.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен Аватара на zliat

Какво?Любов?

Какво трябва да направя, за да си върна момичето,което обичам?
    Разделихме се не много отдавна.Все още поддържаме връзка.
    Тя не си е намерила никой,който да ме замести.Аз също не съм си намерил никоя,която да я замести.
    Времето минава...любовта-не.
    Надявам се да ми помогнете.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Какво трябва да направя, за да си върна момичето,което обичам?
    Разделихме се не много отдавна.Все още поддържаме връзка.
    Тя не си е намерила никой,който да ме замести.Аз също не съм си намерил никоя,която да я замести.
    Времето минава...любовта-не.
    Надявам се да ми помогнете.
    Защо се разделихте?Дай повече информация.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Покани я да излезете на среща като за начало?!

Вижте се, поговорете си, кажи ѝ какво чувстваш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Защо се разделихте?Дай повече информация.
    Като основна и главна причина ми даде това,че вече "не ме обича".
    Според мен проблемът е че посрещането на 2012 година го правихме не в София,а в Будапеща.
    След 12 часово разглеждане и разхождане на забележителности,музеи,гал ерии из унгарската столица
    дойде ред на релакс изразен в нещо изключително просто-сън.Обаче на нея и се спеше...и искаше интимно удоволствие.
    Направих няколко опита и се отказах.Тя не беше доволна от резултата...и от там реакцията по прекратяването на връзката ни започна....поне за мен това е истинската и основна причина.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Покани я да излезете на среща като за начало?!
    Малко няма как...в момента не е в България за доста дълъг период от време

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Вижте се, поговорете си, кажи ѝ какво чувстваш.
    Правих го вече.Казах и какво чувствам.Държеше си на своето,въпреки,че усещах,че ме лъже...и не само мен.
    Последно редактирано от zliat : 01-30-2013 на 11:06

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не вярвм да е казала, че не те обича, само щото веднъж не си могъл да я "оправиш".
    Може пък и да не ѝ се занимава с връзка от разстояние, то не е много приятно.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не вярвм да е казала, че не те обича, само щото веднъж не си могъл да я "оправиш".
    Може пък и да не ѝ се занимава с връзка от разстояние, то не е много приятно.
    Преди също ни се налагаше макар и малко време да поддържаме връзката си от разстояние.
    Според мен се получаваше.
    А и сега имам възможност да пътувам само,че не знам дали би си заслужавало....

Ако сте се обичали наистина и сте имали сериозна връзка, на дали ще те остави, защото не си могъл да я задоволиш някоя вечер, защото си бил изморен. Това е нещо нормално, на всеки може да се случи... тя я ако е скапана и на нея най-вероятно няма да ѝ е до секс. Не мисля, че това е основната причина. Може да е срещнала друг, да има някакви страхове или пък наистина да не те обича вече.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Хубави анализи правите,но са анализи,а мен ми трябва подход и начин, за да постигна това,което желая.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Хубави анализи правите,но са анализи,а мен ми трябва подход и начин, за да постигна това,което желая.
    От разстояние няма как да стане.Просто трябва да си близо до нея,да се виждате често и да се опиташ да поговорите подробно за причините да спре да те обича.Трябва да и кажеш всичко,което ти е на сърцето.Още я обичаш,ще се промениш,ще направиш каквото е нужно,стига да сте заедно.Сам ще разбереш от реакцията и,има ли смисъл да се бориш за нея или не.Ако наистина не те обича,тогава просто няма какво да направиш,освен да направиш всичко възможно да я забравиш...до колкото можеш.

Хората се опитват да ти кажат, че тя най-вероятно наистина не те обича, т.е. никаква подходи и начини няма да ти помогнат да си я върнеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Един за и един против.Следващия коментар е решаващ- дали ще има рязане на вени или не.....

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    това е , еби я хубаво винаги и се срещай с няколко жени, резултатът ще е да те гони тя

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    това е , еби я хубаво винаги и се срещай с няколко жени, резултатът ще е да те гони тя
    Форума "Секс" е следващия.... отгоре надолу
    Последно редактирано от zliat : 01-30-2013 на 16:43

Щом за момента не може да се видите, а и тя щом ще е за дълъг период извън страната и щом не те обича вече.. няма смисъл да се залъгваш/надяваш повече.
    Всичко е приключило.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Намери момичето (на живо говоря, зарежи чата) и й предложи брак. Ако те отреже - прав й пЪт! нА ти подход!!

не получи отговора , който искаш ? Нещата не работят така.Не можеж да си поставиш за цел точно определена курва и да се стремиш към нея.За да си привлекателен за една жена , трябва да привличаш и всички останали.

Според мен също няма смисъл, но все пак ти си решаваш.
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Цитирай Първоначално написано от passion. Виж мнението
    Щом за момента не може да се видите, а и тя щом ще е за дълъг период извън страната и щом не те обича вече.. няма смисъл да се залъгваш/надяваш повече.
    Всичко е приключило.
    Къде си оставих ножа?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Намери момичето (на живо говоря, зарежи чата) и й предложи брак. Ако те отреже - прав й пЪт! нА ти подход!!
    Няма достатъчно голям диамант,който да мога да и предложа.

не получи отговора , който искаш ? Нещата не работят така.Не можеж да си поставиш за цел точно определена курва и да се стремиш към нея.За да си привлекателен за една жена , трябва да привличаш и всички останали.
    Излишно хабене на нерви и средства.Това,което ми обесняваш е да стана някой козунак или в най-добрия случай кроасан...пардон женкар и по този начин да я забравя.Аз не искам да я забравям,а искам да си я върна.
    Да беше толкова лесно само с външен вид да ставаше.....

Цитирай Първоначално написано от BlackFlower Виж мнението
    Според мен също няма смисъл, но все пак ти си решаваш.
    Това ми звучи като "може би"....

Някой няма ли каже заветното "Да"?Оптимисти тук има ли?

Абе ти тая тема за к'во я пусна като вече имаш "отговор".Стига си търсил кой да ти каже "Да", ами измисли нещо, с което да си върнеш момата.

Цитирай Първоначално написано от Ime_Nqma Виж мнението
    Абе ти тая тема за к'во я пусна като вече имаш "отговор".Стига си търсил кой да ти каже "Да", ами измисли нещо, с което да си върнеш момата.
    От три месеца поне главата в стената всеки ден си блъскам...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ти не беше ли пускал тема и преди?

На мен вашата история ми изглежда свършена. И причината едва ли е в провалената вечер, по-скоро това е била последната капка.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ти не беше ли пускал тема и преди?

На мен вашата история ми изглежда свършена. И причината едва ли е в провалената вечер, по-скоро това е била последната капка.
    дам така всички печелят-тя свобода от бившия,вие липсата на досадник....а аз печеля нов живот макар и в друго измерение..
    Къде си оставих ножа?Сбогом жесток свят.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Много добре.
    Schhh! Hear the silence...

Няма просто решение.Ти искаш лесен и бърз начин да се оправи проблема , ала нещата просто не стават така.Успех с момичето все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си