- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с обвързан мъж
Здравейте! Пиша ви тук, не защото се нуждая от съвет или урок, а защото имам нужда да споделя това с някой. Знам решението на моят проблем, знам как трябва да постъпя, но всичко е толкова трудно, когато трябва да го запазя в тайна. И така, от близо половин година се срещам с човек, който има сериозна връзка. В началото не го знаех, никога не съм повдигала въпроса, докато в един момент той не ми каза, че има приятелка от 4 години. Не приемах отношенията ни насериозно, смятах ги просто за нещо кратко, маловажно, като игра. Продължих да се виждам с него, но вече след половин година аз започвам да давам все повече от себе си, а той остава все по-недоволен, а отношението му към мен - нагло. Много пъти ми е казвал, че между нас не може да има нещо повече, че е много щастлив с приятелката си, че много я обича.... но винаги се връща при мен и това ме кара да мисля, че не е така. Всеки път, когато се опитвах да му кажа, че щом е с мен, явно не всичко е наред с връзката му, той сякаш започваше да доказва не само на мен, но и на себе си, че това е лъжа. Трудно ми е, защото бягайки от него, сякаш заставям на пътя на своите желания. Знам, че той е грешка... близките ми започват да се притесняват за мен, чувайки слуховете за него - момичета, наркотици... и с право. Знам, че всичко трябва да приключи, но все изчаквам и се надявам, че нещо ще се промени. Знам и какви коментари може би ще предизвикам с темата си, но това е моята лична терапия - надявам се сега, когато казах цялата истина, такава каквато е, ще мога да продължа напред.
махай се от там... нито на теб така ти е добре,нито на приятелката му - въпреки че не знае
Много си наивна. Какво очакваш да се промени? Та той вече те има и въпреки това не иска да е с теб. Ако е искал, досега да е действал.
Нещата въобще не са толкова сложни, колкото ти ги изкарваш, сложното се върти само в твоята глава. Щом ти харесва да играеш втора цигулка, играй. Но не се оплаквай, защото това си е твоят избор.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
С теб е защото може. Върти две наведнъж, разминава му се и това му вдига "акциите" в собствените му очи. Постави го пред ултиматум и тогава ще си проличи дали има нещо повече от нагон към теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ние не можем да ти помогнем.Би трябвало ясно да знаеш какво трябва да направиш колкото и да не ти харесва.В противен случай можеш да си останеш втора цигулка и да се примириш със съдбата си на надуваема кукла да не казвам и по-убидна дума.Ако те искаше щеше да е с теб, а не да ти обяснява как обичал приятелката си,че даже и да ти обясняваше друго.Останалото са глупости за наивници,които търсят и миниатюрната сламка за да се впият здраво в някой. Изборът е само и единствено твой.Ако съумееш да си намериш някои,който е необвързан и наистина те обича,ще имаш възможността да излезеш от всички драми и филми,в които се намираш в момента.въпросът е ти да дадеш шанс на някой такъв и да зарежеш тази не непълноценна връзка, а чиста глупост![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да го поставя пред ултиматум не мога, защото не знам дали ще понеса отговора. Той има всичко - пари, слава, шумна компания, купони и разбира се, приятелка, която го обича страшно много. Тя знае, за голяма част от изневерите му и му е простила, точно за това той няма да я остави, защото трудно ще намери друга такава. Постоянно си давам някакви срокове, в които ще приключа всичко, но той все ми дава напразни надежди. Не съм от момичетата, които обсебват един мъж и не пускат - напротив. Никога не съм го търсила, ако той не се сещаше за мен изобщо нямаше и да се чуваме. Но той е толкова самоуверен, че дори и грубото ми отношение и игнориране не го карат да си мисли, че съм безразлична към него...
