- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпки - пубертет
Здрвейте. Аз съм момче на 15 години както си е нормално съм в пубертет!
Имам доста пъпки и не знам защо са..
Какво ли не съм опитвал, но не знам.. Не се махат имам и по тялото много пъпки с гной и стоят ужасно грозно, какво ли не съм пробвал и пак не се махат..
Иди на дерматолог или частен специалист, за да започнеш лечение. При мен беше същото, в момента още се лекувам!![]()
Кремове, гелове, четки доста неща и нищо не ми помага..
Родителите ми викат, че това е акне и сигурно е от пубертета..
мда, и според мен е най-добре да отидеш на дерматолог...
Салицилов спирт![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Дерматолозите масово изписват един куп СТРАШНО СКЪПИ "лекарства", дето нямат никакъв ефект, а и не всеки може да си ги позволи.
Според мен с времето ще изчезнат.
Почиствай си кожата редовно.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Чисто нормално го казвам - ако не можеш толкова да намериш момиче плати 2-3 пъти на курве, изчукай я и повечето ти ще се махнат![]()
Дерматолог...
Може да пробваш със Салицилов Спирт 2% и да пъхнеш един аспирин в него разклащаш и готоооооо.
Аспирина не е задължителен.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Акне Аут пробвал ли си?
А салицилов спирт,смесен с екстракт от невен?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Здравейте.На 14 съм и имам доста пъпки по лицето. Мисля да отида на дерматолог. Та исках да попитам той какво изписва-някакви лекарства, процедури, нещо не знам не съм запозната.
Не отивай на дерматолог изписват скъпи лекарства и антибиотици.Докато не отидох 2 месеца подред на козметичка лицето ми не се изчисти.Просто сега има видимо по-добър ефект.Така че моето лично мнение е да опиташ козметичка ,която да ти изчисти лицето.От начало не се стряскай ,защото ще приличаш на домат ,но след 2-3 дена кожата ще се успокои и ще се възстанови и изчистиПо добре отиди рано събота ,за да може до понеделник ,вторник кожата да се е оправила..ПП: И аз съм на 14 ..Пиши ми лс ще ти обясня повече !
Сина ми е на 15. Изчистихме му лицето с блистер хлорнитромицин, разтворен в 3% салицилов спирт. Звучи просто, но е невероятно ефективно.
Аз съм МНОГО доволна от бебешкия крем Бочко! От 2г. някъде го ползвам и изчезват до една.
Е, моите са някакви малки по челото, но слагам всяка вечер и изчезват.
Дрън-дрън
Акне аут лосион.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ползвала съм акне аут, няма кой знае каква разлика при мен ;//
офф и при мен е така и много ми е гадно като ходя на даскало щото супер много се виждат някжи червени особено под носа и брадичкатаи аз сам пробвала много неща и сега използвам един спирт на Гарниер, но и той мн не помага. Та искам до попитам понеже сутрин съм на даскало и като стана слагам малко фондьотен. Пречи ли ми допълнително на кожата?
като цяло много трябва да внимаваш какво ядеш и пиеш защото в тая възраст всички хормони бачкат и идея си нямаш какви отрови отделяш, концентрирана диета, някакви гелове за измиване и Зинерит от аптеката, пробвай със Зинерит преди да си дадеш парите за Дерматолог, който ще ти каже същото![]()