Много ми харесва този сериал,обаче не мога да призная на никой,че го харесвам.
Ако призная на някой ще изглеждам ли като педераст/женствен?
Аз викам да лягаш, че за твоята възраст не е добре да се стои до толкова късно![]()
Ми ако си момче и ми признаеш че го харесваш, наистина ще те помисля за обратен.... този сериал отдавна му мина времето а и бтв на колко си?
Ако приятелите са ти подигравчии - да, ако са истински филмови маниаци - в никакъв случай!
Дано това да е ебавка......![]()
До автора:Хич да не ти пука за хорското мнение.
Нали знаеш,че който слуша хорското мнение до никъде не стига.
Но ми е интересно какво те кефи в сериала?Че са полуриби ли?
Да уточня,че на мен този сериал не ми харесва.
Е какво като го харесва -.- Защо да е обратен? Кой е казал, че Н2О е момичешки сериал.. и кой е казал, че го гледат само малки. Когато го пуснат цялото семейство го гледаме, включително и баща ми, а не мисля, че той е обратен. Разтоварващо е сериалчето и е измислено добре. Не мога да ги разбера такива хора като вас... -.-
Няма да се притисняваш и на мен ми е любим![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Споко ся,сериалчето е 6 точки!Пък ако кажеш на възлюбената си и ако тя го харесва ще го гледате заедно!Суперско звучи *не се ебавам!!*
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ И на мен!!И аз съм на 17 и си го гледам всяка вечер хаха!!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *