.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: xaxaxaxaxaxa

Супер фен Аватара на minchorna

xaxaxaxaxaxa

Най левашкото ми падане... В същност имам две левашки падания.... В същност са повече, но две заслужават "Оскар" за главна мъжка роля, а заради второто заслужавам "Оскар" за цялостно творчество.

Номинация №1
    Лятото на 1997г. Мотора беше Хонда CB400. Излизам от магазина и решавам да се метна на мотора тарикатски, както съм го правил поне 100 пъти. Какво значи това? Засилвам се и се мятам на мотора, като със самата засилка го изправям от пачия крак. И двата ми крака са във въздуха и мотора си стои сам самичък на гумите. Междувременно ловко прибирам степенката и включвам на скорост. В това време лявата ръка е стиснала съединителя, а дясната за стотни от секундата е дала на контакт и в следващия миг натиска стартера, всичко това едновременно. Подчертавам, че и двата крака са във въздуха и нищо не подпира мотора. В мига в който мотора изправяйки се под силите на инерцията от моя тласък, подминава вертикалата и започва да се накланя на дясно, опитвайки се да падне, двигателя тутакси пали, мотора спира да пада и потегля надясно както си е наклонен. Адски ефектно е и много трудно, но с повечко тренировки се достига перфектен синхрон. И да се върна на случката. Та, решавам аз да се метна тарикатски на мотора, мятам се, правя всичко както го описах и в следващия миг мотора се сгромолясва на асФалта, а аз продължавам да се търкалям по улицата и се спирам чак на 3 метра от мотора. Фара свети и мигача мига, целия квартал ми се смее.
    Извод: Не се засилвай чак толкова когато се мяташ тарикатски на мотора, а най-добре изобщо не се мятай тарикатски.

Номинация №2
    Лятото на 2004г. Мотора беше Ямаха XTZ750. Излизам от офиса и виждам 4 доста симпатични мацки да стоят пред входа на пицария Годзила. От далеч се набиваха на око момичетата, хубавки бяха. Мотора беше спрян точно пред пицарията до едно дърво. Приближавайки ги в гръб дочувам разговора им и разбирам, че мацките в същност гледат мотора ми и са доста впечатлени от размерите му и от факта, че боята е искрящо бяла перла. Естествено това силно погали егото ми, в резултат на което аз с гордо вдигната глава, и изпъчени гърди закрачих уверено право към мотора. Мислех си да ги заговоря и да ги поканя на мотобара в задната пресечка, пък кой знае може и да се повозим. Та напъчил гордо мъжка гръд със самоуверена усмивка на лицето и откровено нахален поглед казвам -Добро утро момичета. Двете се засрамиха, третата се закикоти, а четвъртата отговори на поздрава. И аз тутакси решавам да се метна тарикатски на мотора. (забележете, тарикатски да се метна) Хващам кормилото с лявата ръка, стъпвам с левия крак на лявата степенка, изправям се върху степенката в цял ръст и започвам тарикатски да премятам десния крак през мотора. Казвам започвам, защото не се стигна до премятане. В този миг пачия крак се строши и заедно с мотора политнах на ляво. Блъснах лявото си рамо в дървото до което бях спрял, левия ми крак се заклещи в степенката, десния остана някак овиснал във нищото, а мотора с цялата си тежест от 200кг. се сгромоляса върху мен. При което аз съм с кръстосани крака подвити на дясно в откровено педалска поза, лявото ми рамо притиснато в дървото и затиснат от туловището на мотора, стоя нито паднал, нито прав. Заради позата в която бях нямах никаква възможност да вдигна мотора. Още по гадно беше, че можех да видя собственото си отражение във витрината на съседния магазин и честно казано изглеждах адски жалко. А момичетата, те много ми се смяха. Щяха да изпоприпадат от смях. Аз вероятно смених всички цветове на дъгата. Болеше ме бая от изкълчената поза и натиска на мотора но срама беше по-голям от болката, та събрах всичките си сили и някак си съумях да се извъртя и да повдигна мотора. Те ми се посмяха още малко, а аз се подпрях на лакти върху седалката (нямах пачи крак), събрах всичкото си останало самочувствие и им викам. Кой каза, че един мъж не може да привлече вниманието на 4 красиви девойки? А те прихнаха в още по-голям смях. -Е, момичета, сега вече знаете, че такива работи се случват и на най-готините пичове. Демек да се измъкна от конфузната ситуация тарикатски. После, ги помолих да ми подадат пачия крак, защото не можех да се наведа, беше отхвръкнал в страни, а аз държах мотора. Още повече смях. Накрая им казах, че за всичкия смях заслужавам поне да ги черпя по едно кафе в мотобара на задната пресечка. Приеха. Паля мотора и отивам на бара. Докато завъртя на светофара и те вече бяха пристигнали. Слизам от мотора но не мога да го оставя, няма пачи крак. Подпирам си мотора на стената на бара, вадя пачия крак от задния джоб и небрежно го подпирам на мотора и мацките отново прихнаха в смях. (Нали схванахте иронията? Не подпрях мотора на пачия крак, а точно обратното, пачия крак подпрях на мотора) После посягам да закача каската на огледалото, кормилото се подгъва, мотора пада, опитвам се да си хвана поне чисто новата каска и се озовавам отново по задник на земята. Момичетата вече не се смееха, те се гърчеха в конвулсии, хълцаха и хриптяха, нямаха въздух. В същност целия бар ми се смееше. Такива се приятелите. Аз просто си стоях на земята, стискайки спасената каска. Поставих я на коленете си, подпрях лакът на нея и положих чело на дланта си. Таман всички се успокоиха, когато сервитьорката ме погледна и сякаш нищо не се е случило попита, -Обичайното ли? Айде пак смях. Може ли в разстояние на 5 минути да се изложиш няколко пъти пред едни и същи 4 красиви момичета? Питам, аз и отговор не искам, защото знам, че може. На всичкото отгоре ги черпих кафета. Е, взех един телефон де. Не, историята не свършва тук, има продължение. Момичетата излязоха контактни и завързаха разговор с налазилите от съседните маси изгладнели за женска плът петнисти хиени, та когато аз трябваше да тръгвам те останаха на бара. Тръгнах аз но след малко се връщам. Един приятел вика, -Кво става бе нали уж тръгна? Ами, връщам се да си взема пачия крак, че го забравих. Айде пак смях. -Кво се смеете бе, дайте ми пачи крак, че не мога да оставя мотора. Айде всички пак се превиват и се гърчат от смях. Ядосвам се много, слагам мотора легнал на земята, отивам да си взема пачия крак, затъквам го в задния джоб и ядосан и адски изнервен изгарям от желание да си тръгна миг по-скоро. Засилвам се към мотора, сграбчвам ръкохватката, напъвам да вдигна мотора, залитам и падам върху мотора. СМЯЯЯЯЯЯЯЯХ!!!!!!! Ония отзад вече не се смеят, те грухтят, цвилят и рият с копита. Аз съм вече зелен, червен. Забравих за момичетата, които се бяха запенили от кикот. Исках да потъна в дън земя веднага. Изправям се, хващам пак мотора и го вдигам, изпотил съм се от напрежението и по инстинкт започвам да ръчкам с десния крак в нещастни опити да отворя степенката на мотора и да го подпра на нея. В този миг чувам глас зад себе си, - Чефо, не е там, в задния ти джоб е. СМЯЯЯЯЯХ!!! Аз вече не се събирам в кожата сеи. Доревава ми се чак. Паля, потеглям и степенката падна от задния ми джоб. ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Някой крещи зад мен, -Чефоооооо, степенкатаааааа. Аз спирам, обръщам се и отвръщам побеснял, -Ебал съм я, не ми трябва. Отново СМЯЯЯЯЯЯЯЯХ. Псувам и давам колкото газ може. По-късно един приятел ми донесе степенката и я заварихме. На бара отидох чак вечерта. Изгледах лошо всички и казах -Нито дума!!! СМЯЯЯЯЯЯЯЯХ. Същата вечер мацките пак дойдоха. Сигурно не са виждали друг такъв идиот в радиус от 500км., та дойдоха за още шоу. Обаче нямаше повече изцепки. Вечерта излязохме на дискотека и това беше. Въпреки, че взех телефон не им се обадих никога. След всичкия срам не ми беше до това. Страхувах се, че пак може да падна и това вече нямаше да го понеса. Сега ми е смешно, но тогава......

