.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Lightbulb Съвет за нов раздел !

Здравейте скъпи модератори! Имам предложение за вас - да поработите над нов раздел в форума, а именно раздел за КОЛИНАРИЯ . За споделяне на най-различни рецепти и тем подобни, съвети относно готварството и така нататък. Благодаря Ви за отделеното внимание !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не че нещо но се пише кУлинария. И същото може да го споделяш в раздел У дома.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Не че нещо но се пише кУлинария. И същото може да го споделяш в раздел У дома.
    Трудно ми е да пиша от телефон, но не се оправдавам с това за грешката ... Резюмето на "У Дома" е - Какво е положението вкъщи ? Разбирате ли се със родителите си ?! (Или нещо от този сорт ...) Доколкото разбирам този раздел НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за такива теми. Пък и не виждам хората да "постват" относно "готвене" толкова, колкото мисля, че ще пишат във раздел - предназначен за това.

Все пак Вие си решавате - ваш е форума. Просто предлагам ...

Мега фен Аватара на machoka
    Мислили сме за такъв раздел преди години още, когато форума изживяваше апогей на посещаемостта си, но дори тогава стигнахме до заключение, че няма да е кой знае колко интересен такъв раздел за тийнейджъри.

При сегашната ситуация, мисля че ще е даже излишен. Имам предвид непосещаем. Ще му се порадват хората 2-3 седмици и ще замре. Както е ситуацията с някои от настоящите раздели.

Banned Мега фен
    мисля,че темата си ни е достатъчна... раздел и ще има за всяко нещо тема,а сега има една тема и всичко там пишем.. нали целта е да няма еднакви теми,а една примерно и развиваща се

Мега фен Аватара на strawberry88
    В раздел У дома има теми за готвене.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    мисля,че темата си ни е достатъчна... раздел и ще има за всяко нещо тема,а сега има една тема и всичко там пишем.. нали целта е да няма еднакви теми,а една примерно и развиваща се
    Целта на форума не е да има една - единствена тема, която да се развива, а да се публикуват теми, свързани с проблемите на хората - независимо дали те са еднакви, наподобяващи се или съвсем различни.

Banned Мега фен
    разликата ? натоварваме форума

Супер фен Аватара на scrooper
    Цял такъв раздел в тийн форум е излишен.
    always late but worth the wait!

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Мислили сме за такъв раздел преди години още, когато форума изживяваше апогей на посещаемостта си, но дори тогава стигнахме до заключение, че няма да е кой знае колко интересен такъв раздел за тийнейджъри.

При сегашната ситуация, мисля че ще е даже излишен. Имам предвид непосещаем. Ще му се порадват хората 2-3 седмици и ще замре. Както е ситуацията с някои от настоящите раздели.
    Ами помислете да го обновите или да му върнете старата визия.Така ще привлечете потребители, а с това и рекламодатели и всичко това ще доведе до възраждане.Ама с тоя пенсионерски скин и бъгава версия както някои други нещица е нормално да замре форума и на по-късен етап да изчезне.Не се оправдавайте ами работете!

Аз за да не отварям нова тема ще пиша в тази.
    А какво ще кажете за един раздел за пътувания? Търсих такива теми, но не намерих освен в раздела "За България и тези, които я напуснаха"

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз искам един нов раздел само за готвене

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз ще използвам тази тема, за да направя предложение.
    Тъй като посещаемостта на форума напоследък е критично ниска, в сравнение с преди няколко години... смятам, че би било добра идея да се преструктурира форума. По конкретно - да се премахнат някои раздели, други да се обединят.
    Защото се получава, че 15 човека пишат в 20 раздела, което е излишно.
    Тоест да се пожертват някои раздели, за да се посъживи Всичко тийн (фундаментът на тийнпроблем :Д).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си