал, че се е отвратил и от мястото, където живеят тъй като му навявало страшно гадни и противни случки от миналото- и това малко или много ми е повлияло, подсъзнателно явно и аз съм се настроила без да искам срещу тях, макар че това е минало,за което и той сигурно има вина..но те не са ми направили нищо, но явно съм се почувствала зле заради него и тормоза, които му е бил налаган и наказанията и т.н.
Например за бившия, които споменах, че сме си писали общи неща неговата майка ми е супер приятна жена, дори бих казала, че е била като моя втора майка, при нея бих отишла и сега да я видя....но със родителите на сегашния, които вече е бивш не е така..
Не знам дали има друга причина и да иска да се прикрие с това, мисля че няма, винаги само това ми е повтарял и това е бил проблема. И аз съм му казала, че няма да се променя, харесал ме е такава каквато съм и това съм си аз..козината вълка може да промени,но нрава не!- така е със всички...на сила не мога да се променя..
Имам време събота главно мога да ги виждам, но просто не знам.. и не мога са си отговоря от къде тоя зор.. знаят ме вече, харесали ме и когато спира да е така както искат- не ме наричат и с името ми..Моите родители никога не са ми държели сметка защо го няма, кога ще дойде и т.н. той сам идва без да го карам и се виждат, но и да не идва никои няма да му направи проблема, ама като аз не отида..и се почва..аз как идвам ти не можеш..еми никои не те кара..ако идва само с номера за да покаже, че го прави, а аз не ..не знам вече..
на 19 е аз съм на 21 и както му казах в последния ни разговор..да беше малко по-голям!..
Да му пиша ли да се опитам да разясним темата или да се мъча да го преживея за не знам колко време....много се измъчвам
А къде се шибахте, като не си ходила у тях?