.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Всъщност има такива дето хем ги боли хем ги сърби и като цяло не знаят какво искат.Хем да са във връзка да се чувстват хм...да кажем обичани и сигурни,хем да си се праскат с други все едно не са обвързани.И от двата стола на земята.Нито едното като хората,нито другото. Всъщност и моята кумица е голяма фенка на това животно отворена връзка обаче както казах за мен това не е никаква връзка.Или сте гаджета с даден човек и си се обичате само двамата или късате и си се праскате, с който си пожелаете.Другото си е малко тип ала вижте ни колко сме широкоскроени,хем си имаме връзка,но това не ни пречи да си се чукаме наляво и надясно като нимфомани нали се заблуждаваме че двете неща накуп са най-добрата комбинация нищо,че не са.Все пак има с кой да си се забавляваме,когато няма други.
    Е има много ясно. То всякакви има.
    Аз и по-горе казах, че на такава връзка не бих се навила и че ясно разграничавам нея от 'приятели с привилегии'
    Просто коментирам грешната женска логика, че все трябва да се чувстват използвани, 'щото мъжа е тоя, дето го вкарва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е има много ясно. То всякакви има.
    Аз и по-горе казах, че на такава връзка не бих се навила и че ясно разграничавам нея от 'приятели с привилегии'
    Просто коментирам грешната женска логика, че все трябва да се чувстват използвани, 'щото мъжа е тоя, дето го вкарва.
    То е така, че мъжа го вкарва, ама кой изпитва по-вече удоволствие от секса! Давам пример: Като те сърби ухото и го почешеш на кое ти става по-хубаво на пръста или на ухото!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си