- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с лапичката на кучето ми
Добър вечер.
От доста време кучето ми си ближе лявата лапичка. Мислех, че просто се чисти, но започна да продължава прекалено дълго и след като я погледнах, установих, че има нещо като... забито, плоско и завъртяно. Като нокът е. Даже си е баш нокът, де, ама.. Но това не е проблема.
Боли я и след като се опитах да го пипна, тя изквича и не се опитах повече. Някой знае ли какво може да бъде?
Много съм притеснена, наистина.
Като си толкова притеснена, защо не го заведе на ветеринар?! Няма "не мога", "далече е", "живея в село и няма ветеринар".
Да не е оня нокът, който е горе? Закърнялото "пръстче"?
Току що забелязах, че я боли. Ако бях видяла по-рано, щях и по-рано да я заведа.
Питам някой просто има ли идея какво е.
Не, не мисля, че е това. Има същия нокът и на другата лапа. Може би го е ударила някъде, не знам...
Точно преди 2 дни кучето ми си пазеше дясната лапа и скимтеше, ако понечиш да я пипнеш. На лявата нищо му нямаше.
Заведи го на ветеринар, ние няма как да знаем. Възможно е да има проблем с някой нокът, моята преди време си беше счупила единият и доста дълго не се оправяше, защото е на такова място, че често го разраняваше ходейки.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ветеринар...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Утре ще я водим, стискайте палци да и няма нищо сериозно.![]()
ветеринар и не мъчи животинчето...