.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на Deadlock
    Аха, да ги мразим, защото сами се мразят и/или защото са мързеливи?

До авторката на темата:не се подценявай,за всеки влак си има пътници.Не можем всички да бъдем еднакви,сескпилни и стилни...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Воля ,Мотивация и постоянство! Не се предаваш и продължаваш,това бързо не става. Важно е че се опитваш,резултата идва после.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    1)Ако ще отслабваш,го направи заради здравословното си състояние.Наднорменото тегло води до редица сериозни заболявания.А те от своя страна до смърт.

2)Научи се да се харесваш такава,каквато си!Ако го сториш и другите ще гледат на теб по-друг начин.

3)Научи разликата между сам(необвързан) и самотен!Приложи я на практика,научавайки се да бъдеш щастлива.

4)Създай си нова представа за красота.Да копираш тази на анорексичките и модните списания е болно.

5)Научи се на дисциплина и постоянство!

Междувременно,послушай другите за диетолога и евентуално,фитнес инструктора.

Успех!

"НЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА- бягах, скачах, гладувах колкото можах, пих хапове...."

Няма не мога искаш ли нещо достатъчно силно винаги има начин да го постигнеш и аз преди бях доста пълен и знам какво е чувството но с воля всичко се постига пожелавам ти успехи с всичко и горе главата
    Последно редактирано от petkoo : 01-27-2013 на 19:51

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Да, но аз говорех за друг случай - когато въпросните индивиди МРЪНКАТ, че са дебели и грозни, а реално не правят нищо по въпроса. Когато човек си се харесва и се приема такъв, какъвто е, нещата стоят по различен начин.
    И аз имам някои такива познати. Да, с наднормено тегло са, хапват си каквото поискат, не тренират , а само мрънкат. Повечето от тях обаче не мрънкат понеже наистина не се харесват или искат да се променят, може би им се иска до някаква степен, но не достатъчно, мрънкат и се оплакват, понеже така е прието. Ако имаш "проблем" с колограмите си, покажи на света, че и ти го знаеш, покажи на всички , че и ти самата не се харесваш. И аз съм била така на времето, даже една лекарка ми беше казала, че трябвало ако искам някога да си намеря приятел да отслабна, понеже такава никой не би ме харесал. Каквто и да е, за мен е много по-важно как се носи един човек, не как изглежда, ако се харесваш и се приемаш така както си, и другите ще те приемат.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    По едно кофа ярма сутрин, обед и вечер и ставаш фиданка

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Сигурно някои от вас са чели оная книжка "Тина и половина"
    Понякога се чувствам по същия начин.
    Всичко започна с началото на пубертета, когато започнах да пълнея адски много. Сега бих казала, че съм нещо огромно и безформено. Дори понякога ми е трудно да си кръстосам краката. Не е като да не се движа- правя упражнения и такива неща, но не ми трябват упражнения за правене на мускули, а за топене на мазнини...
    Опитвам се да не ям, но проблемът е че родителите ми въобще не ебават от какво имам нужда и ми сервират възможно най- големите и гадно порции. А аз съм слабохарактерна. Много! Не мога да се огранича сама и за това в десети клас вече не мога да се понасям....
    Преди цели две години беше последното ми гадже! От тогава дори не съм целувала момче...
    Сега съм толкова самотна и нещастна, очите ми се пълнят със сълзи, когато видя влюбена двойка и извръщам глава – не мога да гледам чуждото щастие. Изгарям отвътре. Искам да обичам, имам толкова много обич за раздаване, а няма на кого. Боли ме, че съм дебела и безформена. Никога няма да бъда слаба и привлекателна. Вероятно ще си остана и стара мома. Не блестя и с други заложби. Имам чувството, че в мен няма нищо хубаво. Толкова е несправедливо. Какво да правя?
    Искам да се променя, искам да си намеря приятел, толкова много! Не заради секс или натискане, не заради парите му или заради статуса в мрежата... Имам нужда да знам, че мога да се сгуша в някого и да знам, че е до мен.
    Но никой не си пада по дебелани...
    Какво да направя??? НЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА- бягах, скачах, гладувах колкото можах, пих хапове....
    Какво да направя по дяволите...
    Не си само ти

Повече от фен Аватара на greenblood
    Взимай наркотици от тях ще отслабнеш.

