- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо Българите нямат пари?
Добре, нека да е добър фотоапарист!(Дума измислена от мене с конкретно значение) Тогава защо не се опита да изкара някой лев с неговите дарби? Не ти ли се струва тъпо когато не можеш да си платиш тока да имаш скъпо хоби? Или е съвсем нормално за българския манталитет?
Винаги ще има хора без пукната стотинка които едвам свързват 2-та края. Дали ще е в България, Германия или Япония няма значение! Те са част от обществото и не могат да изчезнат. Или в България вие искате това да изчезне? Всички да имат много пари? Не?
Професии като ядрен физик, Астронафт, петролен инжинер и тн? Понеже България е силно развита в тези области и й трябват такива хора... Другото което е, че не ни трябват 2мил завършили счетоводство. Иконимика... Микро/Макро иконимиката трябва да я направят задължителен предмет в училище като гледам...
Nakadah не се бори за нищо. Просто се опитва да ви каже, че нямате право да мрънкате за ниския си стандарт на живот който не изглежда на такъв.
ПС: Мда, аз се самоизтъквам! Много обичам да говоря за себе си и да давам куп лична информация. За това и говоря само за себе си, какво имам аз и тн в тази тема....
Хайде, хайде, не се борел за нищо. Едно такова 'дискретно' се опитваш да натриваш носове. При това по много нескопосан и грозен начин.
Всичко е въпрос на приоритети. Всичко. Това, че нечии не съвпадат с твоите, не означава, че трябва да плюеш. Адски се дразня на хора като теб, които се опитват да се разпореждат чуждите пари. Зак'во имал айфон, зак'во карал кола за еди колко си, зак'во имал фотоапарат за еди колко си. Теб какво те бърка?
И не говори така във второ лице множествено число.
Това твоето пък ако не е самоизтъкване, здраве му кажи. Да не говорим, че явно имаш адски късата памет, та да не помниш преди какви ги къдреше из темите. Жокери да ти давам ли?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."