.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Помощ

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Не става въпрос просто за това. Ох..
    Дразни ме апатията у хората и как подминават бездомници/животни ей така, все едно са невидими, или още по-лошото - с отвращение, все едно са боклуци. Дори се страхуват от тях..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не става въпрос просто за това. Ох..
    Дразни ме апатията у хората и как подминават бездомници/животни ей така, все едно са невидими, или още по-лошото - с отвращение, все едно са боклуци. Дори се страхуват от тях..
    Колкото и да звучи грозно, някои не заслужават. За последно дадох два лева на бездомник, а той извади от един плик двулитрово шише бира и се хилеше. От тогава давам само на уличните музиканти. На Коледа на Славейков едно момиче даде пари на една баба и веднага й се лепна момче с качулка на главата. Тя се уплаши и няколко метра едва ли не тичаше. Той не я оставяше. Това беше плашещо, защото не му виждаше лицето. Да не говорим колко злоупотреби е имало и има с продукти и парични средства за бедните от Германия и останалите страни. У нас думата "човечност" е относително понятие. Църквата вече приема само парични средства за децата сираци и нищо друго. Често патим от собствената си доброта. Вадиш си поуки и стигаш до извода, че не на всеки трябва да правиш добро. Първо трябва да се научиш да казваш "НЕ!", а след това да прецениш на кого с какво можеш да помогнеш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си