Голям фен Аватара на besso
    но не ми трябват упражнения за правене на мускули, а за топене на мазнини...
    Опитвам се да не ям, но проблемът е че родителите ми въобще не ебават от какво имам нужда и ми сервират възможно най- големите и гадно порции. А аз съм слабохарактерна.
    Ми прави аеробни упражнения, щом от това имаш нужда. И моите родители ядат боклуци, но аз съм избрал да ям по-различна храна.
    Преди цели две години беше последното ми гадже! От тогава дори не съм целувала момче...
    Ако продължаваш да се оплакваш толкова няма и да целунеш скоро... никой не обича хора, които само си търсят оправдания за всичко и занимават с това другите.
    Никога няма да бъда слаба и привлекателна. Вероятно ще си остана и стара мома. Не блестя и с други заложби. Имам чувството, че в мен няма нищо хубаво. Толкова е несправедливо. Какво да правя?
    Това зависи само от теб самата. Заложби всеки има, просто някои вярват в себе си, други - не. Живота не е справедлив, защото се раждаме в различни условия, но оттам нататък всичко зависи от нас - получваме това, за което се потрудим. Просто си помечтай за нещо - как се виждаш - с нормално тегло, с приятел, къде живееш, какво работиш и нека това ти стане цел.
    Какво да направя??? НЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА- бягах, скачах, гладувах колкото можах, пих хапове....
    Когато едно нещо не дава резултат е време да смениш стратегията - чети за метаболизма, за спорт, за хранене, пробвай различни неща и ще успееш. Само не залагай на разни вълшебни хапчета и не изпадай в крайности като диети на Дюкан и т.н., те са за мързеливи хора, които не искат да направят услието да се променят! Избягвай приятели, които само се оплакват и дружи с тези, които вярват в себе си. Толкова е просто!
    Успех!

Град
    софия
    Не се отегчаваи, и аз преди бях така, но ми писна и почнах да тренирам, да тичам, да се набирам и тн.След 7-8 месеца бях като нов човек изглейдах по-добре, чувствах се по-добре и момичетата започнаха да ме забелязюат.Почни да спортуваш, повярваи ми ще си много по-добре не само че ще изглейдаш по-добре, но и ще се чувцтваш по-добре.Не губи вяра и успех занапред.

П.П извинете ако има грешки :Д

Banned Повече от фен
    Сега бих казала, че съм нещо огромно и безформено. А аз съм слабохарактерна. Не блестя и с други заложби. Какво да направя по дяволите...
    Самоубий се, туловище мазно. Не заслужаваш да живееш на тази планета...

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sickness94 Виж мнението
    In_Nomine_Sathanas,кой си ти,че да определяш дали заслужава да живее?
    Не съм го определил аз. Според теб едно такова мазно и слабохарактерно същество би ли оцеляло самостойно в природата? Та то в обществото не може да функционира, там където всичко му е дадено наготово, пък в природата още по-малко...

Голям фен Аватара на Illusion772
    Виж, ако проблема ти не е медицински , всичко може да се оправи с добра диета и кардио (тичане,скачане на въженце напр. , колело или програми като тази например http://www.youtube.com/watch?v=KPHdYOwoxQk ). Диета можеш да си избереш от тук http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi , спокойно проблема ти не е толкова голям . А относно целуващите се двойки всички на даден етап ги ненавиждаме
    Успех

П.С. На този индивид над мен не му обръщай внимание
    Последно редактирано от Illusion772 : 01-30-2013 на 15:31

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Моля? "Всички на даден етап ги ненавиждаме"? Винаги съм се чудела на такива същества. Без значение обвързана ли съм, сърцеразбита ли съм, или просто сама, видът на двама влюбени ме кара да се усмихна. Нека има любов и щастие. Такива, които гледат с озлобление на нечие щастие само, защото на тях не им е провъряло на момента, са ми изключително странни и непонятни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    СПИРАЙ СЛАНИНАТА!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гаден си.
    Нормално е да се чувства тъжна ,когато види влюбена двойка,ама чак озлобена.
    maDamn

Banned Повече от фен
    Сега... след като казах какво трябва да се направи, вместо това ще кажа какво ще стане.

Вариант първи: Продължаваш да живееш живота си с ниско самочувствие, накрая мъката те обзема напълно.Живееш в пълно нещастие.