На когото и колкото пъти споделиш - няма да ти помогне за оправяне на отношенията и при разрешаването на проблема. Бягай, колкото се може по-надалеч от тоя: ако искаше да е с тебе, щеше. Ама да продължаваш най-нагло и глупаво да продължаваш с него - даваш му единствено поводи да продължава да те разиграва и използва.
^ аха.. ти не си с него заради него,а зари нещата,които изброи.. и въпреки тези неща хубаво ли ти е с него ? -не мисля.. приятелката му е глупава,ти също.... щото ги има тия неща ви върти на малкия си пръст ... остави го и си хвани хубаво момче... не е единствен,който има тия неща - ако те толкова те привличат ...
еми браво, кво. Пича си ви върти явно без проблеми, и теб, и приятелката му, и кой знае още коя. Тая ситуация, в която си, за мен е загубена кауза и признак на изключително слаба воля от твоя страна. Имай малко самоуважение и го разкарай.
Извинявай,че ще го кажа,но...знам че в днешно време парите,славата,шумната компания,купоните са над всичко,но не би трябвало да му позволяваш заради това да си играе и да се гаври с теб както си пожелае.Имайте малко самоуважение бе мама му стара.И понеже очеизвадно нито приятелката му има необходимото самоуважение,ното пък ти,той си ви разиграва точно както си му е кеф и както си има желание за да си чеша егото.И ще има и трети и четвърти и пети обаче вие нали сте много и изключително влюбени в неговата прекрасна и вездесъща личност не и безспециалното съдействие на парите,славата му,шумната му компания и купоните и ще му ближете краката.И двете вече ви е приел като меки и безхарактерни и отдавна сте изгубили и малкото уважение,което може да е имал към вас.Някои по-нормален може и повече да ви уважава.Да знаеш.И не е целта да му поставяш ултиматуми, а да си събереш мисълта,гордостта и дрешките и да си намериш някой може не толкова велик с пари,слава,компания и купони, а просто по стойностен който те цени заради това,което си, а не заради едната или двете дупки между краката ти.Пак се извинявам за острият си език![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ за какво се извиняваш ? напълно заслужено си е.. после ''жените били златотърсачки'' ми като не знаят как да са жени така става
Нямам никаква полза от парите, славата му, не съм искала с това да покажа защо го искам, а увереността му и начина му на живот. Не съм видяла и част от неговите пари, купони, слава и така нататък, не искам и да виждам. Знам как звучи всичко отстрани, но знам и, че не съм единствената попадала в такава ситуация.Не съм и толкова наивна, вече съм наясно как стоят нещата, но остава страха, че когато продължа напред ще съжалявам, че съм изгубила и малкото внимание, което ми е давал. А колкото до някой друг, който ме обича - има да, но докато продължавам това, не мога да бъда с него, така само го наранявам. Не мога да обичам от благодарност, че ме цени. Всички знаем, че не можеш да устоиш на това, което не можеш да притежаваш и докато не свърши всичко това, не мога да бъда с друг...
Правя се на културен
Иначе за златотърсачките е баш така.Едната част и сами си признават дори понякога без сами да се усетят,втора част се правят на супер моралните,но това е просто лицемерна маска или дори и сами не го усещат и си мислят, че не са, а трета част най-малката действително са съхранили ценностите си и колкото и да им е трудно държат да биват уважавани като личности, а не купувани като по евтина или по-скъпа стока![]()
Точно пък си супер наивна.
Ти не разбираш ли, че всичко зависи от теб? Аз съм убедена, че на този си му през оная работа, ти си поредната, която чука и нищо повече. Заслепена си обаче от "вниманието" му. И какво е вниманието му, след като не си видяла нищо от "парите и славата" му? Да те мъкне вечер да те оправя от време на време. Голямо внимание.
