.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен
    Сигурното е,че нямаш излишни килограми,за мазнини не е въобще сигурно

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Сигурното е,че нямаш излишни килограми,за мазнини не е въобще сигурно

Тцтцтц, нарани самочувствието на Барби...сега я изкара дибьела...и таз добра!

П.П. Сладурано, хем търсиш мнения, хем тръгваш на въпреки като някой по-навътре с нещата ти каже нещо...еми, не става така, от мен да знаеш

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Тцтцтц, нарани самочувствието на Барби...сега я изкара дибьела...и таз добра!

П.П. Сладурано, хем търсиш мнения, хем тръгваш на въпреки като някой по-навътре с нещата ти каже нещо...еми, не става така, от мен да знаеш
    хаххааха оо да направо мн ме засегна да знаеш :ДД и само не разбрах къде съм "тръгнала на въпреки" ама айде както и да е.. просто потърсих мнението на някой който е по-навътре с нещата както ти се изрази, но явно няма да го получа : ]

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ДИЕТАТА

диетите от женските списания не че няма да ти свършат работа, а даже ще те съсипят ...

трябва ти контролирана диета - разпределяне на храната в хранителния режим, броене калории, зачестяване на храненията (на всеки 2-3 часа)

и ся ако ти кажа, че трябва да ядеш повече мазнини и белтъчини, отколкото въглехидрати, ще ме застреляш.. затова няма да ти го казвам БАРБИ
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ако искаш конкретизация, намираш един селянин у фейсбука на име Richy Harlov и го питаш ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си