Вариант втори: Развиваш компенсаторен механизъм. Когато нещо ти липсва (хубаво тяло, любов,нормален живот и т.н.) ти се комплексираш. Това е напълно нормална психична реакция. За да запълниш този комплекс (липсата), егото ти задейства механизъм за компенсация на недостатъците ти и в резултат :
    1. Ставаш озлобена кучка, която е сърдита на целия свят и обвинява всички заради своите недостатъци. Ставаш надута и арогантна с цел да компенсираш недостатъците си.
    2. Ставаш добричка и услужлива, с грешното впечатление че ако правиш нещо добро и полезно на останалите, така живота ти придобива някакъв смисъл. Развиваш добър и отзивчив характер като компенсация на неприятната външност. Този процес като гледам вече е започнал. Така че това най-вероятно е насоката в която ще продължиш.

Вариант трети: Придобиваш воля да тренираш, отслабваш, и целта на цялото ти съществуване става да се впишеш на всяка цена в социалните стандарти, та дори и да ги надскочиш. Ставаш човек със силен характер, отново като продукт на свръх-компенсация на чувство за малоценност.

В действителност единствения ти проблем е, че се гледаш през очите на другите и желаеш отчаяно да се впишеш в техните стандарти. Оттам идва и цялото ти страдание. Но всъщност егото и "личността"(АЗ-ът) са създадени и формирани от "очите на другите"(обществото), така че най-добрия вариант е да загубиш егото си(себе си). Но затова се искат познания, интроспекция, самоанализ, самосъзнание и някой вътрешни умения и характеристики.

Ти засега си на етап "изживяване като незначителна". Това води началото си от грешната идея че "Ако се оплакваш постоянно и се обвиняваш, нещата някакси ще станат по-добри". "Драмата" в момента е твоята идентичност. Както на някой хора идентичността им е че са "красиви", така твоята идентичност е че си "грозна и дебела". Каквото и да правиш, всичко преминава през тази идея и това те води до постоянен срам, несигурност, самообвинения, самосъжаления и т.н. Най-добре е да се отървеш от всички тези неща.

Моето предположение е, че ще станеш(или вече си станала) емоционално кошче за боклук на останалите с малката надежда да получиш внимание, любов и някакво чувство за принадлежност. Естествено мога да греша.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 01-31-2013 на 19:00

Обръщай повече внимание на нещата, които харесваш в себе си (очи, усмивка, коса..) все трябва да има нещо. Всеки е уникален и има някакъм чар, ако всички бяхме еднакви нямаше да е интересно ;]

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Обръщай повече внимание на нещата, които харесваш в себе си (очи, усмивка, коса..) все трябва да има нещо. Всеки е уникален и има някакъм чар, ако всички бяхме еднакви нямаше да е интересно ;]
    купи ли си мотор ?

Като за начало спри да се тормозиш!Приеми се такава каквато си и другите ще те харесат,като сама не се харесваш и не си уверена в себе си няма как да направиш впечатление на останалите!!

Отслабване

Здравейте,
    Мога да Ви помогна да отслабнете.
    Оставете си вашия телефон на този имейл i.stefanova@accading.com
    Или ми се обадете на 0878973706 г-жа Стефанова

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Така е. Имам приятелки, които си имат за нормални килограми такива, които са доста над любимия БГ стандарт. Еми хубави са си и така. Една от най-близките ми дружки редовно отнася по някоя подигравка за килограмите си. Е, аз съм я виждала и кльощава едно време и беше по-грозна. Кожата и беше гадна, лицето някакво смугло, губеше се на хоризонта. Сега като си има и цици, и дупе, и хубави бузки е къде-къде по-ефектна, поне според мен. Не можеш да съдиш хората за това, че не са добри в отслабването и спорта. Един го бива в едно, друг - в друго.
    Има си причина слабото да се смята за красиво и тя е, че затлъстяването е вредно за здравето. Хората които се смятат за красиви, създават впечатлението, че са здрави.