Извод: Никога, при никакви обстоятелства не се мятайте тарикатски на мотора, особено ако на близо има 4 хубави мацки.

От http://www.motoforum.bg

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    който прочете темата печели титлата мазохист аз не съм я чел
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    аз я прочетох
    интересна е,btw

Много се смях

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    луд ли си
    ако толкова ми се четеше нещо щях да си уча за матурите

Някъв спамер ли,кво ?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Някъв спамер ли,кво ?
    ти и за спамер не ставаш

добър опит да ти обърнем внимание сега си го местя в другия крачол и да ти кажа че ми е 22см
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ти и за спамер не ставаш

добър опит да ти обърнем внимание сега си го местя в другия крачол и да ти кажа че ми е 22см
    Премести си го от анално податливото дупе в голямата уста Пука ми за вниманието дали ще ми бъде обърнато или не,ти си този който се прави на интересен с коментарите,не аз

Град
    системата дегоба
    Премести си го от анално податливото дупе в голямата уста Пука ми за вниманието дали ще ми бъде обърнато или не,ти си този който се прави на интересен с коментарите,не аз
    ако можех да си го преместя в устата нямаше да си търся жена

и аз имам дупе но ти имаш задник защото от много време вече не е дупе

Мега фен Аватара на TrollFaace

бягай от тука дядо

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    бягай от тука дядо
    владея кунг фу

Wow Ще ме разплачеш

Град
    системата дегоба
    Wow Ще ме разплачеш
    женчо

suck my dick baby

Град
    системата дегоба
    suck my dick baby
    не говоря руски сорка

не говоря руски сорка
    убиваш ме

Град
    системата дегоба
    убиваш ме
    иска ти се понеже нищо не става от теб

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    haritov, има ли бе?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    haritov, има ли бе?
    празно

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    излагаш се

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    излагаш се
    8 пъти се изпразних та съм пресушен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си