.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

здравейте...аз или той?

моят проблем? имам си приятел който предложи да си дадем малко почивка, защото се чувства задушен от мен.

вече втори ден не ме е потърсил, само се ръчкаме малко по Fb, водим се обвързани, ... чудя се да го оставя ли той да ме потърси или аз да речем да му пратя поздрав с любимата му песен, първа да направя крачка към него??

Обичаме се - аз него и той мен, аз съм на 16, той на 17, заедно сме почти от 5 месеца.
    колебая се толкова много, защото четох че "мъжете харесват илюзията, че именно те са ловците. Не ги лишавайте от техния шанс да преследват. "

ух.. ще се радвам да прочета мнение на хора които наистина имат желанието да помогнат..

всичко добро ви желая (hug)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом се е почувствал задушен последното, което трябва да правиш е да му досаждаш из социалните мрежи. Остави го да осмисли нещата и да реши дали иска да бъде с теб, или раздялата ви е окончателна.

П.П Ти ли си на аватара?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на besso
    Пусни го на свобода, ако се върне - твой е

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Щом се е почувствал задушен последното, което трябва да правиш е да му досаждаш из социалните мрежи. Остави го да осмисли нещата и да реши дали иска да бъде с теб, или раздялата ви е окончателна.

П.П Ти ли си на аватара?
    не съм аз

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Пусни го на свобода, ако се върне - твой е
    кратко и ясно..

А Тереза знае ли, че й ползваш снимките за аватари из разни форуми?

даже не знам коя е тази тереза
    (out-of-the-post)

Момичето от аватара ти.

Nevermind.

anonymous708973
    Guest
    Наистина ли мислиш, че след като момчето иска почивка (няма да коментирам защо това е пълна тъпня), най-добрият вариант е да му досаждаш (още повече)? Инициативата трябва да е негова, след като той е поискал паузата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Наистина ли мислиш, че след като момчето иска почивка (няма да коментирам защо това е пълна тъпня), най-добрият вариант е да му досаждаш (още повече)?
    И неговият вариант с ръчкането във фейсбук не е много правилен.
    Ако наистина се чувства задушен от нея и иска почивка за да си проясни ума, това според мен не означава да прехвърлят релната връзка във виртуална.
    Не защитавам никой от двамата, защото и двамата са тръгнали по грешен път към решаването на ''проблема".

Авторке, най-добре изчакай още малко. Това твоето момче супер несериозно изглежда съдейки по твоите думи. Остави го да реши какво наистина иска и той сам ще те потърси, ако това си ти. И спри да го ръчкаш.
    И спря да се върти за миг земята..

Той се чувства задушен, а ти се чудиш пак как да му досаждаш... думи нямам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря ви за отговорите, ако има още желаещи нека се изявят по темата.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Авторке, най-добре изчакай още малко.
    Ще се постарая колкото и трудно да ми е. Усещам колко силно ми липсва присъствието му ;(
    но.. кураж се изисква! ...

Оставете я тази "социална" мрежа...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Остави го.
    Щом се е чувствал задушен - нека си има свобода и лично пространство, и да реши какво желае.

Голям фен Аватара на slimbo
    Аз бих му била шута още като каже , че е задушен ....

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Това с "трябва ни малко почивка" е най-клишираната тъпня, която може да съществува просто!
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Не виждам, как ще се чувстваш задушен от някой, когото обичаш. Разбирай обратното - чувството за задушаване е признак, че на него не му е чак толкова важно времето с теб, а го прекарва, защото му е приятно, вижда още плюсове и толкова.
    Това си е чист опит за дистанциране и последващо късане (при мен така стана с бивашата ми)

Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    Не виждам, как ще се чувстваш задушен от някой, когото обичаш. Разбирай обратното - чувството за задушаване е признак, че на него не му е чак толкова важно времето с теб, а го прекарва, защото му е приятно, вижда още плюсове и толкова.
    Това си е чист опит за дистанциране и последващо късане (при мен така стана с бивашата ми)
    Наистина много ти благодаря за отговора, нахъса ме да го потърся, първо му писах, но той не ми отговори, после му се обадих, изяснихме се, всичко ще е наред (SUN)
    Благодаря на всички за вниманието

Всичко хубаво

Радвам се, че успях да помогна с нещо
    Не искам да те разочаровам, но това писане-липса на отговор, а чак при обаждане не говори добре. Имай си едно наум, за да не останеш изненадана, ако момчето ти се оттегли. Казвам го, за да не ти дойде като гръм от ясно небе. Иначе дано всичко да е ок и да е трайно това изясняване !

ще го имам предвид, благодаря за хубавите пожелания

моля

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Той се чувства задушен, а ти се чудиш пак как да му досаждаш... думи нямам.
    +
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Остави го малко да си отдъхне човека.. той после ще дойде сам при тебе !
    ESL !!!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    фейсбук статуса ли определя връзката ви?
    щом иска време - дай му го... когато е готов ще те потърси, явно е имал нужда от време и от пространство, дай му няколко дни и ако след 3-4-5 дни той не те е потърсил го потърси ти, но не започвай с агресивен тон сякаш те е забравил и т.н., а подходи с повече разбиране и нормален тон... питай го как е минал денят му или седмицата му като за начало примерно
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y Виж мнението
    фейсбук статуса ли определя връзката ви?
    щом иска време - дай му го... когато е готов ще те потърси, явно е имал нужда от време и от пространство, дай му няколко дни и ако след 3-4-5 дни той не те е потърсил го потърси ти, но не започвай с агресивен тон сякаш те е забравил и т.н., а подходи с повече разбиране и нормален тон... питай го как е минал денят му или седмицата му като за начало примерно
    естествено, че не му се развиках

Цитирай Първоначално написано от tellmebaby Виж мнението
    първо му писах, но той не ми отговори, после му се обадих, изяснихме се, всичко ще е наред (SUN)

вече се изяснихме, всичко ще е наред (SUN) и естествено съм адски щастлива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си