По темата: аз лично преди 2 години бях с 15 килограма повече. Мислех си всякакви лузърски неща, като че "не ме бива в спорта", "такава ми е структурата", "мързи ме да си готвя", "всички вкусни неща са вредни", "нямам време да спортувам", "квото и да правя не мога да сваля повече от 1 килограм". После осъзнах че 86 килограма са прекалено много за мен и започнах да тренирам бокс. Не си промених като цяло вредното хранене обаче. За цяла година тренировки свалих само 4 килограма. После обаче бях на лекар и имах стомашни проблеми и ми казаха че имам гастрит породен от неправилно хранене, а черния ми дроб е омазнен и трябва незабавно да започна диета. Отначало промених само това, че на закуска започнах да ям мюсли, а на вечеря салата. Дори и не тренирах толкова много, мързеше ме, а колелото ми беше счупено. Въпреки това, само за 3 месеца свалих 4 килограма. И тогава наистина ми дойде мотивацията, защото ПОВЯРВАХ, че е възможно да отслабна, стига да правя правилните неща. Минах на равномерно-балансирана диета и увеличих тренировките и от Нова година съм -7 килограма.

Въобще нещата които трябва да направиш са
    1. Да повярваш че е възможно да отслабнеш, а то е възможно, няма причина за затлъстяването която да не може да се преодолее. Дори и да е хормонално - просто отиди на лекар.
    2. Да спреш да си търсиш извинения и да бягаш от трудностите. Някои хора са си натурално слаби. Ти нямаш този късмет. Ти трябва да си такава с труд и кървава пот. Такъв ти бил късмета.
    3. Промени си генерално стила на живот и интегрирай спорта в графика си и никога не спирай да спортуваш. Ще имаш много повече ползи от просто отслабване.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Смятам, че хората в предишните коментари ти дадоха достатъчно добри съвети, ако не подействаш или нямаш волята да ги следваш - Емигрирай в Америка, там всички са дебели, на никой няма да му прави впечатление.

--------------------------------------------------------

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Вече те боли! Вече ти е гадно! Извлечи полза от това - не се предавай! Диетолог + фитенс-инструктор+ постоянство и силна воля = след 1 година пак ще си говорим каква си

Освен това не се впрягай толкова за това дали имаш гадже или не. Това не е най-важното! Аз сЪм слаба самотна издЪнка и ми е много добре така! Единственото, което има значение е ти самата да се харесваш - себе си, характера си, тялото си! След цялото време, прекарано без гадже, мога да кажа, че ми е много по-добре да сЪм сам, отколкото да имам приятелка. ДостатЪчен сЪм си и се харесвам.
    БТВ - Този пост... (макар непрочетен от мен) изглежда бомба поне в голямата си част.

Използвай емоционалния лост!!

О, и още нещо - в 95% от случаите по света диетолозите са к@вали.
    Намери истински човек с ИСТИНСКИ резултати. Не фитнес инструктор или дебел диетолог.
    В България са още по-малко. Ако си от София: Livetolift.com или Ефтим Илиев или Залата на Юли са твоите хора.

НИКОЙ от тях няма да те направи вейка за 1-2 месеца - това е социален манталитет на слабите.
    Трябва да си смениш ЛАЙФСТАЙЛА.

Т.е. каквато и диета да предприемеш тя трябва да бъде ЧАСТ от живота ти занапред.
    Просто е - ядеш малко и слабееш... но аз се хващам на бас, че ти ядеш ТВЪРДЕ малко и всъщност дебелееш. Възможно ли е? Да - пиците и солетите НЕ са калории. Пилешкото, ядките, авокадото, кафевия ориз, плодовете (дивите), зеленчуците, зехтина, маслото, рибата, яйцата... ТЕЗИ са калориите. И без захар, без подсладители или бульончета маги дори.

Виж аз вмомента само говоря. Докато не предприемеш ДЕЙСТВИЕ всичко не струва.
    Но ти вече знаеш това.

Повечето хора имат проблеми при успеха с теглото/спорта заради: Липса на знание или Липса на Умение/Постоянство/Воля/Изпълнение.... т.е. или не знаят какво или не го правят.

Ако имаш волята ПАК МОЖЕШ да не успееш...
    Защото сме заляти от компаний, които печелят бизнеса им чрез това.

Но каквато и програма да фанеш... не ми пука дали я е написал най-великият щангист - ако не си стегнеш гъза, слабо да стигнеш значителни резултати. А ти искаш това - ЗНАЧИТЕЛНИ резултати.

Как да намериш експерт?? От моя опит винаги съм бил скептичен над авторитарните мнения... само защото някой има диплома не значи нищо повече, освен, че може да си избърше гъза с нея!!
    Аз имам много добър по математика и съм последния човек да питаш за това!!

Но виж... като видя резултати, характер и манталитен на успешен човек... който си пасва с моите ценности - ето там гледам.

Аре, успех. Той идва с труд! Правилен труд!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си