едит: Поне наистина да имаше някаква полза от тая цялата работа, ама ти и това нямаш за себе си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не,истината е че ти МОЖЕШ само че не го ИСКАШ въпреки,че ОСЪЗНАВАШ ясно всичко.Щом има и други какъв е проблема.Биеш му шута и се хващаш за някои друг.Ако те устройва продължаваш, ако не не.Като гледам си бая склонна на компромиси.Веднъж приключваш тази история с този "хубавец" и го забравяш.Ама няма той се връща ама ама.Караш с твърдост и самоуважение колкото и да те боли.В началото ще е повече ,а после по-малко.Затваряш тази страница и забравяш как се отваря.За да имаш бъдеще трябва да забравиш миналото и да спреш да се обръщаш назад. За да има друга любов,която да е качествена този трябва да си го изтъргаш със шкурката от всички спомени.И да,това ще е за твое добро.Добре е да спреш да загледаш обвързани,омъжени и т.н като евентуални гаджета или сексуални обекти.И това също е за твое добро пък и не само.Гледай първо човека и какво представялва пък ако ще и да е най-големият прошляк.Може и по-голямо щастие да ти даде от разните му натокани гъзета.
Edit: Напълно съм съгласен с това мнение.
Последно редактирано от Niakoitam : 02-03-2013 на 10:18
Абсолютно.
Ти го правиш на себе си, ако имаш малка доза самоуважение ще си вдигнеш задника и ще го зарежеш!
Просто - не си го причинявай. След време ще си дадеш сама сметка и ще страдаш.
След време ще осъзнаеш,че нямаш никакво бъдеще с този мъж,колкото и да те боли сега и да ти е болно , по-добре сега,отколкото след куп изгубени месеци и нерви.
maDamn
Сама си усложняваш живота!
Известно ми е, че има случаи, когато знаеш кое е правилно, но просто не можеш да постъпиш както искаш, защото някаква искра надежда ти се привижда отнякъде, но трябва да игнорираш всичко останало и да помислиш за себе си.
Пращай го на майната си! Никоя жена не заслужава да е нечия играчка и да е втора цигулка. Като е толкова щастлив с нея, да си седи с нея, а не да "плаче на твойто рамо".
Аз имах един период, в който можех да въртя не 2, ами 4 наведнъж и това, което ми вдигна акциите беше постъпката ми - да бъда коректен и откровен към всички, да прекратя отношенията си (поне интимните, за приятелските зависеше от тях - аз нямах против) с 3 от тях и да започна сериозни такива с една. : )
Авторке, след като знаеш какво да направиш - просто го направи. Другия възможен вариант, не мисля, че ще успееш да го осъществиш, а още по-малко мисля, че си струва. : )
Имал слава и пари. ;д ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен продължи да си го чукаш, но изключи чувствата.Ако ти харесва сексът, продължи, но чувствата само от едната страна объркват всичко както нищо друго. Очевидно от твоя страна има, а от негова няма.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, лесна работа. Хваща и натиска бутончето Power off feelings на гръбчето си и продължава да се чука с него на пълен автоматик.Отделно,че ако изключи чувствата и се чука само заради разните му неща при положение,че даже си има и 4годишна връзка не е много добре,но пък какво значение има.Нали пича ще си ги чука по няколко.Ще предлага екстри пък ще получава секс, а когато му се сърдят ще се прави,че не знае за какво иде реч и от коя планета е.Като има балъци защо пък да няма и тарикати?
![]()
Е аз не разбрах, тя се чука с него щото го харесва, или щото е богат и известен?Ако е второто, ще се смея, ама МНОГО.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Както много жени тя си мисли,че се чука с него,защото го харесва(дано наистина да го мисли и за пред себе си,защото иначе ще е страшно жалко), а всъщност подсъзнателно иска да се чука с него заради,парите и славата му,шумната компания,големите купони и...за да натрие носа на неговата приятелка за да се почувства нещо повече от нея.Малко са жените или почти ги няма дето ще позолят на някой мъж дето ги няма горните условия да си играе с тях по този начин.Това е суровата действителност.Тъжно но пък факт![]()