.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Щото оная кранта не преподава като хората. Миналата година бяхме при друга г-жа, верно беше досадна ама ни научи на нещо. И понеже не се разбираме много с тая и от време на време се заяждам с нея реши, че тоя срок трябва да ме изпитва нон стоп, и ето на 3 двойки. Аз са 2рия срок ше и..
    ако госпожата ви миналата година ви е научила на нещо, както ти казваш то нямаше да имаш 3 двойки. Явно си заслужаваш двойката

А аз да се похваля - всичко ми е 4, 5 и 6, а имам две тетрадки и един учебник, които дори не съм отварял досега
    Последно редактирано от nqmaznacheniee : 01-31-2013 на 19:48

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    ако госпожата ви миналата година ви е научила на нещо, както ти казваш то нямаше да имаш 3 двойки. Явно си заслужаваш двойката

А аз да се похваля - всичко ми е 4, 5 и 6, а имам две тетрадки и един учебник, които дори не съм отварял досега
    Ма не, примерно днеска сме взели урок за сезоните, следващия час оная ни кара да пишем съчинения за не знам си кой сезон.. още не съм научила думите и т.н. тая вече ме кара да пиша съчинения.. моля ти се..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението

Same here
    Но аз имам два учебника (!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си