.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато си изкарваш сам прехраната и цял живот си кътал всяка стотинка, искаш в един момент да живееш безгрижно. И като спечелиш хубава играчка без да даваш стотинка, искаш да и се порадваш, не да я продадеш. Това такива като теб не могат да го разберат. Не си бил беден никога. Едва ли всеки си купува неща, за да се фука пред другите. Ужасно повърхностно мислене. А фотоапарата го намери втора употреба чрез приятели, доста по-евтино. Ама доста. Или май не знаеш колко е една евростипендия щом говориш пак за хилядарки. Нима само богаташите имат право да са добри фотографи и да го развиват?
    Добре, нека да е добър фотоапарист!(Дума измислена от мене с конкретно значение) Тогава защо не се опита да изкара някой лев с неговите дарби? Не ти ли се струва тъпо когато не можеш да си платиш тока да имаш скъпо хоби? Или е съвсем нормално за българския манталитет?

Опитах се да обясня малко по-ясно, но едно си баба знае, едно си бае. Гъзари били българите, не знам си какви. Иди го кажи на бабата, която си купува 30 грама (ГРАМА) сиренце за месеца, щото пенсията и заминава за сметки или на ония нещастни родители, дето си мажат филийка сладко на детето за НГ, за да види и то празник. Тези хора също искат да се зарадват на нещо.
    Винаги ще има хора без пукната стотинка които едвам свързват 2-та края. Дали ще е в България, Германия или Япония няма значение! Те са част от обществото и не могат да изчезнат. Или в България вие искате това да изчезне? Всички да имат много пари? Не?

Не може всеки да е програмист, бизнес администратор, счетвоводител, мутра и тн. Има професии, които СЪЩО изискват много учене и акъл, както и труд като цяло, но или заплащането е минимално, или въобще няма поле за реализация. Това не прави хората, захванали се с подобни професии некадърници. Ей тук държавата ни удря на слабо място. И като цяло организацията на нещата. В болднатото.
    Професии като ядрен физик, Астронафт, петролен инжинер и тн? Понеже България е силно развита в тези области и й трябват такива хора... Другото което е, че не ни трябват 2мил завършили счетоводство. Иконимика... Микро/Макро иконимиката трябва да я направят задължителен предмет в училище като гледам...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На мен ми е много интересно Nakadah за какво въобще се бори. Съвсем сериозно питам.
    От много отдавна го помня с неговата едва ли не българофобска позиция.
    И винаги ми прави впечатление тънката нотка на самоизтъкване.
    Nakadah не се бори за нищо. Просто се опитва да ви каже, че нямате право да мрънкате за ниския си стандарт на живот който не изглежда на такъв.

ПС: Мда, аз се самоизтъквам! Много обичам да говоря за себе си и да давам куп лична информация. За това и говоря само за себе си, какво имам аз и тн в тази тема....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Nakadah не се бори за нищо. Просто се опитва да ви каже, че нямате право да мрънкате за ниския си стандарт на живот който не изглежда на такъв.

ПС: Мда, аз се самоизтъквам! Много обичам да говоря за себе си и да давам куп лична информация. За това и говоря само за себе си, какво имам аз и тн в тази тема....
    Хайде, хайде, не се борел за нищо. Едно такова 'дискретно' се опитваш да натриваш носове. При това по много нескопосан и грозен начин.
    Всичко е въпрос на приоритети. Всичко. Това, че нечии не съвпадат с твоите, не означава, че трябва да плюеш. Адски се дразня на хора като теб, които се опитват да се разпореждат чуждите пари. Зак'во имал айфон, зак'во карал кола за еди колко си, зак'во имал фотоапарат за еди колко си. Теб какво те бърка?
    И не говори така във второ лице множествено число.

Това твоето пък ако не е самоизтъкване, здраве му кажи. Да не говорим, че явно имаш адски късата памет, та да не помниш преди какви ги къдреше из темите. Жокери да ти давам ли?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си