.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Влюбих се

Unhappy Влюбих се

Здравейте, в момента изпитвам силни чуства към едно момче на моята възраст.Той е мил ,чаровен и има прекрасни очи .... работата е там ,че незнам как да подходя с него тъй като нямам опит с момчетата още повече ,че той не показва чуствата си лесно тъй като го познавам от няколко месеца вече.В един клас сме и понякога ме гледа ,той стои на 1вия чин , аз също на първия отстреща него тоест.Говорили сме няколко пъти на саме без приятелите ни извън училище.На саме е мил обаче имам усещането ,че се притеснява и е неспокоен незнам как да го разбера това....когато сме в клас или в училище обаче се държи някак по-странен в комуникацията ни, като го питам нещо отговаря с да или не и толкова....вече съм сигорна че не само го харесвам но съм се влюбила защотото кагато не съм с него ми липсва много.Вчера вечерта играеше футбол и победи и му дадоха медал и всички му ръкопляскаха аз също и ми се усмихна ,както когато и го поздравих после лично като му казах : Поздравления той ми каза - Благодаря и ми се усмихна отново.Обаче стана набързо и затова реших днес във фейсбука да му пиша и му казах : Браво ,знаех че можех с теб бях и сърце а той го е прочел но нищо не ми е писал и незнам вече какво да си мисля за него....А толкова искам да съм с него

ти наистина ли си на 18?
    защото по думите ти останах с впечатлението че си максимум на 14, че и доста по малка.

влюбила си се? ами няма лошо, а сега си представи следната ситуация: ти си момче, всички са те учили да не показваш чувствата си, защото се приема за слабост, но се появява момиче което има влечение към теб и ти го виждаш, даже предполагаш че това момиче иска да бъдете гаджета. Ти я усещаш като малко по-специална от останалите, но ти трябва да време за да решиш дали наистина искаш да бъдеш с нея или просто ти харесва.
    или пък ти смяташ че ти е рано/не искаш връзка.. разбираш ли на къде бия?
    Аз да ти кажа честно в началното у-ще имах 1на съученичка която си беше хванала гадже от класа и всички си викаха "аууу ето гии влюбените птички" и беше смешничко да го възприемат така но те бяха малки, сякаш много са разбирали

Banned Мега фен
    лапешка работа.. просто пред другите се държи тарикатски щото ако ти каже нещо мн мило ще започнат да го обиждат.. не знам колко сте големи ама по принцип така става с момчета на по 14-15 че даже и повече понякога.. ще го израсте

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    лапешка работа.. просто пред другите се държи тарикатски щото ако ти каже нещо мн мило ще започнат да го обиждат.. не знам колко сте големи ама по принцип така става с момчета на по 14-15 че даже и повече понякога.. ще го израсте
    +1
    макар че на 14-15 са големи за да реагират така но то си е и до характер, среда в която е израстнал (!)
    успех

И аз незнам какво да си мисля за него ,пък и нито един от приятелите му не ме харесват гледат ме някак си и аз незнам как даже и той го е казвал....

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от tellmebaby Виж мнението
    ти наистина ли си на 18?
    баси вица (бахти, къде останаха емотиконите?)
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си