- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо Българите нямат пари?
Всъщност не ... аз го трия това. Нелепо вече взе да става.
Искам само да попирам Нааках и Пантерката - за какво според вас хората трябва да си харчат парите ? Разбирам да се ограничаваш с цел да инвестираш в нещо, но струва ми се изяснихме вече, че почва за подобни начинания тук няма. И така, пак питам - какво лошо има в това да искаш да си купиш някоя джаджа или да излезеш да пийнеш с приятели ?
Темата беше "защо българите нямат пари ? " С извинение, но отговорът е доста далеч от 'защото си купуват безполезни глупости'. Не е така просто. В цял свят средната класа си профуква парите за простотии.
А и в крайна сметка тия пари за какво са ? Как ще заживееш по-добре, трупайки хартийки, не ми е ясно. Особено ако идеята ти за добър живот е да можеш да си нахраниш и облечеш семейството и да си купиш някоя и друга джаджа.
Последно редактирано от Auriss : 02-03-2013 на 21:58
Съгласен съм, че темата стана нелепа. Violenza започна с личните нападки и няма и да спре. Дори не смята, че трябва да се аргументира по темата, защото видиш ли личните нападки са по-убедителни.
Auriss започна с епитетите докато сам си противоречи и задава 1 и същи въпрос на който вече бе отговорено.
Тогава нека да направиме заключение.
Вие сами се опитвате да обедите как съм грешал, че българите имали пари докато ми давате самите вие примери за това как българина има пари. Ем... Нека да е ващо...
Лични нападки. Глупости. Просто аргументацията ти издиша не от едно-две места. Тя просто е абсолютно алогична. И е смешно да отричаш толкова очевидни неща.
Изобщо, всяко твърдение тип "еди кой си е виновен" или "заради еди какво си" е глупаво. То ако беше едно нещо, щяхме да сме цъфнали и вързали. Нещата са комплексни и са навързани от много годинки насам, от много.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."