.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на pepa97

Отказах му да му стана гадже..а сега?

Здравейте ,приятели!! Днес беше много вълнуващ ден ,но и в същото време някак си гаден..Отказах да стана гадже на момчето ,което харесвам.Отказах му ,защото може би не съм готова да кажа на мама и тате ,тъй като той ще ми е първия и малко ме притеснява това как ще реагират.Точно затова се отказах.Затова не изпълних мечтата си .Казах му лятото ще бъда твоя. А той каза аз мога и до другата година да те чакам-обичам те, и продължи да пише това цяла вечер ,просто е толкова добър и нежен, не съм срещала такова момче.И точно заради това го харесвам.Рядко се срещат такива момчета.Познаваме се от у-ще .Понеже съм 8 клас-зайчее и той също е такъв и беше любов от пръв поглед.От един клас сме и нз сега какво да правя.Просто каза ,че може да изчака.Казах му да си намери друга , а той каза ,че такова нещо не би направил -аз също ако бях на негово място.Ама ще ми е за пръв път и се тревожа много ,пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета. ПОСЛЕПИС НА 15 съм

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    ...пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета.
    Какво общо има между родителите и гаджетата?! Така както го каза все едно момичетата с гаджета са само сираци или непукисти относно родителите си...
    Не е нужно да им казваш, аз на моите не за всички гаджета съм им казвала, но пък да им кажеш е хубаво.

Ми просто не казвай на вашите и толкова, да ви имам проблемите :Д

Ами ако разберат сами не знам как ще реагират ?? Това е проблема !!!

БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК ,ЧЕ ДАДОХТЕ МНЕНИЕТО СИ

Като го искаш, кажи му. И просто не казвай на вашите... не знам какво толкова имат да разбират. Тръгни с него, виж на къде отиват нещата и после кажи на вашите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като го искаш, кажи му. И просто не казвай на вашите... не знам какво толкова имат да разбират. Тръгни с него, виж на къде отиват нещата и после кажи на вашите.
    Благодаря ти !! !

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Съгласна съм. Няма смисъл да се измъчваш само и то заради такава причина. Не е нужно родителите ти да знаят, поне не първоначално. Ако се задържите по-дълго време заедно, може да има кажеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Съгласна съм. Няма смисъл да се измъчваш само и то заради такава причина. Не е нужно родителите ти да знаят, поне не първоначално. Ако се задържите по-дълго време заедно, може да има кажеш.
    Но проблема е ,че вече всичко това му го казах.СЕга как да върна първоначалното мнение за него ,че искам да сме заедно и т.н

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Обясняваш му ситуацията и това е.
    Иначе родителите ти не са задължени да знаят за всяко твое действие или постъпка. Тръгни с него, виж как ще се развият нещата и чак тогава мисли как да кажеш на вашите.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Иначе родителите ти не са задължени да знаят за всяко твое действие или постъпка. Тръгни с него, виж как ще се развият нещата и чак тогава мисли как да кажеш на вашите.
    Благодаря ! Заради мен днес е бил разтроен и на тренировка е скъсал сухожилие..Много ми е тъжно

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Да, кажи му, защо си постъпила така, още повече, ако решиш отначало да не казваш на вашите, и се налага да се криете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Мега фен
    не разбрах как си на 15 и си 8ми клас...... иначе глупава постъпка,не си готова за приятел... мн неща мога да ти изпиша,но заради тъпото мислене се отказах .. мама и тати да не би да са нямали гаджета........ и вашите да няма да ви светят

Ами да навърших 15 вече преди 20 дена

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Да, кажи му, защо си постъпила така, още повече, ако решиш отначало да не казваш на вашите, и се налага да се криете.
    мхм.така ще направя

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    хаха повярвай ми родителите ти нямат нищо общо с приятеля ти.
    Какво те спира по-точно?
    Аз с моя приятел се запознах по същия начин. В 8ми клас,сега съм втори курс и с него сме заедно от тогава
    Не бива да те спират такива неща.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    хаха повярвай ми родителите ти нямат нищо общо с приятеля ти.
    Какво те спира по-точно?
    Аз с моя приятел се запознах по същия начин. В 8ми клас,сега съм втори курс и с него сме заедно от тогава
    Не бива да те спират такива неща.
    Благодаря ти !!! Не че ме спират ,но ме е срам ,разбирате ли ?

Град
    Manhattan *
    Няма от какво да те е срам.
    По принцип какво е отношението на вашите по този въпрос? Питам,защото имам някои по-консервативни родители.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Ами да навърших 15 вече преди 20 дена
    ама си 97 ?

Град
    Manhattan *
    E, 8ми клас са си 15 годишни.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    E, 8ми клас са си 15 годишни.
    аз как съм на 16 и съм 10ти .. 8ми клас са на 14, 9ти на 15,10ти на 16,11ти на 17,12ти на 18 или моята сметка не е правилна ?

Град
    Manhattan *
    8 клас почваш на 14 и завършваш на 15

9 клас - почваш на 15 ,завършваш на 16
    10 клас - почваш на 16,завършваш на 17
    и т.н

Голям фен Аватара на black pearl
    Зависи кой месец си роден
    По темата няма нищо срамно .. Просто изчакай да видиш как ще потръгнат нещата и тогава им кажи

Ми кажи му,че просто на момента не си знаела какво да кажеш,в смисъл такъв ,че си била стъписана,и сега му признай истинските си чувства,а иначе за родителите...Не мога да разбера какво те е срам дори и да разберат,че си имаш приятел,това не е нещо странно,или обидно и те са минали по този път ....препоръчвам ти,обаче да не им казваш първите "месеци" (Ако издържите толкова),а по-късно,защото то така,или иначе ще си проличи накрая

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз как съм на 16 и съм 10ти .. 8ми клас са на 14, 9ти на 15,10ти на 16,11ти на 17,12ти на 18 или моята сметка не е правилна ?
    Много просто - родена е януари месец. Тръгнала е на училище на 7 и още в първи клас е навършила 8.
    А 12-ти клас принципно са на 19 /тия, които са родени преди май/.

Що се отнася до въпроса по темата - казаха ти вече, просто не споделяй на вашите. Щом толкова се харесвате, опитайте, няма лошо. Обсъдете ситуацията и му обясни как стоят нещата, че можете да тръгнете, но да си остане между вас и т.н.
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си