- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Домашни Тренировки и Ефект..?!?
Здравейте всички фитнес маняци.. Сравнително нов сам тук но сам ползвал този сайт за доста информация и тъй като сам останал с добро впечатление реших да пусна една тема и аз.(Вижте знам че има такива теми но аз искам да пусна своя собствена и да ми споделите опит на моите характеристики на тялото) Така аз сам момче на 17г. висок сам 170см и тежа 70кг(не-знам как и кога станах толкова,макарче пак сам си кокал ;д;д) тренирам в домашни условия от 5-месеца но в последствие разбрах че програмата ми е била меко казано боклук, разполагам с два дъмбела по 9-кг и една малка гиричка 5кг( мога да си купя и лост за набиране или успоредка зависи кое е по-добро, вие как мислите ?) Искам да ви попитам за упражнения и за подредба на програмата в смисъл колко дена в седмицата да тренирам , колко мускулни групи на тренировка и подредба на упражненията( знам че сам нагъл но като разбрах че с тая програма само съм си хабил 1.30-2.00 часа на тренировка направо ми идваше да заплача.) И най важното да ми кажете дали има ефект и горе долу какъв би бил той..!! пп:ако имам правописни грешки съжалявам клавиятурата ми е доста захабена... Благодаря И моля не ме хейтвайте много поставете се на мое място...всичко ми е объркано на тема тренировки..
Кво няма те хейтвам..
Добре,че казваш колко си висок сам,принципно като пишете ръста си събирате ръста на трима или четирима..)
висок сам 170см
http://zdravbadi.com/sport/sport-na-...poredka-i-lost Това правя аз.Краката си тренирам с тичане(два пъти в седмицата,кросче,последван о от спринтове).Докато се боксирах не съм тренирал допълнително и бях по-слабичък 1.80,70кг.От две години тренирам така,не спазвам хранителни режими и не приемам добавки.Тежа 88кг към днешна дата,без да съм мазен,с една дума доволен съм,въпреки че сигурно не тренирам по ''правилния начин'',it works for me.
aa, днес никакъв корем няма да правя, стига ми толкова смях
Написал си че сам си 1.70 висок ... (Пише се съм* , сам има друго значение...)
ако нямаш как да увеличаваш с времето тежестта (съпротивлението), ще зациклиш в едно положение и нищо няма да постигнеш ...
пък и 9 кила дъмбел, за кво стига ??? предмишница ?
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9