.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    2/3

Аз съм 165. ^^
    И аз така! За своята височина не съм напълно сигурна, от години не съм се мерила, но съм или 165 или +- 2-3см.
    Колкото и да ми е симпатичен някой в лице, ако си обуя токчета и стана по-висока или колкото него не би ми било приятно.
    Някъде от 178/9 до 185/6 ми е идеално.

П.П: Защо няма подточка 175-185?
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-03-2013 на 18:38

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И аз така! За своята височина не съм напълно сигурна, от години не съм се мерила, но съм или 165 или +- 2-3см.
    Колкото и да ми е симпатичен някой в лице, ако си обуя токчета и стана по-висока или колкото него не би ми било приятно.
    Някъде от 178/9 до 185/6 ми е идеално.

П.П: Защо няма подточка 175-185?
    Е, все пак не всички момичета ходят с токчета често, но това не означава и, че когато срещна момиче с токчета, ще трябва да вадя линията да меря…

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Е, все пак не всички момичета ходят с токчета често, но това не означава и, че когато срещна момиче с токчета, ще трябва да вадя линията да меря…
    О, аз също не ходя на (високи)токчета, много рядко ми се случва дори, но би ми било неловко.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    О, аз също не ходя на (високи)токчета, много рядко ми се случва дори, но би ми било неловко.
    Да, разбирам те, но от гледната точка на по-ниски момчета като мен, би било супер гадно, защото трябва винаги, когато срещнем някое момиче, да го гледаме колко е високо и евентуално, ако е по-ниско от нас, чак тогава да го „зарибяваме“… А в днешно време гледам почти всички мадами са над 1.70, така че… Малко кофти работа се получава, но все пак не сме виновни ние…

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Да, разбирам те, но от гледната точка на по-ниски момчета като мен, би било супер гадно, защото трябва винаги, когато срещнем някое момиче, да го гледаме колко е високо и евентуално, ако е по-ниско от нас, чак тогава да го „зарибяваме“… А в днешно време гледам почти всички мадами са над 1.70, така че… Малко кофти работа се получава, но все пак не сме виновни ние…
    Е, има доста момичета, на които не им пречи.
    Имах една позната, която е всъщност доста висока, а бившето ѝ гадже беше по-ниско от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си